Kadim zarad frendov...• riba
• Od: 7.11.2008
Kadim zarad frendov...
10.11.2008 14:11
star sm 15 let in pred dobrim letom sm začel kadit sam nwm zakaj pred pol leta sm začel kadit travo pa so me tastari že ene 2x dubl u bistvu sploh ne nucam čikov pa trave sm zavsak ko kdo od frendov pržge se mi zalušta ko sm sam ni panike
pa ne govort frende zameji pa tak ker so najjači • zmajcy
• Od: 19.10.2008
• Kraj: Nova Gorica
Re: Kadim zarad frendov...
10.11.2008 17:08
zdej jst verjetn bl težko svetujem, k nism kadilka, niti nism še nikol u lajfu probala čika...sam jst bi ti rekla, da al ne nosiš čiku s sabo, al pa takrat ko si ostlai pržgejo čik daš nevem žvečilni gumi u usta al pa kej tazga...glede trave pa nevem - itak verjetn veš da ni lih koristna, tko da mal razmisl kake so dobre stvari trave in kake so slabe...
msf • mishika18
• Od: 10.11.2008
10.11.2008 17:24
hja tak je lajf...jst sm začela kadit v petim razred osnovne, pa še zj kadim...pred dvem letim pa sm probala travo, trenutno sm pa redna kadilka(trave mislim)...verjem da če predavč ztabredeš, ne prideš več vn...tk sm jst....sam čakam kaj je naslednje...pa ne da bi mela slabo družbo....je nimam...vse je odvisno od posameznika in od njegove volje...svetujem ti sam da čimprej vse skup opustiš da neboš šou predauč, ku vn ne prideš, če pa že, posledice ostanejo...vso srečo. lp
• poisongirl
• Od: 11.10.2008
11.11.2008 14:24
sej js ubistvu ne kadim, razn afkors če sm z družbo pa da ress vsi kadijo, pa sej to ni neki velikrat. ja nwm pač morš pazit d se ne navadiš pa je vse kul. pač skad unga pa mir. ne vem no. men to trenutno uspeva. mal morš kontrolirat pa je to to.
• ZaZaZu
• Kraj: Amsterdam
11.11.2008 18:15
poisongirl pravi:sej js ubistvu ne kadim, razn afkors če sm z družbo pa da ress vsi kadijo
a to zato da si "kul"? se prehitro se bos tko navadla.... in vse to zarad neumnosti.... pa kaj je vsem vam tok pomembno da kopirate druge? ce prijatli kadijo, morte vi tut... ce se prjatli drogirajo se morte vi tut.... ce se prjatli rezejo, se morte vi tut.... zakaj je kopiranje postalo tok moderno? a ni boljse biti original in delat to kar sam hoces in kar ti je vsec, kot pa skos gledat kaj drugi delajo in pol to posnemat samo zato k dejansko res islte da ste pol ful "in" pa ful "kul" a ste ze slisal tist quote ki pravi "you were born an original - don't die a copy" • Taanc
• Od: 27.10.2008
11.11.2008 20:31
js sam neki rečem:D
nehi • poisongirl
11.11.2008 20:54
ZaZaZu pravi:
poisongirl pravi:
sej js ubistvu ne kadim, razn afkors če sm z družbo pa da ress vsi kadijo
a to zato da si "kul"? se prehitro se bos tko navadla.... in vse to zarad neumnosti.... " pa sej ne da sm kul, ampak tak pač. sej pač skadim pa konc. ne vem sam tak čudn mi je tm bit pa da js edina neki ne. pa to delam že kr douk pa se me cigarete še niso prjele , no s tem mislim d bi se jih navadla. to je pač tut mal odvisn na kak način na cigarete gledaš. npr. men se ne zdijo neki kar bi počela, pa tut bv mi je da se prodajajo sploh pa podobno. ampak cigareta na tedn, al pa 2 se mi pa ne zdi sila • ZaZaZu
11.11.2008 21:05
no ja, mas prov, od 1 oz. 2 cigater na teden se noben ni umru, pa najbrz tut ti ne bos prva... sam tle se ne gle za to da bi se navadla na cike al karkoli takega... mene zanima ZAKAJ ti je potrebno nekej delat samo zato ker drugi to delajo? a ce se bojo vsi tvoji prjatli zacel s heroinam drogirat se bos ti tut? tko, d ne bos edina k se ne drogira an...?
btw, kok si stara? • poisongirl
11.11.2008 21:13
ZaZaZu pravi:no ja, mas prov, od 1 oz. 2 cigater na teden se noben ni umru, pa najbrz tut ti ne bos prva... sam tle se ne gle za to da bi se navadla na cike al karkoli takega... mene zanima ZAKAJ ti je potrebno nekej delat samo zato ker drugi to delajo? a ce se bojo vsi tvoji prjatli zacel s heroinam drogirat se bos ti tut? tko, d ne bos edina k se ne drogira an...?
btw, kok si stara? stara sm 14, oz. skor 15. pa sej u današnem svtu skor vsi kadijo. ne vem mogoč pa res to počnem d ne bi izpadla strahopetna. sam pač tak se čudn počutim. npr a bi ti če bi vas blo 7,8 p da bi vsiiii kadil, pa bi teb ponudl bi rekla ne? poleg tega pa to dela še 1000 drugih ludi d se delajop pomenbne. pa js ne vem no. pač vzamem, sploh ne vem zakaj. oz. mislim da zato kr nočem zdej neka edina pridna punčka tam bit • ZaZaZu
11.11.2008 21:42
seveda bi rekla ne.
tko kot si ze sama rekla, velik folka danes kadi.... zato lih tisti ki ne kadijo so "kul", tisti k pa kadijo so pa samo eni izmed mnogih, torej cist nic posebnega. kadis in neves zakaj kadis? oprosti, ampak to je do konca neumno. pa se to, ti mislis da ce ne kadis si pa avtomaticno pridna puncka? je veliko stvari ki jih lahko pocnes da ne bos pridna puncka, in nimajo nobene veze z unicevanjem sanega sebe. • Legenda11
• Od: 2.11.2008
11.11.2008 23:10
jooj..ne morš kadit zarad tega, ker drugi kadijo no..js mam družbo v kateri vsi kadijo,samo js pa še ena ne..pa ns je kr dost..brezveze to..velikrat so mi že ponudl, sam zdej so se pa itak že navadl, da pač ne pušim ane..
• poisongirl
12.11.2008 16:47
sej js že vem ka delam. a je bolš d tak al d redno. pač to je moja stvar in se drugi v to naj ne bi umešaval.. kakorkoli uglavnem. čist moj problem
• riba
• Od: 7.11.2008
4.12.2008 17:17
lejte zej smo že decembra in jst sm totalno nehu god bless patricia
če dobiš pravo punco ni panike • Sashie
• Od: 6.12.2008
• Kraj: Ljubljana
6.12.2008 0:57
okej, wadafak?
kadis zrt frendov? !?!? am. nemogoce? stari, kadis zrt sebe. Jz tut k sm zacela kadit sm krivila druuzbo, pa frendi krivi,oni so punujal cike in podobn bulsit. Evo, 3 leta kasnej, nova druzba, novo okolje jz se kr kadim. torej NE ne kadis zrt druzbe. mam najmnj 5 kolegov, k so z nami, kadilci, pa cigareta v life-u niso še pržgal. in najbllll, mi gre na ziuce k folk krivi use okol sebe sam sebe ne. ce bi meu karakter pa voljo, tut probu nebi. dejstvo. In ja, res je, dans si kul če ne kadiš. se strinjam. [: • BulldogXY
• Od: 25.10.2008
7.12.2008 11:13
ja jst sm tud ubistvi začeu zrd frendu... ampak sam zarad tega kr sm mislu de j to kul pa de se bom bul ušteku u družbo.
amapk zdej pa že razmišlam de bi nehu kr moja **** ne kadi in zakwa bi jst mogu pol... kwa če bi pol še una začela. pa vidu sm de škoda dnaraj za čike... raj ke za jest al pa za pit kupm. zdej če ti tku ku si sam ne paše je še dobr... hudo bi blo če bi tkat ku si sam pasal kadit. pol si že odvisnik tku pa lhka še vedno nehaš. jst sm meu isti prublem ampak se mi že mal duzdeva de pustajam udvisnik in bom nehu. kar se pa tebe tiče se pa sam udloč ajde fsm • aly
• Od: 7.12.2008
7.12.2008 14:14
No lepo da si nehu kadit ane. Sam tist k pa reče da je začu zrd frendou se mot. Ker ste začel zto ker usi u vaši družbi kadijo, ubistvu vi kumot rečete ne pa če so ql frendi bodo nehal vm težit a boš čik.
Ker vem iz svojih izkušenj sm ene pol leta govorila ne nam, pol sm hotla probat in potem sm se sama odločla zdei bom začela kadit, tkoda ne obtožuj druge če se loh sam odločaš. • lollipop
• Od: 2.12.2008
7.12.2008 20:51
js sm probala čik lani pa mi je blo fuul zanč...sam pol ne vem zakai, ampk sm probala še ene parkrat...in pol mi je kdo ponudu čik pa sm pač kadila...pol sm pa začela svoje kupvt in tko se je nadaljeval...in zdj redno kadim..čeprou mi učas sploh ne sede ga pržgem..
ne vem zakai folk misl da kadiš da si kao kul...to sploh ni to... pa travo sm tut probala...sam ni nč kei pusebnga..pač si mau zadet in to je to.. kr neki u bistvu..pa še ful keša porabš za brez veze..sam uničujš si lajf..mam enga sošolca k je odvisn od trave in ma same probleme doma in u šoli..pa še usem je doužn keš in pol ga preganjajo pa tut en ga je že pretepu zarad tega... če že kočt kei probat, probite čike drug pa raj puste pr mir.. • lullaby
• Od: 14.10.2008
• Kraj: kp
25.12.2008 20:19
no da dodam še js svoje, js sm začela kadit u 5 razredu, p sem pol nehala u 9 p sem pol začela in sem kadila čik za čikom k turki,
letos (zdaj sem 2 letnik)me je pa spametovau en sam enostaven stavek k ga je mela simpatija napisano na msn in sem nehala kadit s 5ka na soboto.zdaj ne kadim že 2 mesca,usi u moji družbi kadijo tako da če je volja in si prepričan da boš nehau/la kadit , je use možno sam to si moreš res želet js še zdaj poslušam kolegice ko pravjo prvo bom zmanjšala,pol bom zmanjšano kadila čike k so lažji pol bom pa nehala. sam niti ena se tega ne drž p js vem d nebojo nehale k to ni uno k si najbol želijo zdaj narest. • impulz
• Od: 12.10.2008
4.4.2009 22:38
en mejhn nasvet sam....vrejm tvoji prjatli te bojo mel velik raje če boš nekadila kukr pa da kadiš in se matraš z enim čikom....k tko misljo da te loh okol prsta vrtijo in da nimaš lajga XD vsaj js sm si tko misnla k sm prebrala nalsou sorii nočm te žalt al pa lej tazga sam uno naravnost povem =) uživii*
• love9bitch
• Od: 28.3.2009
12.4.2009 14:05
mishika18 pravi:hja tak je lajf...jst sm začela kadit v petim razred osnovne, pa še zj kadim...pred dvem letim pa sm probala travo, trenutno sm pa redna kadilka(trave mislim)...verjem da če predavč ztabredeš, ne prideš več vn...tk sm jst....sam čakam kaj je naslednje...pa ne da bi mela slabo družbo....je nimam...vse je odvisno od posameznika in od njegove volje...svetujem ti sam da čimprej vse skup opustiš da neboš šou predauč, ku vn ne prideš, če pa že, posledice ostanejo...vso srečo. lp
tsph ni res. to so samo izgovori. jaz pravim vse je v glavi. pred casom sem jaz kadil cigarete kot turk(skatla na dan-2) in ko sem videl, d aje brez veze, sem nehal. cez noc. sedaj kadim, samose ko mi zapse. drugace pa kadim travo, samo za sprostitev in dobro voljo. ali pa izgovori: ga je druzba zavedla v mamila. saj ga ni druzba drogirala, mapak se je sam. res pa je,da tui to vpliva v kateri druzbi si. drugac esi pa reci. brez veze, dajati denar za cigarete= bel dim brez okusa. raje si kupi cokolado ali pa sladolet,imas vec od teg,kot pa od cigaretov. ne recem za travo, imas vsaj kaj od tega, od cikov pa nic |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.