telefon...???• theoneblondie
• Od: 8.2.2012
telefon...???
14.4.2012 12:13
hej!
Sem pri Simobilu in imam vezavo na 2 leti... No, pred 3 leti sem imela samsung f480. bil je zakon. potem je vezava potekla, zato sem si vzela nov telefon in spremenila paket. Zdaj imam Nokio c3. Ful mi je žau, da som vzela nokio. Sploh nevem kje sem imela glavo, očitno sem se zaljubila v tipkovnico. ah ****... No zdaj kmal mi bo spet upam da potekla pogodba, zato iščem en telefon na dotik. gledala sem htc sensation, sam nevem... mi lahk svetujete ker telefon naj si zdaj vzamem? • Mandex
• Od: 19.2.2012
• Kraj: Ljubljana
Re: telefon...???
14.4.2012 12:22
Hmm jaz bi ti priporočal kak Samsung Galaxy oz Sony Ericsson Xperia • Mandex
14.4.2012 12:32
HTC pa ne poznam kej preveč dobr • theoneblondie
15.4.2012 12:50
kaj pa samsung galaxy ace? ga ma kdo?
• Soundbox
• Od: 23.11.2009
16.4.2012 2:26
theoneblondie pravi:kaj pa samsung galaxy ace? ga ma kdo?
kul je • anabanana
• Od: 13.4.2010
• Kraj: Velenje!!! :)
16.4.2012 13:06
amm... men je HTC wildfire ful u nulo:)_________________ Bombing for peace is like fucking for virginity! :) • Soundbox
• Od: 23.11.2009
16.4.2012 13:38
"htc wildfire s" je zanč k en tedn stari makaroni.
• PinkStar
• Od: 30.12.2009
18.4.2012 8:50
Haha amm..samsung galaxy ace je ful uredu, je pa mal dražji od npr. samsung galaxy minija (tega mam npr jst in sm ful zadovolna), ker ma pč 2 megapixla več in mal hitrejši Android, pa mal lepš oblike je..tko bolj eleganten pč.. drgač ma pa moja drendica zdj naprimer htc wildfire s in je tut full lušn.. • crazyxyx
• Od: 25.3.2012
18.4.2012 13:31
galaxy ace the best js sm ga marcadobla in sm fuuul zadovolna z njim
• theoneblondie
18.4.2012 16:39
jeej... mogoče še kakšen drug tf predlagate? men je zelo pomemben fotoaparat, ker velik slikam.... • Mandex
18.4.2012 18:27
Vzemi si kako Nokio • theoneblondie
18.4.2012 18:56
Mandex pravi:Vzemi si kako Nokio
ni šans • MissMaich
• Od: 24.1.2012
18.4.2012 19:13
ka je blo pa narobe z nokio? Js mam zdaj ž tretjo nokio - nokia c7, mela sem samsung in sony ericsson pa sem z nokio najbolj zadovoljna:) megapixlov ma pa moj 8, slike so ful lepe da ne govorim o hd posnetkih:) c3 pa ni nekaj posebnega razn da je lušn to si tk vrjetno ž vedela preden si si ga kupila. Al si mela kake druge probleme? No samsung ace vsi hvalijo glede samsung minija pa je nwm moji frendici se kar naprej ugaša
• Mandex
18.4.2012 19:45
MissMaich pravi:ka je blo pa narobe z nokio? Js mam zdaj ž tretjo nokio - nokia c7, mela sem samsung in sony ericsson pa sem z nokio najbolj zadovoljna:) megapixlov ma pa moj 8, slike so ful lepe da ne govorim o hd posnetkih:) c3 pa ni nekaj posebnega razn da je lušn to si tk vrjetno ž vedela preden si si ga kupila. Al si mela kake druge probleme? No samsung ace vsi hvalijo glede samsung minija pa je nwm moji frendici se kar naprej ugaša
Se podpišem • theoneblondie
18.4.2012 20:18
No, pri tej nokii, ki jo imam sedaj, se mi je zgornja plast (taka folija, ki nebi smela it dol) odluščila, hvala bogu, je imel tudi prodajalec pri Simobilu isto nokio kot jaz (njemu se je tudi to zgodilo) in mi je dal to na garancijo. Okej use lepo in prav. Sedaj mi kar zašteka, se kar izklopi, spominske kartice mi ne zazna (probala sem že z 4imi)... Bolj kot ga pazim, slabše je!
no poleg samsunga f480 sem imela še nokio xpress music 5530. En mesec mi je delala ql, pol pa so se spet začele težave. Ni predvajala glasbe, enkran na touch sploh ni več zaznal (nikoli mi ni padel na tla) in še ugašal se mi je. Včasih sem imela najraje nokie (bile so res vrhunske) zdaj pa..... mi enostavno niso več ušeč. Mela sem že tri samsunge (f480, omnia in s5230) in nisem imela popolnoma nobenih težav. Nevem, očitno mi nokia ne leži... • Mandex
19.4.2012 7:44
Zanimivo.. Jaz sem imel večinoma Nokie in ravno pri njih ni bilo nikoli težav.. To da se ti ugaša in ponovno zažene je pa pač zato, ker je telefon preobremenjen.. To se je tudi meni zgodilo ko sem mel pač velik slikc,mp3jev,smsov na telefonu pa še na internetu sem bil nonstop, ker imam tak paket pri Tušmobilu da si lahko neomejeno na internetu.. Drugače pa sem imel od Samsunga,Ericssona,HTcja pa mi je bila Nokia še najboljša ampak saj vsak ima svoj okus |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.