Eminem ogrlica• abcdefghijklmnoprstuvz
• Od: 15.8.2011
Eminem ogrlica
12.4.2012 20:20
a gdo tle ve, kje se kupi ogrlica ali obesek, na katerem piše eminem? res me zanima in bi vam bla zlo hvaležna, če si bote uzel čs. hvala vm • theoneblondie
• Od: 8.2.2012
Re: Eminem ogrlica
12.4.2012 20:25
moja sestrična jo je dala u zlatarno delat... okrog 40 eur al pa mal manj nevem, jo je pršla (srebrna), pa tak ma napis eminem....
Da bi pa kje prodajal, tega pa nism še vidla. • abcdefghijklmnoprstuvz
• Od: 15.8.2011
12.4.2012 20:39
ja sej tu, js tut usepusod gljdam kje bi se dal kupt pa nč ne najdem u tej slovenij :@
tu si bom šla pa mugoče še js delat. a tu greš kje du zlatarja pa mu rječeš d hočeš pač ogrlico pa d naj nuot piše eminem. tu j tu al morš še kej druzga rjačt? • theoneblondie
• Od: 8.2.2012
13.4.2012 13:47
JAH, pač greš u zlatarno, pa pokažeš sliko, kakšno bi mela...
lahk je tak plošček pa da gor piše eminem, al pa so prou besede eminem... neznam povedat. Najboljše je da mu pokažš kako sliko, al pa da sama narišeš • Mandex
• Od: 19.2.2012
• Kraj: Ljubljana
14.4.2012 8:55
Mogoče imajo kej na kakih štantih.. Tega imaš polno poleti na morju drugače pa v stari Ljubljani vem, da sta 2-3 štanti pa v podhodu na Železniški postaji je bil včasih eden.. Ga moram še jaz najti, ker moram nujno kupiti majico od 2paca |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.