NUJNO NUJNO NUJNO!

dekle • Od: 24.5.2011 • Prispevkov: 208
NUJNO NUJNO NUJNO! 31.5.2012 7:46
imam 14 let. z mojim bratom (27 let) sva njegovi punci in moji zelo dobri prijatelici(29 let) obljubila presenečenje za rojstni dan.ima ga v ponedeljek, vendar sva ji presenečenje obljubila že za v soboto. najprej sva jo nameravala peljati na ladico vendar je napovedano slabo vreme. praznovali bomo na morju moj brat pa živi na drugem koncu slovenije, zato je bilo določeno da si jaz kej zmislim. vendar sem brez idej!
zvečer jo bova peljala v kino, za drugo pa nevem

prosim pomagajte
dajte kako idejo
čim prej!
zhhiva • Od: 13.4.2011 • Prispevkov: 11
Re: NUJNO NUJNO NUJNO! 31.5.2012 20:40
emmm nwm, lahk bi jo presenetla s kakšno večerjo, ki bi jo vidva sama skuhala. to je edino kar mi pride na pamet Smile

če si pa bolj za fore, pa ji lahka daš kako fejk darilo ( smešno ) npr. v škatlo lepo zavito daš kej notr, nwm pasjo hrano alneki xd pa ji to daš in jaaa. pol čez neki cajta ji pa daš pravo darilo, kakšno verižico. lahko jo pa peljeta na kakšno masažo, v toplice, al pa kej tak bol nenavadnega, kar ima ona rada seveda.

sej nwm če sm kej pomagala, moje ideje pač Very Happy
dekle • Od: 24.5.2011 • Prispevkov: 208
Re: NUJNO NUJNO NUJNO! 31.5.2012 21:59
ideja o večerji mi je zlo ušeč. vrjetno bova uresničila ja.
nevem pa kaj bi lahko počeli čez dan

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.