kak naj povem=/

naj mu povem da ga mam še rada čeprau sma narazn ?
jaa daj!
95%
 95%  [ 46 ]
nee bodi raje tiho!
4%
 4%  [ 2 ]
Skupaj glasov : 48

smreekca • Od: 17.3.2009 • Prispevkov: 12
kak naj povem=/ 10.6.2009 16:49
no pač js sm mela fanta s kerim sma bla fuul zalublna...zdej sma pa enepar mescu narazn pa js sn še zmerej fuul zatrpana vanga za njega pa nwm mislm da je tude še malo...on neve d ga mam js še rada ko sen mu enkrat rekla d ga nimam več oz.da nisen več vanga ko sma bla že narazn..naj mu js povem da ga mam še rada al ne?

hvala za odgovore=)
theBoy • Od: 22.2.2009 • Prispevkov: 64
Re: kak naj povem=/ 10.6.2009 18:11
Jaa..povej mu!
Zgubit nimaš kaj.. Wink
js.js.in.js • Od: 15.4.2009 • Prispevkov: 26
Re: kak naj povem=/ 10.6.2009 18:53
ja se strinjm...povej mu..mogoč pa tud on še kej do tebe čuti Laughing
sej je res nimš kej zgubit Wink Wink srečno!!!
lovelygirl • Od: 9.3.2009 • Prispevkov: 49
Re: kak naj povem=/ 10.6.2009 18:58
ja jst bi mu tut na tvojem mestu povedala kaj še čutš du njega...
res pa bi blo dobr vedt zakaj sta sploh šla narazen...
ampak če je blo to kej tko ne pomembnega ( kar izključuje pretepanje, ...)
bi se blo pametn z njim pogovort

no pa vso srečo Very Happy
zabaa94 • Od: 10.6.2009 • Prispevkov: 2
Re: kak naj povem=/ 10.6.2009 22:54
hej.
jst mam pa tak problm :O
jst sm hudila s tipom s paralelke k ubistvu se nisva nikol sploh pogovarjala,poznala niti pogledala...pa sm bla vanga že od 4klasa & pol pač u 8.klasu sva se zaštekala pa zalubila (:
on je biu ubistvu moj prvu tip...
ampak sva končala enkrat septembra. :/
ubistvu je on mene pustu,ampak zdej me on ful neki "nemara" res pač kao d sm mu antipatična pa te fore :0 aš men nč jasn,kaj sm mu nardila -.-'
skos govoriva d pač se nemarava. ampak jst u seb čutm d ga mam še vedn rada pa ga nemorm pozabt.!!!!! res ne Sad
ampak najboll mi je ubistvu na K* k on mene skos gleda pa nwm. ma kej za prpomnt čez mene.. nwm a ma on res tok prot men al še kej čut -.-'
jst sm čit fuč! res nwm kaj nej nardim. jst bom dubila čustveni BUM k mi bo film poču jst res komi zdržim!! k bom u depresijo padla! to sranje se že vleče ot septembra 2008. res sploh ga nemorm pozabt!
A kdo ve kaj nej nardim...predlog? aaaaaaaaaaaa
prosim pomagite... mate kkšne ideje? :/

ps. u šoli se sploh ne pogovarjava ne nč...
TicTac • Od: 20.5.2009 • Prispevkov: 40
Re: kak naj povem=/ 23.6.2009 14:26
Ja nevem, stopi do njega in ga vprašaj kake probleme ma s tabo pa zakaj je tak ker mu nisi čisto nič takega naredila. Pa da če si mu kaj naredila naj vsaj pove kaj to je, da bosta rešila...reci mu da ti gre že ne kuarc ker ne govorita in pa da če imata lahko spet vsaj neki normalni odnos. In če bo to možno potem se lahko tudi spet zbližata. Nevem no.
BeiibSarii • Od: 23.6.2009 • Prispevkov: 11
Re: kak naj povem=/ 23.6.2009 15:22
Povej mu. Mogoče on čut enako do tebe, in se vajina zveza spet obnese. (:
Vso srečo!*

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.