Sex. majčken problem• Pupika
• Od: 6.7.2009
Sex. majčken problem
22.3.2012 21:45
Vedno ko s fantom sexava, sem pred začetkom in prvih 10 minut spolnega odnosa tako vlažna, da vse teče iz mene, in v sexu res uživam, je želja po več. Potem pa kar naenkrat izgubim vlažnost in morava spolni odnos prekiniti, ker postane boleč. Potem me sicer oralno zadovoljuje, in je potem 5 minut vredu da lahko nadaljujeva, vendar se stvar ponovi.
dvomim da je problem v moji psihi, ker mu res zaupam in uživam pri sexu. A bi mogoče mi kdo vedel povedat kaj je narobe? Ker me res že nekako skrbi. se mi pa tudi ob začetku spolnega odnosa takoj po vstopu pojavi rahla bolečina na zgornjem delu nožnice, venda po nekaj sekundah izgine. • bebika92
• Od: 21.3.2012
Re: Sex. majčken problem
22.3.2012 21:49
Jz sm mela podobn problem če sm prov razumela , men se to še zdej dogaja ampak to domnevam da ni nč narobe . upam?! _________________ lep pozdrav • bebika92
• Od: 21.3.2012
22.3.2012 21:51
Ampak glede tega da krnaenkt nism več vlažna pa to ..men se to dost dogaja tud zat o k mam podzavestno še 100 drugih stvari u glavi zravn tega učasih :S ... _________________ lep pozdrav • Pupika
• Od: 6.7.2009
22.3.2012 22:16
mislim saj jas mam tudi ponavadi kaj drugo še v glavi, samo nevem, malo mi je čudno, pa njega tudi malo prizadane, ker misli da ne uživam v sexu :S
• rose1
• Od: 27.2.2012
23.3.2012 9:25
loh pa kupš ena mazila nevem zdj kera so to, to ma moja bf haha, pa si tm odspod namažš da laži drsi
• Mandex
• Od: 19.2.2012
• Kraj: Ljubljana
3.4.2012 11:19
Pri izgubi vlažnosti gre predvsem zato, ker imaš v glavi še miljon drugih stvari in takrat te stvari prevladajo..Se tudi meni kdaj dogaja ko imam preveč v glavi misli, da mi upade erekcija, pa ne zato, ker mi punca nebi bila privlačna, ker drugače nebi seksal z njo ampak pač ker v tistem momentu nisi z mislimi pri sexu ampak drugje.. Drugače pa pomaga če se podaljšata pred igro da si ćist zrajcan pred sexom.. Meni je pomagalo..
• Rocafella
• Od: 24.1.2010
9.4.2012 22:32
kaj pa boleč/pekoč občutek po ''daljšem'' odnosu, okrog 1 ure? je možno da je krivo premalo vlažnosti ali to da že predolgo traja pa je že tolko trenja blo da postane koža občutljiva?
drugače pa lahko rečemo da sma kr strastna no, tak da pomaga že če upočasnima ritem, te malo manj boli, ampak vseeno pride pol do točke ko morama prekinit z odnosom any ideas kaj bi lahko bilo narobe? • Jezbiciklom
• Od: 11.4.2012
11.4.2012 0:57
hmmmm..... zanimivo jaz pa mam problem ker pri sexu sploh nemorem nič drugega mislit kot na sex in potem ko končama bi jaz še enkrat rad sexo in potem še enkrat..... mislim da sem odvisen od sexa |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.