dej povej svoje mnenje

Linn • Od: 23.3.2012 • Prispevkov: 16
dej povej svoje mnenje 22.4.2012 22:49
deeeej učiri je bla fešta in usi ko so bli v zvezi so varal, in zdej ena kolegica ne ve ka bi nardila pa laže tipu da je bla nevem kak pjana pa da se ne spomne ka je delala in nas prosi da bi ji pomagal pa te fore. js pa če bom kej rekla bom povedla resnico ker nism za varanja in to. ko nj, a naj bo raj čist tih al naj povem resnico? sej ne da mi je neka ful prjatlca sam pač menmo se ko na isto šolo hodmo, sam da bom pa pol js kriva pa spet mi ni neki.. ka vi mislte?
karmiee • Od: 17.12.2009 • Prispevkov: 13
Re: dej povej svoje mnenje 23.4.2012 13:10
če nočeš bit več njena frenda, povej...
men je ena to nardila, čprou ga nism sploh varala...sma šla narazn za 1 tedn in tedi sm hotla z enim mal zasrat, p je poveala tipu ...sicr sma si s tipom še bližje zj, njej pa ne zaupam več.me je že enih2x al 3x izdala...k me je neki učila in je hotla dnar, p je vzela 20?..prava frenda, pa ja -.-
Linn • Od: 23.3.2012 • Prispevkov: 16
Re: dej povej svoje mnenje 23.4.2012 18:01
uf, to pa res nisi mela fajn. drugač smo pa dans zvedl da sta šla narazn tak da je vse zvedu od drugih očitno..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.