Zeliščni cigareti ?!?!• MAN
• Od: 17.1.2010
Zeliščni cigareti ?!?!
19.11.2011 20:47
Mene pa nekaj zanima ....
Kako/kaj kaditi da je čim manj škodljivo ! <--- o tem se gre . 1. Najlažji cigareti ??? ( najšibkejši ) 2. Se da kakšno svojo stvar posušit pa zrolat - čist neškodljivo ?!?! To zaenkrat PROSIM za odgovore z strani izkušenih in starejši ( 16+ ) razen če obvladaš temo Lp ! • RiverSong
• Od: 9.4.2011
Re: Zeliščni cigareti ?!?!
20.11.2011 0:45
meeeeeeta stari
• Soundbox
• Od: 23.11.2009
20.11.2011 3:19
kar se tiče čikou je najbolj neškodljivo to, da si sam zvijaš. ampak ne razne golden virginia tobake..ampak kšn pueblo..k je naraven..ker v cigaretih je ful enih dodatkou, pa še sam papir ma ful strupou, od pred kratkim še več drgač pa lahko kadiš tut marihuano, crack (ni lih priporočljivo)..če ti zapaše pa tut origano xD • MAN
• Od: 17.1.2010
20.11.2011 17:12
RiverSong : Meta ?! kako naj to dobim ?? .. lahko kar ven iz Čaja vzamem ?? pa zrolam ;P
al kak xD • gubelin
• Od: 27.1.2012
31.1.2012 16:10
o bed no.. da je čim manj škodljivo, POL PA NE KADI ANE!!!! izogibej se temu, ker se boš sam pokvaru... mularija..
• la-joie
• Od: 26.4.2009
31.1.2012 17:30
Najmanj škodljivi teoretično so tisi z najmanjšo vsebnostjo katrana, ogljikovega monoksida pa nikotina. West one so recimo taki. Mal bolš je tut če si sam zvijaš, po možnosti kake naravne čim tanjše rizle ki niso beljena s kakim klorom... Pa čim bolj naravn tobak, Pueblota recimo ja. Sicer pa če te skrbi škodljivost pač ne kadiš in je problem rešen. Se da kadit pa tut meto, čaj, posušene rastlinske delce take in drugačne, je pa res da ne gorijo tak fajn kot tobak. Magari razrežeš filter vrečko, al pa kupiš čaj ki je v škatli. Pa pač zviješ.
• slovenc79
• Od: 19.8.2011
6.2.2012 1:43
katerkol dim vdihavaš ti škodi.. pač ne kadi pa je če se ti kej zalušta kak pir spij vsaj za ledvice dobr če ne drugega • koxica22
• Od: 30.7.2010
6.2.2012 16:46
Js zvijam, drum natural flavour v blue smoking rizle, včasih tud v rdeče alpa zelene, oz. kar pač je... Sem pa probala tud čaj, sam je men tak smešen okus, nevem, ni mi dobr.. Al pa travo, čistaka dej, sicer te bo dokaj zadel, sam ni pa baje tok škodljivo kot če bi s tobakom mešu...
Oz. si sem pa tja prvoščim Murattije, al pa Lucky Strike, West mi ne pašejo... • buda71
• Od: 23.12.2011
21.3.2012 17:40
Bi mi kdo lahko priskrbel kaj tobaka ker ga v našem kraju ne dobim?
• Jok3r
• Od: 22.7.2009
21.3.2012 17:51
buda71 pravi:Bi mi kdo lahko priskrbel kaj tobaka ker ga v našem kraju ne dobim?
14 letnik, ki ne upa v trgovino?=D • buda71
• Od: 23.12.2011
21.3.2012 17:56
Drugače 15 in sem šel v trgovino v kateri sem kupil vse za zvijanje ampak tobaka niso imeli.
• Jok3r
• Od: 22.7.2009
21.3.2012 19:20
buda71 pravi:Drugače 15 in sem šel v trgovino v kateri sem kupil vse za zvijanje ampak tobaka niso imeli.
čemu bi prodajali rizle pa filtre brez tobaka? kerakoli trafika v SLO ima tobak, vsaj čike. če si bil v tušu ali v obiju recimo, potem se ne čudim da nisi dobil tobaka. ampak si edinstven, izstopaš, namreč vsi drugi so najdli za rauhat, samo ti ne jaz drugače prodajam slovenske čike (vse) po 1,5 eur/škatlico.. ZS • Mandex
• Od: 19.2.2012
• Kraj: Ljubljana
3.4.2012 10:00
Če nočeš da škodi potem raje ne kadi, ker tobaka oz čikov, ki ne škoduje ni.. Sam kadim oboje že 7 let.. Prej sem še kadil samo čike in me je prišlo okoli 80? na mesec.. Pa sem ugootvil, da se mi ne splača oz lahko ta denar porabim za kaj drugega in sem začel zvijat.. Na OMW bencinskih servisih in tudi Petrolih imajo tobak Salsa, če kdo pozna.. Je v taki rdeči piksni, kjer je notri 100g tobaka, stane pa 8?.. In si ga zadnje pol leta kupujem.. Eno piksno tobaka imam za 3 tedne, včasih celo cel mesec pa dam zgolj 8? za piksno.. Dodatni strošek so potem rizle in filtri ampak to je tudi tako poceni da za 5? kupiš za cel mesec papirčkov in filtrov.. • uber
• Od: 22.4.2012
22.4.2012 12:46
Se mi zdi, da je fora pri teh cigaretih z manjšo vsebnostjo nikotina in katrana in monoksida le ta, da tobak sperejo z različnimi kemikalijami. Ker če ti sam posadiš tobak, pride zelo zelo močan. Da bi si posadil tobak, ki bi imel tako majhno vsebnost kot west one je nemogoče. Zato pa pravijo, da so močnejši cigareti najmanj škodljivi od cigaret. Pri tobaku je pa tako... Pueblo pa kakšni taki ''natural flavour'' so še vredu, ampak če si greš po original choice neke vanilije pa češnjo in ne vem kaj še vse nisi pa nič naredil.
Če ste opazili.. Čik lahko gori na nekem smučišču -20°C, pa ne ugasne, tobak pa se zna zgoditi da ti ugasne? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.