Moji cilji/načrti za prihodnost

larci112 • Od: 27.7.2011 • Prispevkov: 6
Moji cilji/načrti za prihodnost 23.4.2012 13:17
Usako leto 9. pišejo spis z takšnim naslovom in če ma kdo kšno idejo kaj nej napišem.. Al usaj kok nej začnem spis.. bi prosla za pomoč, hvala Smile če pa mogoče že ma kter napisan tak podobn spis, pa mi ga lahko tud pošle..
estel • Od: 3.5.2011 • Prispevkov: 23
Re: Moji cilji/načrti za prihodnost 24.4.2012 14:46
mi smo mel u devetem neki podobnega, sam da je bil govorni nastop Smile je prov fajn spis... lahko napišeš mal o preteklosti pa recimo kaj si si želela postat, ko si hodla u vrtec Very Happy pa lahko vključiš še kaj smešnega Wink naprej pa lahko napišeš o srednji šoli - če se je veseliš, te je strah, če boš pogrešala prjatle... in kaj tut od sredne prčakuješ. Pa če že veš kaj o faksu oziroma kaj bi sploh bila rada po poklicu Smile vem da sem jaz vključila še moje čist splošne želje za prihodnost: recimo da si želim potovati, imet družino...
pri takšnem spisu se lahko res poglobiš vase in ugotoviš kaj si želiš, česa te je strah...
uso srečo Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.