kaj nej nardiim?• katty00
• Od: 1.3.2012
kaj nej nardiim?
20.4.2012 17:55
lejte tak je blo.. če pač tako pišem ne se jezit ka vem da ne zna usak prebrat tk da rees sooori... tako le je blo.. : jst sm bla z enim v razmerji.. in res nima si srče pošilala.. pa tt menla se nisma keej velik.. ampak jst sm bla nooro vanga.. ful mi je biu ušeeč.. in dans smo sede za mito jst pa moji BFF... pa še en ku je biu nekoč vame.. zdej sm ful dobra frenda sam jst sm bla res v unga druzga... pa reče nej gremo usi stran da nej samo mojaa ena od BFF ostane tam.. pa grem stran jst pa še ena BFF pa še un fnt.. pa ji pač neki pove... in ku je šu on na bus.. je pršla una BFF do mene pa mi začela razlagat: lej aljaž (tako je ime fanti u katerga sm) mi je reku da lahka to povem samo teeb... in to takrt ko gre on že domu... tako le je ta stvar ... reku mi je da on ni več vame ampak je u NIko (to je sošolka s katero se ful men) in jst sm bla čist šokirana... zdej pa nej ga pozabm, se pogovorim ... al kugaa??? pač jst zdej sploh nimam onga filinga u koga zdej sm.... se mi zdi da sm še zmer vanga ampaak.. sm fuul jezna nanga : 1. ker ni zbrau poguma pa mi to u faco reku 2. ker se mi zdi da me je sam izkorišču.... Poveejte mi.... plis.... hvalaa.... • katty00
Re: kaj nej nardiim?
20.4.2012 17:56
res si nisma srčke pošilala.. mal sm se zmotla... • mussy
• Od: 3.9.2011
20.4.2012 18:16
hahahah ojoj :/ am ei res ti svetujem da se naučiš slovnično pisat, sej je hudo narečje sam js tok težko preberm..
ampak uglavnm ker razred sta vidva? Ker je mal otročje js vate ti vame ane... drgač pa a sta hodila al kaj? K če sta pa nima jajc da ti u faco pove, da pač mu nisi več ušeč potem je ščurek in se ga izogibaj. Drgač pa lej ne vem, sam je res neumno, da je šou to pravt nekomu xx k pač ja.. nwm prebol.. pa boš najdla kkšnga bolšga, nikamor se ti ne mudi. • katty00
20.4.2012 19:37
seeej sm see opravičla sorii....
jaaa hodla svaa... pač lej.. je kar je.. zdej sma frendaa... • Neimenovano
• Od: 12.3.2012
21.4.2012 0:39
Kakšna zveza pa je to, da se sploh ne menš nč? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.