poglej če maš cajt ..• superGiiiiirl
• Od: 25.12.2011
poglej če maš cajt ..
15.4.2012 16:19
Se opravičujem če bote to težko prebrali ful bi vam bla hvaležna če bi mi pomagali ..
Gre se za enga fanta ko sma bla dans zuna ... On ma mene ful rad pa js ga mam tut rada . pol ko me je pa polubo pa ni bwo tstega filinga . Potem ko sm se domo šwa sm se odločwa da ga nočm več zavajat sej ga mam rada ne razumte me narobe samo nism zalublena . In pač ful bi mo rada na lep način povedala pa ne vem kk . Ful mi je tžko kr bom mogla to narest samo nemorm bt na silo z njmo . A kdo ve kako bi mo lahko na čim lepši način povedla ? • Mandex
• Od: 19.2.2012
• Kraj: Ljubljana
Re: poglej če maš cajt ..
16.4.2012 13:26
Lej odvisno je predvsem kako bo to on vzel.. Lahko mu ti poveš na najlepši možni način pa če bo to vzel kot slabo ti nič ne pomaga.. Jaz bi mu na tvojem mestu rekel da pač zaenkrat še ni čustev vmes, da naj ti da čas, da se bolje spoznata pa bo mogoče potem kaj.. Vsak, ki se spušča v te zadeve bi moral najprej v glavi pošlihtat da pač zmeraj ne bo ratalo in da je vsaka zavrnitev ubistvu neka izkušnja, ki ti precej pomaga naprej v življenju..
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.