mau več problemov..

derUndergang • Od: 27.12.2011 • Prispevkov: 67
mau več problemov.. 7.4.2012 11:41
haj..mam mal več problemov, ki se mi zdijo kr hudi ..ful bi mi pomagali če bi mi svetovali že sam za enga od teh..

1. s tipom sva se fuul oddaljila..pač..skup sva že 3 mesece, zdej se je pa kar naenkrat ful oddaljiv od mene..kaj nej naredim? P.S.: ne hodva na isto šolo..

2. nevem kako dobit kondicijo v treh dneh..laufam usak dan po 600 m pa sm pol še useen čist crkjena..sploh ne vidim napredka..nobenga -.-

3. frendice NISO moje prave frendice..zavidajo mi vsako stvar ki je boljša od njihove..nevem kok bom še zdržala do konca v tej posrani šoli kjer je 9 bab ki mi use zavidajo vsako **** stvar..najbolj pa to da mam tipa..:/

hvala:*
Neimenovano • Od: 12.3.2012 • Prispevkov: 229
Re: mau več problemov.. 7.4.2012 13:47
Za prvi problem mislm da boš odgovor zvedla, če vprašaš tipa kaj je narobe. Seveda pa se čez čas zgodi, da se stvari malo ohladijo, da ni več tiste zaljubljenosti. Sam vseeno po treh mesecih je mogoče res malo prekmalu. Tko da, vprašaj ga. Reči mu, da ga poznaš in da veš, da nekaj ni vredu. Smile

Za drugi problem. Če komaj pretečeš 600m bo najbolje.. če tečeš 2 min, pa hodš 1 min.. pa potem spet 2 min tečš, hodiš 1min.. itd. Potem pa povečuješ minute teka, zmanjšuješ hojo. pa ne rabiš spet nekaj ful hitro teči, pa bo. Smile

Za tretji problem. Vem, da je težko zapustit frendice, sam vseeno ti priporočam, da si najdeš nove. Če to ne gre, potrpi in ignoriraj njihove izpade. Saj bo kmalu konec šole in boš potem v srednji šoli začela na novo. Smile Niso vredne res.
Mandex • Od: 19.2.2012 • Prispevkov: 275 • Kraj: Ljubljana
Re: mau več problemov.. 9.4.2012 11:45
katebriga pravi:
haj..mam mal več problemov, ki se mi zdijo kr hudi ..ful bi mi pomagali če bi mi svetovali že sam za enga od teh..

1. s tipom sva se fuul oddaljila..pač..skup sva že 3 mesece, zdej se je pa kar naenkrat ful oddaljiv od mene..kaj nej naredim? P.S.: ne hodva na isto šolo..

2. nevem kako dobit kondicijo v treh dneh..laufam usak dan po 600 m pa sm pol še useen čist crkjena..sploh ne vidim napredka..nobenga -.-

3. frendice NISO moje prave frendice..zavidajo mi vsako stvar ki je boljša od njihove..nevem kok bom še zdržala do konca v tej posrani šoli kjer je 9 bab ki mi use zavidajo vsako **** stvar..najbolj pa to da mam tipa..:/

hvala:*

1. Najboljš da mu poveš kaj misliš, ker samo tako imaš lahko dober odnos.. Treba je takoj povedat, če te kej moti, da se to ne nabira v teb..

2. V treh dneh še noben ni dobil kondicije.. Pri meni je trajalo mesec in pol pa sem imel pri MMA-ju ubitačne treninge ubistvu še na pol vojaške.. Na začetku nisem mogel normalno ustat iz postelje.. Najboljš da počas nabiraš kondicijo.. Newem tek je najboljši vendar umes delaj pavze, da te ne bo kak krč zagrabil..

3. To niso prijateljice to so pač izkoriščevalske pijavke.. Ne rabiš takih trust me.. Je bolje brez njih.. Itq pravijo da danes lahko prave prijatelje prešteješ na prste ene roke..
derUndergang • Od: 27.12.2011 • Prispevkov: 67
Re: mau več problemov.. 10.4.2012 19:03
hvala obema Wink
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: mau več problemov.. 10.4.2012 20:33
1. isto kot mandex. pogovorita se Smile

2. spet isto kot mandex, u 3h dneh ne moreš kondicije dobit Wink telovadi kardio (tek, kolo) vsak dan pa veliko pij. za rezultate pa počakaj kak mesec Smile

3. in ja isto kot mandex Very Happy takih ne rabiš

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.