Pogovor o čustvih• TeenGirl
• Od: 23.3.2012
Pogovor o čustvih
16.4.2012 17:13
Hei !
Meni je največji problem se s fantom pogovarjat o čustvih. Odkar je vmoji bližini postal živčen, manj zgovorn sem sicer bolj pogumna in si več upam, kot prej, še vedno pa mi ni rekel da me ima rad in da sem mu všeč v živo, ampak sam prek msn-ja (to sem tud jst nardila). Rada bi začela to temo, pa ne vem kako začeti, da bova končno že par. Čisto se je spremenil : ni več tko zgovoren kot prej, če pa že je, se pa opazi, da je živčen in hoče to živčnost prikrit, ko se s katerim frendom meni me ves čas gleda, če sem dovolj daleč, če pa grem mimo njega, se meni s frendom in se dela kot da me ni opazil. Rada bi se odkrito pogovorila o čustvih, čeprav sva o tem že govorila, takrat ko sva si priznala da sva si všeč (po msn-ju !), ampak mislim da je to super tema o kateri se lahko vsak dan pogovarjaš (čustva, midva).. Se pogovarjava tudi o drugih stvareh, največ šola, filmi, glasba, ostalo pa kakor kdaj... • lobeck
• Od: 16.4.2012
Re: Pogovor o čustvih
16.4.2012 20:16
hja no ... tu je predusem problem pomoje da si fant v živo to predstavlja kotneko zapeteno težavoo prek msn-ja pa čuti da potrebuje tebe. vedno je najtežji prvi korak... predlagam ti da ne ovinkariš preveč ker bi s tem lahko njega samo še bolj prestrašila. Mogoe se smešno to sliši "prestrašila" vendar je samo človek kot vsi mi ... prek msn-ja al prek fb.. ga vprašaj vsakdanje vprašanje nato počasi napelji na ljubezen, kako je pri njem ...domneva če si mu všeč boč v odgovoru začutila da lahko greš z vprašanjem "sem ti všeč, bi biu z mano" tukaj če hočeš biti z njim boš primorana narediti prvi korak ... upam da ti bo t v pomoč če se ti ne zdi dobro ali hočeš kakšno pomoč ... povej • TeenGirl
• Od: 23.3.2012
16.4.2012 20:47
lobeck pravi:hja no ... tu je predusem problem pomoje da si fant v živo to predstavlja kotneko zapeteno težavoo prek msn-ja pa čuti da potrebuje tebe. vedno je najtežji prvi korak... predlagam ti da ne ovinkariš preveč ker bi s tem lahko njega samo še bolj prestrašila. Mogoe se smešno to sliši "prestrašila" vendar je samo človek kot vsi mi ... prek msn-ja al prek fb.. ga vprašaj vsakdanje vprašanje nato počasi napelji na ljubezen, kako je pri njem ...domneva če si mu všeč boč v odgovoru začutila da lahko greš z vprašanjem "sem ti všeč, bi biu z mano" tukaj če hočeš biti z njim boš primorana narediti prvi korak ... upam da ti bo t v pomoč če se ti ne zdi dobro ali hočeš kakšno pomoč ... povej
Pa me res še neki zanima pa ne vem kaj naj bi pomenlo to.. ZS ? • lobeck
• Od: 16.4.2012
16.4.2012 21:05
Pa me res še neki zanima pa ne vem kaj naj bi pomenlo to.. ZS ? ja seveda • lana28
• Od: 1.4.2012
17.4.2012 22:11
No ponavad fantje težje izrazijo čustva, pa tudi prek msnja pa facebooku pa to je lažje neki napisat, kr tvoj sogovornik nemore vidt tvojga izraza na obrazu in je veli lažje to.
Tak da če ti je res ušeč, se probita o tem čim več menit pa to, pa ne sam po msnju ampak, ko se pogovarjata v živo pač o vsakdanji temi ga probi nekak do ljubezni prpelat al pa kej. pol bomo pa vidl kake pojo ''posledice''. upam de sm kej pomagala xD želim vama velik sreče! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.