'kemija' in poljub• Tiashy2
• Od: 6.3.2012
'kemija' in poljub
14.4.2012 15:14
Hei !
Z nekim fantom je več kot očitno da sva si všeč. Tista 'kemija' je ves čas med nama, super se razumeva, čas ki ga preživiva skupaj mine zelo hitro, najina srečanja so zelo zanimiva. Tu pa je problem. Povedala sva si že, da sva si všeč. Poljubil me pa še ni (kar je sicer rekel, da me bo). A naj čakam da me bo on poljubil, ali ga naj kar poljubim (za kar imam zelo malo poguma, ker ne vem kako bi to sprejel) ? • 13tamala
• Od: 20.8.2011
Re: 'kemija' in poljub
14.4.2012 15:31
Tiashy2 pravi:Hei !
Z nekim fantom je več kot očitno da sva si všeč. Tista 'kemija' je ves čas med nama, super se razumeva, čas ki ga preživiva skupaj mine zelo hitro, najina srečanja so zelo zanimiva. Tu pa je problem. Povedala sva si že, da sva si všeč. Poljubil me pa še ni (kar je sicer rekel, da me bo). A naj čakam da me bo on poljubil, ali ga naj kar poljubim (za kar imam zelo malo poguma, ker ne vem kako bi to sprejel) ? Če se dobr razumeta, nevem zakaj naj ne bi sprejel poljuba. Mi2 z mojin ''frendom'' sva bila v isti situaciji, pa sem jaz naredila prvi korak. Mogoče ge je pač sram. Kar pogumno :3 • Tiashy2
14.4.2012 15:35
13tamala pravi:
Tiashy2 pravi:
Hei !
Z nekim fantom je več kot očitno da sva si všeč. Tista 'kemija' je ves čas med nama, super se razumeva, čas ki ga preživiva skupaj mine zelo hitro, najina srečanja so zelo zanimiva. Tu pa je problem. Povedala sva si že, da sva si všeč. Poljubil me pa še ni (kar je sicer rekel, da me bo). A naj čakam da me bo on poljubil, ali ga naj kar poljubim (za kar imam zelo malo poguma, ker ne vem kako bi to sprejel) ? Če se dobr razumeta, nevem zakaj naj ne bi sprejel poljuba. Mi2 z mojin ''frendom'' sva bila v isti situaciji, pa sem jaz naredila prvi korak. Mogoče ge je pač sram. Kar pogumno :3 a te je potem vprašu če bi hodla z njim, al si ga ti ? • gregorindol
• Od: 9.9.2011
14.4.2012 17:33
pr nama je blo isto, noben ni upal narediti prvega koraka in zato danes nisva skupaj. preveč sva bila sramežljiva. no pa pri nama so bili še drugi dejavniki, ampak pustimo to • lana28
• Od: 1.4.2012
14.4.2012 20:08
ko boš začutla de je pravi trenutek - go for it.
če ti res velik pomen tut to nared, in neboš obžalovala. in če že on nebo naredu prvega koraka ga dej pa ti, sej s tem ni nič narobe • barbi3131
• Od: 3.10.2011
15.4.2012 17:32
am lei..1.sploh ni nujno da si ne upa (če tije že powedu da te bo) sam ga je strah kko boš ti to sprejela+kok sta sploh stara.?
2.če si on ne upa si dei ti!!! poglej ga globok v uči pa u usta itd. se mu z obrazom prbliži in če se ti bo tud on go for it!!! wlik sreče pa sporoč kko je šlo • Tiashy2
15.4.2012 22:46
barbi3131 pravi:am lei..1.sploh ni nujno da si ne upa (če tije že powedu da te bo) sam ga je strah kko boš ti to sprejela+kok sta sploh stara.?
2.če si on ne upa si dei ti!!! poglej ga globok v uči pa u usta itd. se mu z obrazom prbliži in če se ti bo tud on go for it!!! wlik sreče pa sporoč kko je šlo stara sva 18. Mogoče ga je strah ja, kaj pa vem..Mene drugače ni strah, ker vem da si to želi in si želim tud jst, ampak mam premalo poguma, ker tega še nikoli nisem naredla jst in mislim da mora to fant naredit..očitno bom mogla stopit v akcijo, če ne, ne bo nikoli nič iz tega. thanks |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.