depilacijski trakovi

punckalove • Od: 24.9.2010 • Prispevkov: 79
depilacijski trakovi 8.4.2012 19:53
jest sm se do zdej zmeri brila, in zdej bi rada probala še kj drucga in sm se odločila za depilacijske trakove od veet.
no in zej me zanima če ma že kera izkušne stem, in če mi loh odgovorite na nekj uprašan..
-a zelo boli?
-dobite pikice?
-kok trakov porabte za obe noge?
-kokrat loh en trak uporate?
-slučajn kej veste kok prbližn stane en paket??
hvala že za unaprej :*
Ernie • Od: 26.3.2012 • Prispevkov: 13
Re: depilacijski trakovi 8.4.2012 21:36
Jz tole uporablam že kr doug in sm ful zadovolna.
-a zelo boli? Niti ne, sam je odvisn kako kožo maš, jzt naprimer nimam niti mal občutlive.
-dobite pikice? Ne ( tut prjatlce jih ne, ko to isto uporablajo in so tut zadovolne)
-kok trakov porabte za obe noge? Okol tri, za pod koleni, za celo nogo pa tam 5, 6 odvisn od dlačič kake so...
-kokrat loh en trak uporate? okol 5x , tak doug k še pač zagrabi.
-slučajn kej veste kok prbližn stane en paket?? okol 5 ?
jzt uporablam one vijolčne in mi zrdži 2-3 tedne pa ful gladka koža je pol Smile
Upam, da sm ti kej pomagala.
Re: depilacijski trakovi 9.4.2012 13:14
hvala ful, res si mi pomagala Smile

zej me pa še zanima kašna je razlika npr med temi in še vijolčnimi (ki jih ni na sliki) :
[link]

v čem je razlika?
Ernie • Od: 26.3.2012 • Prispevkov: 13
Re: depilacijski trakovi 9.4.2012 14:57
Eni se mi zdi, da so za občutljivo kožo. sam mnda je razlika sam u materialu npr. iz aloe al pa mandljev. drugač pa ne vem, ker ne uporablam drugih. Smile
Re: depilacijski trakovi 9.4.2012 15:20
ja sem prebrala nekje ja. drugače pa hvala Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.