Telefon! help prosiim :)• Ernie
• Od: 26.3.2012
Telefon! help prosiim :)
8.4.2012 18:53
Men je star fon crknu in zdej si morm novga kupit. in me zanima ker znamka al pa kr model ma najbolšo batrijo? da doug zdrži ( usaj 3 dni ). pa povejte kir fon mate, pa če ste zadovolni z nim, k bi res rada mela en fajni moitel • theoneblondie
• Od: 8.2.2012
Re: Telefon! help prosiim :)
8.4.2012 19:01
am... zdej men se najbolj dopadejo samsungi pa mogoče htc. Nokia se je, kolikor imam jaz izkušnje z tremi telefoni, zelo poslabšala.
Zdej glede baterije, je odvisno kakšen telefon imaš. Naprimer, če hočeš met velik funkcij na telefonu, rabš tud boljšo baterijo. Trenutno mam Nokio c3, men je kr en felefon, sploh nevem zkaj sm ga uzela, ampak mi zdrži baterija 5 dni zihr. Nima velik funkcij, baterija ma pa 1320mAh. Tko da, ko boš šla kupvat telefon, upraši prodajalca, kolk nej bi zdržala baterija, pa pač mal se pozanimi, ker je težko zdej rečt, ker nevem katerga bi ti mela. • Ernie
8.4.2012 19:19
Jzt še nimam nobenga čist določenga • samosgs
• Od: 2.1.2012
8.4.2012 20:45
Hei Aja ti hočes telefon na dotik.. jest imam samsung galaxy s2 in sem ful zadvoljen. men dela super in baterija drzi od 3 dni naprej ( razen če cel dan tipkaš pol pa drzi 1dan al 2dan.. in useeno priporočam • mišikaa
• Od: 30.7.2011
8.4.2012 20:50
Jaz imam trenutno Samsung galaxy 5 i5500 Telefon je meni osebno zelo dober, baterija drži in vse je super • Mandex
• Od: 19.2.2012
• Kraj: Ljubljana
9.4.2012 11:53
Trenutno imam Nokio E5 in ima odlično baterijo.. Odvisno spet koliko ga uporabljaš plus tega screentouchi kurijo več baterije zaradi večjega ekrana.. Zdaj ne vem ali imaš ti rada screentouch telefone ali ne ampak te kurijo več.. Nokio pa priporočam, ker je najboljša.. Samsung je ql ampak Nokia je stokrat boljša že od nekdaj.. • theoneblondie
9.4.2012 13:19
Mandex pravi:Trenutno imam Nokio E5 in ima odlično baterijo.. Odvisno spet koliko ga uporabljaš plus tega screentouchi kurijo več baterije zaradi večjega ekrana.. Zdaj ne vem ali imaš ti rada screentouch telefone ali ne ampak te kurijo več.. Nokio pa priporočam, ker je najboljša.. Samsung je ql ampak Nokia je stokrat boljša že od nekdaj..
nooup.! samsungi so trenutno najboljši (poleg iphona pa blackberrya)... Nokia je v razvoju, čist v zaostanku. Je pa res ja, da telefoni na dotik, velik baterije pokurjo, tko da pazi na to • Timo3113
• Od: 22.2.2011
9.4.2012 18:10
Jaz bi bolj poudaril operacijski sistem...Meni osebno je predvsem zaradi jailbreakanja najbolj pri srcu iPhone oz. operacijski sistem iOs...
Android-dokaj uredu,všeč so mi htcji,čeprav naj bi imeli slabšo baterijo...Z mojim je vse uredu:) Nokia oz. njeni najnovejši modeli (glej N9,Lumia 800) pa mi zaradi operacijskih sistemov niso najbolj všeč...Novi,predvsem Lumia 800 (dober telefon,res dober) ima Windows...Meni,ko sem ga držal,ni bil najbolj všeč,moram priznati,čeprav ga nekateri kujejo v zvezde... Glede na to,da so novi iPhoni dovolj dragi (najcenejši 4s-627eur,če se ne motim),bi priporočal Samsung Nexus S,SE Xperio Arc S,pa mogoče še Nokio 700 (manjša zadeva,ampak zmogljiva,srednji cenovni razred,vendar ima Symbian operacijski sistem)... Sam imam Htc,ki je dober,Android kot more,imel sem pa priložnost imeti par dni iPhona 4s (fotrov,sam mi ga je posodu),dobra stvarca,samo draga. • spelaaaaaa
• Od: 28.3.2012
9.4.2012 18:51
nokia se je res poslabšala, zadnje čase pa je vedno boljši samsung : ) če kaj pomaga ...
• izaa16staar
• Od: 13.7.2011
9.4.2012 19:06
Js bi si kupla HTC Cha Cha, sam me zanimajo še mnjenja.Ga ma kdo? • theoneblondie
10.4.2012 14:03
spelaaaaaa pravi:nokia se je res poslabšala, zadnje čase pa je vedno boljši samsung : ) če kaj pomaga ...
jeeej ti si ql! • meandhe
• Od: 5.2.2012
11.4.2012 16:28
Samsung corby in je fenomenalen (:
• Ernie
11.4.2012 16:51
curbija ne prodajajo več, pa tut ni tak fenomenalen • Pupika
• Od: 6.7.2009
11.4.2012 17:15
izaa16staar pravi:Js bi si kupla HTC Cha Cha, sam me zanimajo še mnjenja.Ga ma kdo?
mam htc cha cha. Telefon je zakon, vse dela super. AMPAK.. Baterija drži največ 2 dni, jas sem cel dan na telefonu, pišem sms-e, včasih glasbo poslušam, mi drži 1 dan pa 5-10 ur • Timo3113
• Od: 22.2.2011
12.4.2012 17:17
mam htc,zdaj če koga zanima lahko tudi prodam,je pa maksimalno ohranjen,več na zs,če koga zanima...
drgač htc chacha je dost uredu,ma mogoče malo slabo baterijo,ampak ne boš vidu telefona,ki se mu ne bi baterija spraznila,če boš skos po telefonu brsku:) • Ernie
12.4.2012 18:18
• krohop
• Od: 25.2.2012
12.4.2012 19:30
moj predlog je definitivno znamka HTC... model je čist tvoja odločitev.. Sensation - Z710e naprej, EVO 3D... sam mam Sensationa Z710e.. dela brez težav, odzivnost je dobra, na njem teče res vse,... baterija zdrži cel tedn, če res samo kličem al pa pošiljam sporočila... če pa telefon res porabim za to kar mi dejansko ponuja, pa s težka dva dni...
dan danes so baterije čist odkrito povedano vse enake... gre samo za kapacitivnost, ki ti pa ne pove nič... telefon je tist, ki jo kuri... bolši kot je, večja je njegova poraba... velik pa tud varira na tem kaj z njim delaš... današnje baterije lahko polniš vsak dan in s tem ne boš skrajšala njene življenske dobe... telefoni ti omogočajo ogromno in so zato tudi večji porabniki.. jbg tak pač je... vedet moreš zakaj ga boš mela in temu se prilagodi pri nakupu... vso srečo pri izbiri! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.