Loue

sebiixx • Od: 29.12.2010 • Prispevkov: 88
Loue 18.6.2011 18:19
Heei yoo !

Jzz sm zalublena u deca k je sušolc z mojmu bratom. in pač mi je ful ušeč! pa tko ful velikrat se iz očmi spogledava pa tko ful sm mu dala že vedt da mi je ušeč. sam bedn je kr je od mojga brata sošolc in vrjetn zato noče nč med nama. pa tut tko me ne pozdrav k gre s kolesom mem mene..
pa učasih tut kšne punce objema in to clo pred mano... sušolke mi praujo da me gleda ...
enkrt k smo bli neki skup iz tamaumu mi je še clo neki rekuuu!!!

in zdj bi ful rada negovo cifro, moj tamau ma pa imenik pod kodo in nevem kako notr pridt..
pa še dele bo šou na morje za 14 dni in men se bo sfu**l brez njegaaa!!!! pa bojim se d bo tm drugo najdu...

a mislte da to "srečanje z očmi" pa un k mi je reku kej pomen?? k jst bom znurela brez nega res!!!
birdlover
Re: Loue 19.6.2011 0:50
lej lahk proba mu poiskat med papirji Pin kodo..pol pa to poizkusit.ker večina kod je enakih pin kodam...ali pa če veš pin kodo in ima kodo za imenik drugačno lohk probaš ko boš sama z tel. prestavit Sim kartica v svoj tel (upaj da ima stike na sim kartici) in samo vtipkat pin in že imaš številko...če pa prejšni dve sugestiji ne uspeta pa poizkusi najpogosteje uporabljene pine [link] pa poglej spodaj sliko najpogostejša gesla...pa saj to ni sam za iphone...VSOOO SREČOOOOO ...in čist vem kak se počutiš, ker bi preiskala vse številke na svetu da bi našla njegovo...če pa nobeno izmed prejšnih stvari ne vžge.pa se probaj povezati z enim njegovih drugih prijateljev...pa tistega prijatelja prosi z njegovo fonsko Smile)) VSOOO SREČOOO Very Happy
Re: Loue 19.6.2011 14:35
ok mau zakompliciran ampk bom poskusla ja ^^
birdlover
Re: Loue 19.6.2011 20:09
vem...take zadeve z gesli so vedno zakomplicirane -.- prve tri so zakomplicirane ampak je najmanj tveganja ker ne ostane sledi o tem kako si gledala v imenik (če pa potem njegovega tel. ne boš znala vklopit pa mu reči da si hotela =nekaj si zmisli= in si tel. narobe držala in se je izklopu) zadnja pa je ta lažja ampak je tveganje veliko ker se moški veliko pogovarjamo o takšnih stvareh..in bo zagotovo povedal bratu kako si se začela družit z tistim frendom in kako si ga prosila za številko itd. in posledično bo zagotovo tvoj brat povedu to simpatiji in lahko da bo jezen... vso srečo Very Happy
KaixX • Od: 3.6.2010 • Prispevkov: 135
Re: Loue 19.6.2011 21:24
Prosm poglej- pa razpiš see.
[link]
Re: Loue 20.6.2011 12:58
hehe ej tnx Smile uff dobr da si povedu kako je to iz moške strani Smile
birdlover
Re: Loue 20.6.2011 14:40
ni za kaj...če imaš kaj za vprašat ti kar Smile
Re: Loue 24.6.2011 11:52
ok Smile
sam fora je ka zj so pučitncee in nevm ka lahk še sploh nrdim Sad(
birdlover
Re: Loue 24.6.2011 13:04
ti dam namig Very Happy ko boš dobila številko ga lepo pokliči..pol se pozdravita itd. se malo pogovarjajta, potem pa začni že bolj ljubezensko govorit...sj ti bo uspelo..(razumem da ti bo nerodno (men je tud blo) sam ohrano normalen glas Very Happy
Re: Loue 24.6.2011 21:05
haha bom poskusla....
kaj ti si tko začeu? a lahk bol upišeš kko je blo pa to ? Very Happy
birdlover
Re: Loue 25.6.2011 10:01
sebiixx pravi:
haha bom poskusla....
kaj ti si tko začeu? a lahk bol upišeš kko je blo pa to ? Very Happy

hihi no...jas je sicer nisem poklical ampak sma si pisala sporočila..sam za obojno je potrebno veliko poguma..ja no prvo sem ji napisal, kako mi je všeč pa da bi dau vse za njo pa naj ne bo jezna name če ne čuti istega do mene, potem mi je odpisala da ni jezna..potem pa sem jo vprašal ali bi ona bila z mano(saj je rekla da še ni popolnoma sigurna, rekla je da bo premislila) saj imeu sem pa občutek da bo sprejela..sam mi jo je sošolec --> zdaj sovražnik speljal (glej: [link] ) zate pa če se ti fant smehlja vem da ti bo uspelo...samo pokliči ga (če maš predplačniški paket si dobro napolni račun, da nebo v najlepšem trenutku prekinilo(v primeru naročnine(kot jas) pa te nerabi skrbeti), pa telefon si priklopi, da ne bo potem čudno izpadlo da si priklapljaš telefon) in ko dvigne in vpraša kdo kliče mu povej..pa če upraša od kje številka reči da si se znnajdla Smile (obvezno ga prvo vprašaj če ima čas, da nebosta prekinila sredi tega kako on reče: "ti si najlepša" če nima časa reči da boš poklicala ju3,itd. če pa bo vprašal kaj je pomembnega pa mu reči:pusti se presenetit! Smile pol pa se začnita pogovarjat (tu pa ti verjamem da se boš znajdla Very Happy ) vso srečo Very Happy
Re: Loue 25.6.2011 21:05
hehe ja evo če zberm pogumm in zrihtam cifro mi mogoče rata Very Happy tole mi res pomagaa tenkjuu Smile
birdlover
Re: Loue 26.6.2011 15:00
lej pogum ni problem, ker ti bo uspelo Wink ...pa ni za kaj Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.