Analno ?! :O

samnjegova • Od: 6.6.2012 • Prispevkov: 9
Analno ?! :O 18.7.2012 12:06
Hei ja spet js Razz Ewo folk mene pa zdeiže neki druga zanima Razz js pa fant pč rada sprobujema razne stvari kot pri seksu in usemer Razz zdei je najina tema nanesla na analno Razz in ja moi fant bi res rad to probu in sei ne sili sam pč reku je da če sm za mu nai powem Razz zdei pa iz moje strani si učasih tud js želim tega ampak me je strah kr je dost mojih sošolk rekl da boli k prasica od začetka Razz Zdei pa ja prosim če pišete oni k mate izkušnje in mi res powete občutek tega ? Res bi oba rada probala sam mene za strah drži mal nazai pa se hočm naiprej pozanimat Razz torej res tak boli :O pa use kar hočte powejte zram..kak občutek usee Razz rada was mam :*
SeeMeSmile • Od: 5.11.2010 • Prispevkov: 70
Re: Analno ?! :O 18.7.2012 12:31
Ja boli k prasiicaa Very Happy

Drgač pa Lubrikant si umislta. in poool k boš prpravlena.. ne bit živčna...
Za začetk nej ti sam prst postopoma počas notr vtakne in počaki da boš mela občutk da so se ti mišiice sporstile , ker te glih zrd tega boli Smile
Pol pa dva prsta. pa spet počak da te neha bolet tut če ti prste vn pa not daje... NE SME TE BOLET.
Pol peit pa šele napreej na njegovo imetje Very Happy
Upam da sm ti kej pomagala. Uglavnem ne smeš met nelagodnega občutka
Re: Analno ?! :O 18.7.2012 12:41
Pa res tak feist al ka ? -.- kak si se ti počutla če pč lohk prašam pa da ti ni nerodn Razz pa sj fora je da to sma že probala s prstim in mejčkan je zabolel pol je pa že fain blo..sam je razlika prst pa ***** Razz pa zato si učasih tud želim k vem da takrat je biu filling kr uredu pa magari kr prst sam k je pa ga je hotu pa not porint pa ni šlo in ni šlo Razz zto sma raiš nehala pa šla na staro pot Very Happy .. niti se ni res neki trudu k se res sekira k se js počutim in je vidu td po moji faci da je bla drgčna kkr prej s prstim Razz drugač pa huala ti
nancy • Od: 27.4.2010 • Prispevkov: 87
Re: Analno ?! :O 18.7.2012 13:25
Bolii k 5 prasic.. resno to je prou neverjetno.. sam pol se navadš.. sam usen.. to sm js sam enkrat u lajfu.. in never again.. uuf.. ja velik velik lubrikanta... pa probi se sprostit.. pa probavejta položaja ker pr nekaterih je lažji pr enih pa nenormalno..
Re: Analno ?! :O 18.7.2012 13:39
Ka a analno si sam 1x al ka si mislala ? Razz na kak način sta pa vijadva al kakorkol ?
nancy • Od: 27.4.2010 • Prispevkov: 87
Re: Analno ?! :O 20.7.2012 13:01
ja js sm sam enkrat.. ker preveč boli..in je ful neprijetno.. js sm u stoje pa on je od zadej pač.. Smile
RiverSong • Od: 9.4.2011 • Prispevkov: 34
Re: Analno ?! :O 20.7.2012 22:05
[link]

tole si poglej. pa bolš da sama prej z enim prstom probaš najprej pa jih pol več daješ noter postopoma pa večkrat preden se spustita v to
anabanana • Od: 13.4.2010 • Prispevkov: 229 • Kraj: Velenje!!! :)
Re: Analno ?! :O 22.7.2012 0:43
Mhm...okej:)
Men je ful fajn, res da na začetku fejst boli sam pol ko se pa sprostiš pa navadiš je pa u nulo, pa tip more bit dobr pa to:D
Re: Analno ?! :O 23.7.2012 14:56
Ej dej probita lepo počas na izi, lahko pa probaš tudi sama zarad občutka.
nezika92 • Od: 14.5.2012 • Prispevkov: 11
Re: Analno ?! :O 29.7.2012 22:41
Midva sva prvič probala z veliko lubrikanti in obvezno kondom. Meni ni bilo všeč, nekaterim je všeč jim paše nama to ni. Zato tega ne delava več.
Probaj in boš videla. Želim ti velikooooo sreče, heh:-)

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.