Kako povedat punci, da jo mam ful rad?

Tomaz • Od: 1.10.2008 • Prispevkov: 6
Kako povedat punci, da jo mam ful rad? 2.10.2008 14:21
Heii.. No jst sm Tomaž in sm str 12 let pa pou.. In u šol je ena moja sošolka k jo poznam že 8 let že od vrtca naprej.. Wink In jst sm čist vanjo že odkar se poznava..
In jo mam ful rt.. Res.. Oki sm ona tu nejbrš že ve kr me Že CEUU razrd zejbava Shocked Sm jst pa NWM če je ona vame.. Question Question Sm mislm s sm ji pa všeč..(Upam) .. Tut po MSN-ju se pogovarjava velikrat kadar mava cajt.Very Happy Pa kr doug Cajta kr po 4 ure učas..:PPa u šol se tut dobr štekava in drug druzga nasmejiva kar je zlo fan kr je fuul smešna:DRazz Sm je pa u šol še en fnt k je tut vanjo sm sm jst pa fuul lubusumn..Mad K jo hočm mt zase..Very Happy Čeprou se midva učas pogovarjava kaku je smotan ker se nama tku zdi..Exclamation Tut vš čas me zanima kaj počne in Skus ukul nje ceu dan hodm.. U razredu pa skor pr njej sedim d se velik pogovarjava z njo pa njenimi prjatlcam.. S to punco mava pa midva velik skupnga sai men se tko zdi kr velik stvari skupi počneva in mava kr velikrat iste misli če se po MSN-ju pogovarjava al pa u Živo u šol al pa kje...Very Happy

No kr jo mam jst fuul rt pa NWM kaku čm ji tu povedat.. Embarassed Zatu vs uprašam D mi pomagate.. : Confused

Hvala Že za vnaprej.. Wink

Tomažž..

Nazadnje urejal/a Tomaz 3.10.2008 20:48; skupaj popravljeno 3 krat
princess • Od: 27.9.2008 • Prispevkov: 51
Re: Kako povedat punci, da jo mam ful rad? 3.10.2008 10:09
si pa redkobeseden!!!!!!

no saj ene majo rade bolj skrivnostne tipe Smile sm ne jaz Wink
dolce • Od: 26.9.2008 • Prispevkov: 43
Re: Kako povedat punci, da jo mam ful rad? 3.10.2008 12:10
ja se boš moral mal potrudit in kej povedat o njej da ti lažje svetujemo ane?
Re: Kako povedat punci, da jo mam ful rad? 3.10.2008 20:33
princess pravi:
si pa redkobeseden!!!!!!

no saj ene majo rade bolj skrivnostne tipe Smile sm ne jaz Wink

Heii.. No jst sm Tomaž in sm str 12 let pa pou:D In u šol je ena moja sošolka k jo poznam že 8 let že od vrtca naprej.. Wink In jst sm čist vanjo že odkar se poznava.. Oki sm ona tu nejbrš že ve kr me Že CEUU razrd zejbava Shocked Sm jst pa NWM če je ona vame.. Question Question .. Tut po MSN-ju se pogovarjava velikrat kadar mava cajt.Very Happy Pa u šol se tut dobr štekava in drug druzga nasmejiva kar je zlo fan kr je fuul smešna:DRazz Sm je pa u šol še en fnt k je tut vanjo sm sm jst pa fuul lubusumn..Mad Čeprou se midva učas pogovarjava kaku je smotan ker se nama tku zdi..Exclamation K smo pa bli u pa šolo v naravi se je pa skus prlizvou s sladkarijam in sm biu še bul jezn:twisted: ..! S to punco mava pa midva velik skupnga sej sva oba športna tipa pa ušol sva tut dobra še posebi ona:D

No kr jo mam jst fuul rt pa NWM kaku čm ji tu povedat.. Embarassed Zatu vs uprašam D mi pomagate.. : Confused

Hvala Že za vnaprej.. Wink

Tomažž.. : : : :
Re: Kako povedat punci, da jo mam ful rad? 3.10.2008 20:40
Če hočte pa kej zvedt o men al pa kom pa sm uprašte?
princess • Od: 27.9.2008 • Prispevkov: 51
Re: Kako povedat punci, da jo mam ful rad? 4.10.2008 12:50
ej tomaž, punce smo najbolj vesele če tip pride in upraša Wink

najbolj na živce pa nam gre če nekaj okoliši in se dela ful frajerja, najbolj QL boš izpadel če greš in ji poveš da ti je všeč in jo vprašaš, če tudi ona kaj čut do tebe

tut če ne bo želela hodit s tabo te bo zihr ful spoštovala, kr ni boljšga občutka za punco kot če ji tip pove, da mu je ona ušeč

sam ne je uprašat, če bi "hodla s tabo" ker je to čist mim: povej ji da ti je ušeč in to je to Confused
Re: Kako povedat punci, da jo mam ful rad? 4.10.2008 15:42
Heii.. TNX..Very Happy
XcrazyyX • Od: 4.10.2008 • Prispevkov: 274
Re: Kako povedat punci, da jo mam ful rad? 4.10.2008 22:35
am... maybe jo dostkrat poglej u oči.. full globoko.. če veš kaj mislim Very Happy
in to ji bo že dalo malo vedet pomoje... in pol boš vidu kko na to reagira..
baj*
Re: Kako povedat punci, da jo mam ful rad? 5.10.2008 9:39
Prou.. To mi je že Buul Všeč..Very Happy
VI PA KR PIŠTE Wink
Barby • Od: 10.10.2008 • Prispevkov: 49
Re: Kako povedat punci, da jo mam ful rad? 10.10.2008 21:30
Enostavno: Ful te mam' rad.

Priporočam, da recimo prej mal dolgoveziš. Primer: Ej... Neki ti morm povedat... Ti si men že skos ful ušeč pa to... Ful te mam rad. Mam mogoče kej šans pr teb?

Recimo.
twilight • Od: 11.10.2008 • Prispevkov: 14
Re: Kako povedat punci, da jo mam ful rad? 11.10.2008 16:06
js se strinjam z princess, ji enostauno rečeš: ei ti si ful lušna in si mi ful ušeč. kaj bi šla z mano na sladoled oz. kino
seveda jo moreš ko govoriš gledat u oči, in ne u tla al pa kam mimo. tko da ve da si odločen siguren in da nisi neka mauža. moreš bit pravi moški. hehe

in srečno, upam da ti bo uspelo.
PiKaaa • Od: 16.10.2008 • Prispevkov: 16
Re: Kako povedat punci, da jo mam ful rad? 18.10.2008 22:53
Ooo kei sploh čakaš.Ne maram tipou ki ovinkarijo in neveš kaj bi z njimi.Čim prej bejž do nje in ji povej, da ti je všeč in vprašaj če imaš vsaj malo možnosti. Ker večino punc imamo rajši fantje, ki naredijo 1. korak.Vsaj jaz. Smile Pa pohiti, da te kdo ne prehiti.
Srečnoo Wink
krisTi • Od: 19.10.2008 • Prispevkov: 15
Re: Kako povedat punci, da jo mam ful rad? 19.10.2008 1:09
stari ka še čakaš.pohit pa ugotou če si ji sploh ušeč.da se ne trudiš preveč p da te ne bo zavrnala ti boš pa na konc sam trpeu.drgač pa life je še ceu pred tabo.ne obstaja sam ena punca.sej razumem da si u njo.ampak bo to minil.še posebi ko boš pršu v sredno šolo se bo to use spremenil.bo kr punca za punco.
drgač pa velik sreče.upam d boš meu kej šans pr njej.
sarch • Od: 9.10.2008 • Prispevkov: 11
Re: Kako povedat punci, da jo mam ful rad? 20.10.2008 16:14
joj froci!!!! Laughing povej ji v faco enkrat ko bo pravi moment
LiL`Piaa • Od: 9.10.2008 • Prispevkov: 40
Re: Kako povedat punci, da jo mam ful rad? 22.10.2008 15:39
povej ji.. al paa sms ji pošli da ti je zelo ušeč.. drugačee nebo niič.. Wink
AnahiDulce • Od: 5.10.2008 • Prispevkov: 7
Re: Kako povedat punci, da jo mam ful rad? 23.10.2008 21:21
ok... js bom dala en primer, k se je men zgodiu... k sm bla mal mlajša (mogoče mal bol k ti, tomaž) mi je biu totalno ušeč en sošolc... in js sm bla ušeč njemu... to sm vedla... k mi je dal prevečč očitne znake. p fuul sva se menla po msnju p to, non stop, kdr sva le mela cajt, p u šoli sva se fuul dobr štekala... ampk noben si ni upou narest pruga koraka, p čeprou je vedu, da bi u takm primeru bla skupi. noben ni meu jajc za to. men je šlo to vedno fuuul na jetra, kr je vedn sm namigvau, kot d bi hotu, da js nardim prui korak. ampk... me punce use veliiik raj vidmo, če fantje nardite prvi korak.
no,,, ta zgodba sicr se je mal bedno razpletla, kr sva hodla pol 8 tednou .., ampk med tem časom nisva šla niti 1krat skupi vn in tut mene je blo ful sram sploh če bi me kdo vidu u družbi kšnga fanta takrt... in pač ni blo nč od tistga.... tok da... po tem, kar si napisou, se mi zdi, da je ona tut vate, p da ni u tistga sošolca k je polg tebe vanjo, ker daje neodobravajoče pripombe nanga, p da te ma ona tut rada.
zmigej se, če se še nisi..
p pol sporoč kako je šlo
lancerevo • Od: 7.11.2008 • Prispevkov: 7
Re: Kako povedat punci, da jo mam ful rad? 7.11.2008 20:27
tnx jas mam tudi tak primer samo je sošošolka
doubleR • Od: 26.3.2009 • Prispevkov: 40
Re: Kako povedat punci, da jo mam ful rad? 28.3.2009 23:13
princess pravi:

najbolj na živce pa nam gre če nekaj okoliši in se dela ful frajerja, najbolj QL boš izpadel če greš in ji poveš da ti je všeč in jo vprašaš, če tudi ona kaj čut do tebe

tut če ne bo želela hodit s tabo te bo zihr ful spoštovala, kr ni boljšga občutka za punco kot če ji tip pove, da mu je ona ušeč

sam ne je uprašat, če bi "hodla s tabo" ker je to čist mim: povej ji da ti je ušeč in to je to Confused

bi se strinjal na to "a bi hodu z mano?" men čist brezvezno vprašanje. raje slišim kaj druzga..
Dancer • Od: 28.3.2009 • Prispevkov: 26
Re: Kako povedat punci, da jo mam ful rad? 29.3.2009 0:21
Pr men so full istki užgaal pač napišš na en listk
da ti je ful ušeč in da jo maš ful rad že skoos pa zravn napiš npr. ušeč mi je tvoj nasmeh da ne govorim o tvojih laseeh al pa kei tazgaa..Pol pa uspodn napiš skriti oboževales

in po lčez nwm kkšn dan dva spet in 3 dan pa poveš da si to tii..al pa ji pridš osebno izročit ta listk.
somegirl • Od: 20.3.2009 • Prispevkov: 29
Re: Kako povedat punci, da jo mam ful rad? 29.3.2009 0:33
princess pravi:

se čist strinjam s princess..pejd do nje pa ji povej d ti je ušeč in to je to..pol nm pa povej kaj je blo
ALXOHOL • Od: 13.3.2009 • Prispevkov: 8
Re: Kako povedat punci, da jo mam ful rad? 29.3.2009 1:15
Barby pravi:
Enostavno: Ful te mam' rad.

Priporočam, da recimo prej mal dolgoveziš. Primer: Ej... Neki ti morm povedat... Ti si men že skos ful ušeč pa to... Ful te mam rad. Mam mogoče kej šans pr teb?

Recimo.

to s šansami je tko zadeto, ker lahko da ti reče poj jah nevem, bom razmisla alpa kej... mislm tko mene en sprašuje skos če ma kj šans, pa mi niti ni všeč an, sam nevem kaj nej mu rečem poj ... aja pa ne silt v njo !

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.