help please!!!!!!• 324
• Od: 23.5.2011
help please!!!!!!
16.12.2011 23:10
hej!
No pač sm z enim skp že skor en mesc. Večino folka že ve zanaju. Moja mt pa še ne in nočm da zve od drugih. Kako ji nej povem da mam fanta??? K se ful ne pogovarjavi nč o tem.....pa tut ne morm kr tko teme načet o tem!!!!!! Kakršn kol nasvet!! • anabanana
• Od: 13.4.2010
• Kraj: Velenje!!! :)
Re: help please!!!!!!
17.12.2011 13:17
1 mesec sta skupi in ti bi šla mami to povedat? Počaki še kakšne 5 mescou, da bo stvar en mau bolj resna, pol ga pa prpel domou in ga predstav :)
Kk bo vesela;) _________________ Bombing for peace is like fucking for virginity! :) • pk4life
• Od: 20.7.2010
19.12.2011 2:36
zkj bi čakala?.. k da je to kej tazga.. heh pa ti načeloma pusti al je kej proti temu?_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • anabanana
• Od: 13.4.2010
• Kraj: Velenje!!! :)
19.12.2011 15:01
Ja lej za mene je...nemislim domou prpelat tipa s katerim hodim glih 1 mesec. o.O
No ampak usak ma svoje mnenje o tem tk da...(: _________________ Bombing for peace is like fucking for virginity! :) • justfly
• Od: 17.7.2011
19.12.2011 15:27
js mislim da je prou da ga predtavi mami tudi ce so skupej smo 1 mesec. men to ni kej tazga, mislim sej se nbo poročila z njim al neki.
324 kdr bosta sami in ona nbo slabe volje ji reči da ji moreš neki povedat in pol ji povej uso srečo • 324
• Od: 23.5.2011
19.12.2011 22:14
Ever pravi:js mislim da je prou da ga predtavi mami tudi ce so skupej smo 1 mesec. men to ni kej tazga, mislim sej se nbo poročila z njim al neki.
324 kdr bosta sami in ona nbo slabe volje ji reči da ji moreš neki povedat in pol ji povej uso srečo hvala • theoneblondie
• Od: 8.2.2012
9.4.2012 18:08
zkaj pa mora zvedt da maš tipa?
Men se ne bi dal usak tedn tipa mami predstaulat, in pomoje bi tud njej že dosadilo... Tko da, pol ko vidš, da se te tip ni naveličou pa da te ma res rad, ok , pol pa spoznej mojo familijo... • meandhe
• Od: 5.2.2012
11.4.2012 16:25
'' Mama, nekaj ti moram povedati - imam fanta ''
- Čisto preprosto, no vsaj meni. Vglavnem ne kompliciraj, povej ji in upam, da bo razumela, sporoči situacijo;)* Sicer pa, kot je že oseba pred mano povedala, ko vidiš, da to ni muha enodnevnica, da te ima rad potem ga predstavi (: |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.