Naj mu povem, da sem vanj...?1 | 2 | 3 | >>• katjes
• Od: 29.10.2008
Naj mu povem, da sem vanj...?
29.10.2008 11:55
čaw!
nism vedla,pod kero temo bi dala to, pa sm nardila novo... pač sm ful zaljubljena v enga.......je 3leta starejši od mene in je doma iz mojga kraja.. no ne čist, ampak bliz... in ko sma bla v osnovni šoli sma se kr dostkrat pogovarjala in tk ko večina fantov, je tut on mene prjemu za rit.... sj vem da to ni nč pomenl, kr itak takrat vse tipe razganja... no in jst sm bla že takrat v njega... in sm mu tut povedla, sam si nism upala v živo in sm mu po smsjih,... sj mogoč ni jemal tak resn, sam jst sm resn misnla... no in pol je on kmal končal šolo... in men je blo ful hudo, sm tut parkrat jokala....ampak čez neki časa nism več tak misnla na njega... sj sem, sam ne skoz..... pol vmes so mi bli še drugi zlo zlo všeč in sm bla v njih.. oz. ne bi glih rekla, da sm bla v njih, ker zdj ne mislim več na njih,..lušni so mi pa še... xD in zdj sm tut jst v srednji in on, pa še na isti šoli sva... =) čeprav sva na isti šoli se ne vidva velikrat... pa pvič ko sm ga po dolgem času vidla v šoli so se vsi tisti občutki vrnli,.. takrat sm res vedla, da ga mam ful rada.... enkrat sva se tak pogovarjala in sva bla skup, sam si nism upala nč rečt... velik ljudi mi je že rekl, nej mu povem, in tut sama bi mu rada povedla, sam ne zberem tistga poguma...strah me je ka bo on reku... čeprav vem da izgubit nimam kej... [b]zdj vas pa prosim,da mi povete ka bi ve nardile? vrjetn bi mu povedle, a ne? pa kak nej stopim do njega, da mu povem? ka nej mu rečem? kak nej zberem pogum? [/b]ker ga zbiram že kr neki cajta. bla bi zlo hvaležna, če bi mi karkoli svetovale..... lahk men svetujete in dodate še svoje probleme... ni mus, da so glih love... *uživite* • rockgirl
• Od: 25.10.2008
Re: Naj mu povem, da sem vanj...?
29.10.2008 13:07
hei!
ja no sama sm bla v podobni situaciji. nč lepo zber opgum pa povej tipu, vem da to ni lahko ampk nekak si govor nč nemorm zgubit nč sei je tut sam on člouk in je že tut on biu zalublen u kakšno punco pa ji je mogu to povedat...učasih punce mislmo da so tipi tkooo oddaljeni ampak razlika je mau edin v občutkih ap pač ker so nasprotnga spola se ne razumemo. men je ratal da sm tipu povedla pa čeporu mu nism bla ušeč za punco mi je to povedu na lep način. sicer nisma zloo dobra fenda se pa pač zmer pozdravma pa učasih kei pogovarjama. zdei pr tep glede na to da sta se v oš tko dobr razumela maš useen več šans in ti je lahko mal lažje. aja pa povej mu kmal predn bo prepozn. kr sama sm preveč odlašala drugač sm čist mičken šans mela. pa povej mu takoj po počitncah. lepo gha sprau na samo pa reč da se morta neki poment in mu reč lei ti si men zlo ušeč prouzaprou sm zalzublena vate (pa obvezno ga glej v oči) pa ne pozab dodat da ti je tut dost č sta sam frenda če ne čutita isto. nč to je moj nasvet držim pesti pa sporoč pol ka je blo če mu boš povedla ajdi čau uživi • broken
• Od: 13.10.2008
29.10.2008 19:27
se strinjam z njo zgori pr men je tut ldval
• katjes
29.10.2008 19:42
rockgirl pravi:hei!
ja no sama sm bla v podobni situaciji. nč lepo zber opgum pa povej tipu, vem da to ni lahko ampk nekak si govor nč nemorm zgubit nč sei je tut sam on člouk in je že tut on biu zalublen u kakšno punco pa ji je mogu to povedat...učasih punce mislmo da so tipi tkooo oddaljeni ampak razlika je mau edin v občutkih ap pač ker so nasprotnga spola se ne razumemo. men je ratal da sm tipu povedla pa čeporu mu nism bla ušeč za punco mi je to povedu na lep način. sicer nisma zloo dobra fenda se pa pač zmer pozdravma pa učasih kei pogovarjama. zdei pr tep glede na to da sta se v oš tko dobr razumela maš useen več šans in ti je lahko mal lažje. aja pa povej mu kmal predn bo prepozn. kr sama sm preveč odlašala drugač sm čist mičken šans mela. pa povej mu takoj po počitncah. lepo gha sprau na samo pa reč da se morta neki poment in mu reč lei ti si men zlo ušeč prouzaprou sm zalzublena vate (pa obvezno ga glej v oči) pa ne pozab dodat da ti je tut dost č sta sam frenda če ne čutita isto. nč to je moj nasvet držim pesti pa sporoč pol ka je blo če mu boš povedla ajdi čau uživi hvala za nasvet, bom sporočila če bo kej.... • pikapolonica
29.10.2008 20:20
katjes hej....
vidim da si se znašla v težkem položaju. vem, da si ful razdvojena pa ti je verjetno hudo ker ne veš kaj nardit. lej, js sem bla dvakrat v takem položaju in sem se obakrat odločla da povem...........obakrat sem bla razočarana! ampak naj te to ne odvrne od tega da bi povedla kar čutiš.........glej četudi sem bla zavrnjena, vem, da bi, če bi bla še enkrat v takem položaju....povedla še enkrat............ker greš pol laže naprej. kkrkoli že je.........vsaj veš pri čem si..........če je pozitivno pol tk sploh ne rabiš razmišlat.........če maš pa slučaj tako nesrečo kot sem jo mela js.......pa verejemi, da ti je pol vseeno lažje, ker veš, da moraš it naprej in pozabit.....in nisi v večnih dvomih, ki te vedno znova vračajo nazaj k tisti osebi. tk da kr po gumno......držim pesti za tebe!!! ***...če imaš nekoga rad, le povej mu to takrat....mogoče jutra več ne bo!!!*** lp • ezer
• Od: 17.10.2008
29.10.2008 21:40
jst se tud strinjam z pikapolonico, povej ce ti je nekdo usec k nimas nč zgubit...
jst sm bla na istem mestu.. skori... bla sm u tipa pa ves cas sva se gledala pa taq pa biu je en let mlajsi ud mene... ful dobra frenda sva bla pa use... in pač jst njega nism nikol ubravnavala kot frenda in sm en dan le zbrala pogum, ga povabla na sok in mu vse povedala, kak cutm, pa d ce on ni vame d bi bla se vedn rada frendica z njim, pa d nočm tega pokvart kar mava pa taq... no in pol se je izkazal d je on tud vame in sva pustala par... lahko se ti obrne kot men al pa kot pikapolonca, sam ce naus povedala ka cuts bos ceu life u dvomih.. zgubit nimas kj, lahko pa pridobis na marsicem.... vem d je tezko zbrat pogum sam ce se potruds pa ce res hočš vedt ce mas kj sans pr njem mu to povej tkooii!! ne cakat d se on zaljub pa dubi punco al karkoli druzga... ce zdj naus spregovorila naus nikol!! verjem mi! pa blo bi lepo ce sporočis ja • one
• Od: 26.10.2008
1.11.2008 11:09
ja js se tut po eni strani strinjam s tem da mu poveš da ti je ušeč....
čeprov pr men se ni glih dobr iztekel...s enim fantom sma s dobr zastopla, večkrat sma se tko pogovarjala...js trapa sm se pa zatrapala vanga in mu to tut povedala...na začetku je reku da je ok če sm mu povedala....ampk js sm vedla da ni res tako, začel se me je izogibat in tko se še zdj ne pogovarjama več... • stergica
• Od: 4.11.2008
4.11.2008 22:15
ej, res nimaš kej zgubit. če te zavrne te pač zavrne in da si prizadeta mu ne smeš pokazat. ampak kaj če te pa ne? strinjala se bi tudi z pikapolonico le enkrat se živi in izkoristi vsako priložnost. življenje je prekratko da bi se obremenjeval s stvarmi kaj kako zakaj...itd. mislim da je ljubezen zakomplicirana stvar vendar se zaradi nje ni treba sekirat. je nekaj lepega in v njej moraš uživati. • sarita
• Od: 6.11.2008
hei
6.11.2008 0:19
hei!!!!!!em.... tudi jaz sem bila v takšni situaciji pomoje je bolje da mu poveš
fsm upam da bo ti uspelo • katjes
8.11.2008 13:43
tnx vsem za komentarje...
nism mu še nč rekla kr ga nism še nč vidla.... bom pa drug tedn..... zdj me pa še zanima kaj si mislte o tem predlogu.... napraimer, da mu dam nek list na katerem so moja čustva? kaj si mislte o tem?? napište svoje mnenje *fsmejte* • Dul
• Od: 8.11.2008
Heii*
8.11.2008 14:24
Heii* No jest sm zdei trenutn čist u isti situacije sm de je tist ka sm u nega 4 leta starejš od mene. Jest mu še nism povedala in me je fulllllll strah ka če bi mu kak bi on to zastopu.
Tk de si fulll pogumna de si mu to povedala. No jest skor usak dan mislem na nega sva pa tut fullllll dobra frenda pa se skor usak dan vidva pa še zravn usi ostali moji frendi.Zdei me pa zanima če mi lahko ker SVETUJE kej nej nardim ka jest ge mam tok rada de res več nwm. please pomagite mi punce. Teb katjes pa usa čast. please pomagite mi.!!! • katjes
Re: Heii*
8.11.2008 14:40
Dul pravi:Heii* No jest sm zdei trenutn čist u isti situacije sm de je tist ka sm u nega 4 leta starejš od mene. Jest mu še nism povedala in me je fulllllll strah ka če bi mu kak bi on to zastopu.
Tk de si fulll pogumna de si mu to povedala. No jest skor usak dan mislem na nega sva pa tut fullllll dobra frenda pa se skor usak dan vidva pa še zravn usi ostali moji frendi.Zdei me pa zanima če mi lahko ker SVETUJE kej nej nardim ka jest ge mam tok rada de res več nwm. please pomagite mi punce. Teb katjes pa usa čast. please pomagite mi.!!! amm.. jst mu nism še povedla.... drug tedn mu morm,..... sj mene je tut strah ka bo on reku po, sam mu hočm povedat,kr sm že dolg v njega... za tebe je pa še bolš, kr se vsak dan vidta in se dobr razumeta.... ti mu kr povej.. sprav ga nekam na samo in mu povej.... al pa tk ko sm jst napisala..na list napiš svoja čustva, pol mu dej ta list pa reč nej ti pol pove kaj si on misli o tem.... • Dul
8.11.2008 14:43
katjes pravi:
Dul pravi:
Heii* No jest sm zdei trenutn čist u isti situacije sm de je tist ka sm u nega 4 leta starejš od mene. Jest mu še nism povedala in me je fulllllll strah ka če bi mu kak bi on to zastopu.
Tk de si fulll pogumna de si mu to povedala. No jest skor usak dan mislem na nega sva pa tut fullllll dobra frenda pa se skor usak dan vidva pa še zravn usi ostali moji frendi.Zdei me pa zanima če mi lahko ker SVETUJE kej nej nardim ka jest ge mam tok rada de res več nwm. please pomagite mi punce. Teb katjes pa usa čast. please pomagite mi.!!! amm.. jst mu nism še povedla.... drug tedn mu morm,..... sj mene je tut strah ka bo on reku po, sam mu hočm povedat,kr sm že dolg v njega... za tebe je pa še bolš, kr se vsak dan vidta in se dobr razumeta.... ti mu kr povej.. sprav ga nekam na samo in mu povej.... al pa tk ko sm jst napisala..na list napiš svoja čustva, pol mu dej ta list pa reč nej ti pol pove kaj si on misli o tem.... aja mu še nisi no sm mene je strah ka če mu povem de nebo več tko kot je tk de deit ti men sm povej kok si stara če hočeš • katjes
8.11.2008 14:46
Dul pravi:
katjes pravi:
Dul pravi:
Tk de si fulll pogumna de si mu to povedala. No jest skor usak dan mislem na nega sva pa tut fullllll dobra frenda pa se skor usak dan vidva pa še zravn usi ostali moji frendi.Zdei me pa zanima če mi lahko ker SVETUJE kej nej nardim ka jest ge mam tok rada de res več nwm. please pomagite mi punce. Teb katjes pa usa čast. please pomagite mi.!!! amm.. jst mu nism še povedla.... drug tedn mu morm,..... sj mene je tut strah ka bo on reku po, sam mu hočm povedat,kr sm že dolg v njega... za tebe je pa še bolš, kr se vsak dan vidta in se dobr razumeta.... ti mu kr povej.. sprav ga nekam na samo in mu povej.... al pa tk ko sm jst napisala..na list napiš svoja čustva, pol mu dej ta list pa reč nej ti pol pove kaj si on misli o tem.... aja mu še nisi no sm mene je strah ka če mu povem de nebo več tko kot je tk de deit ti men sm povej kok si stara če hočeš jst sm 14... ka pa ti? • Dul
8.11.2008 14:48
katjes pravi:
Dul pravi:
katjes pravi:
Dul pravi:
Tk de si fulll pogumna de si mu to povedala. No jest skor usak dan mislem na nega sva pa tut fullllll dobra frenda pa se skor usak dan vidva pa še zravn usi ostali moji frendi.Zdei me pa zanima če mi lahko ker SVETUJE kej nej nardim ka jest ge mam tok rada de res več nwm. please pomagite mi punce. Teb katjes pa usa čast. please pomagite mi.!!! amm.. jst mu nism še povedla.... drug tedn mu morm,..... sj mene je tut strah ka bo on reku po, sam mu hočm povedat,kr sm že dolg v njega... za tebe je pa še bolš, kr se vsak dan vidta in se dobr razumeta.... ti mu kr povej.. sprav ga nekam na samo in mu povej.... al pa tk ko sm jst napisala..na list napiš svoja čustva, pol mu dej ta list pa reč nej ti pol pove kaj si on misli o tem.... aja mu še nisi no sm mene je strah ka če mu povem de nebo več tko kot je tk de deit ti men sm povej kok si stara če hočeš jst sm 14... ka pa ti? ja jest sm 11 zdei pa zračuni kok je on starejš če sm jest 11 un pa 4 leta starejši mislem de nimam možnosti kaj pravš • katjes
8.11.2008 14:55
Dul pravi:
katjes pravi:
Dul pravi:
katjes pravi:
Dul pravi:
Tk de si fulll pogumna de si mu to povedala. No jest skor usak dan mislem na nega sva pa tut fullllll dobra frenda pa se skor usak dan vidva pa še zravn usi ostali moji frendi.Zdei me pa zanima če mi lahko ker SVETUJE kej nej nardim ka jest ge mam tok rada de res več nwm. please pomagite mi punce. Teb katjes pa usa čast. please pomagite mi.!!! amm.. jst mu nism še povedla.... drug tedn mu morm,..... sj mene je tut strah ka bo on reku po, sam mu hočm povedat,kr sm že dolg v njega... za tebe je pa še bolš, kr se vsak dan vidta in se dobr razumeta.... ti mu kr povej.. sprav ga nekam na samo in mu povej.... al pa tk ko sm jst napisala..na list napiš svoja čustva, pol mu dej ta list pa reč nej ti pol pove kaj si on misli o tem.... aja mu še nisi no sm mene je strah ka če mu povem de nebo več tko kot je tk de deit ti men sm povej kok si stara če hočeš jst sm 14... ka pa ti? ja jest sm 11 zdei pa zračuni kok je on starejš če sm jest 11 un pa 4 leta starejši mislem de nimam možnosti kaj pravš aja...ja nwm...če te ma tut on rad pol bi blo fajn...a ne? sam ka ti tega ne veš, lahk pa zveš... • katjes
12.11.2008 17:28
ja jst sm mu pa včeri povedla....vi ne vete kak sm jst happy....čeprav nisma skup in tut nevrjamem da bova, čeprav si zlo želim, sm vesela kr sm mu končno povedla... no nism mu povedla, dala sm mu listek, na katerem so bla moja čustva... in pol mi je reko, da je fajn napisan in da mu je fajn,ker nism več tak sramežljiva in si upam ment o tem.. nekeateri so mi rekl, da sm mu mogoč mal všeč in da boma še nekoč skup, sam nwm no sam tk, da vam povem.... zdj sam zbiram še pogum, da ga vprašam kaj si on misli o men? • Dul
17.11.2008 15:04
Heeey**
No spet jest. Jest pa je blo nevem kdaj no in sma se s frendico pogovarjale o moji simpatiji. In mi ona tko reče:''Dei mu povej kej čutiš do nega!'', no in jest sm rekla de ne kar me je strah de nav več tku z nim prjatla pa to. No in pol me frendica le prepriča de mu napišem kaj bi blo če bi mu ena frendica povedala kej čut do nega. In on je reku de neve pa mi je sm tku napisav:'' Seeeeeeeeeeej veššš..... Pol mu je pa frendica kr direkt napisala če sm mu jest kej ušeč? Pol je pa un napisov ušeč kot prjatlca. No de vest tu mi je frendica kopirala. No in pol sm rekla frendici de nej še praša a tu za enkrat al kr za zmeri. In je kr rekla de una misle de za enkrat ka moja simpatija nikol ni vedla lih točn kej napisat. No pa še ka je men napisou de po pravic povedande sm premlada.Je on pol frendici napisou de čist po resnic nobena ni premlala. In jest sm čist happy sm nwm a on zdei to misle pč de sm jest u nega sicer sm res nevem če ve sm pomoje se mu zdi. No nwm če ve sm sm usen napisala kar se bo pa zgodl pa zihr še napišem. Ostante u cvetju. Katjes ti si pa tut prov nardila • scar tissue
• Od: 9.10.2008
17.11.2008 16:39
am..iz lastnih izkušn je bol d mu poveš..ker mogoče on čut enak..napiši mu keii..loh pa naiipreii postaneta frenda..pa dost se zgovarjita na msn-ju..pomaga • Dul
17.11.2008 21:24
PerFecT pravi:am..iz lastnih izkušn je bol d mu poveš..ker mogoče on čut enak..napiši mu keii..loh pa naiipreii postaneta frenda..pa dost se zgovarjita na msn-ju..pomaga
se pomoje se nemu že mal zdei tko...pa mi2 sva res že ene pol peta resss fulll dobra frenda tk de sm on je 5 let starejš od mene aveš • scar tissue
17.11.2008 21:59
aiia..ful lpo to to se men zdi d je bl poii..d fantje padajo na mlajše..boš vidla..sam mauu morš še udrast..k zeii si usi te "tavlki" misljo d smo eni palčki malčki.. • scar tissue
17.11.2008 22:02
še en nasvet: Mirno kri..ne preveč rint u nega..ker to ga bo čist odbil..mislu si bo pa kaii mi zeii ta smotana tle najeda.. • Dul
18.11.2008 16:03
PerFecT pravi:aiia..ful lpo to
to se men zdi d je bl poii..d fantje padajo na mlajše..boš vidla..sam mauu morš še udrast..k zeii si usi te "tavlki" misljo d smo eni palčki malčki.. mhm..no je sej jest sm u 6 razredu on pa u 1 letniku tako de sm on bo še štir leta tam ka bo šou za enga tehnika tk de lih ka bom jest šla gimnazijo bo on u 5 letniku jest pa u 1. tk de se bova varetno vidla ka bom jest šla tut tja ko t on sm on je na lesn jest grem pa u klasično tk de hvala že u naprej • flor
• Od: 13.12.2008
19.12.2008 21:32
Ojla
jes sm bla u ist situaciji. Najprej je biu en tip vame, jes p vanga nism bla in pol mi je p ful ušeč ratu k sva se ful tko pogovarjala... in sm mu pol tut povedala d mi je ful ušeč in pol sm ga pa prašala č bi hodu z mano...pa je reku d ne ampak zj vsaj vem pr čem sm in veš kko sm se upogumla d sm mu povedala? skos sm si govorla d je lah ju3 zadn dan in idin kar sm želela je ..d bi vedu d sm vanga in sm zej full hepi d sm mu povedala klub temu d sm bla pol razočarana... tk da jes ti svetujem d mu poveš kva čutš...mogoče on čut enako... sporoči kko je bilo fsm • Dul
20.12.2008 17:54
flor pravi:Ojla
jes sm bla u ist situaciji. Najprej je biu en tip vame, jes p vanga nism bla in pol mi je p ful ušeč ratu k sva se ful tko pogovarjala... in sm mu pol tut povedala d mi je ful ušeč in pol sm ga pa prašala č bi hodu z mano...pa je reku d ne ampak zj vsaj vem pr čem sm in veš kko sm se upogumla d sm mu povedala? skos sm si govorla d je lah ju3 zadn dan in idin kar sm želela je ..d bi vedu d sm vanga in sm zej full hepi d sm mu povedala klub temu d sm bla pol razočarana... tk da jes ti svetujem d mu poveš kva čutš...mogoče on čut enako... sporoči kko je bilo fsm Sam mene je full strah res fulll de nebo več tako kod je blo do zdeii...in bi res rada bla z njim prjatla in tko no full me je tega strah..sej pa tko al tko nemorem ka zdei on hod z moio BF sm men je full bad in...ma sej je useeno sm me je zlo strah de če mu povem de nebo več kot je zdei pa de me bo od takrat naprej sram ga pogledt al pa kei tazga nevem kaj nej nardim |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.