Lubezn, plizz help :(

MarushaXm • Od: 9.11.2011 • Prispevkov: 50
Lubezn, plizz help :( 10.4.2012 19:52
Nikoli se nihče ne zaljubi vame. Od začetka po videzu sm mu ušeč in me začne pecat. potem me klikne al pa se tak začnema menit pol pa se po 3 dneh use ohladi, potem pa še spozna mojo super družabno in privlačno prjatlco pa itaq še sam u njej. in pol se razve da je u njo, to se mi je zej že 4x zgodl :// jzt sm drgač kr piflar,ne smejim se tuk kr mi ni do smejanja usaki stvari, pa tut dekulteja ne nosm, nism družabna preveč, sm bolj sramežljiva... In ni mi do tega, da bi se spreminjala, ker tisto pol ne bom več jaz pa še zlo težk se je pretvarjat, usaj men :/ en tip mi je zle že neki cajta zlo ušeč in se učas menva, sam to taki bolj obični pogovori kam grete na ekskurzijo ipd. in zdej nočm nrdit slab vtis nanjega k bi res rada mela kej z njim, k učas k se vidma se mi nasmeji. sam njegov dobr prjatu je pa že zalublen u mojo frendico, sam njej se zdi kmet pa ga pač ignorira. drgač pa so usi iz negovga razreda (skor usi) pecal mojo frendico, on ne. prosim, če mi pomagate, ker res ne vem kaj naj naredim Sad
levinja1996 • Od: 16.10.2011 • Prispevkov: 48
Re: Lubezn, plizz help :( 10.4.2012 19:59
opis,kakšna si (po karakterju in use
zgoraj našteto)..je isto ku jst.. tole: Smile

ne smejim se tuk kr mi ni do smejanja usaki stvari, pa tut dekulteja
ne nosm, nism družabna preveč, sm bolj sramežljiva... In ni mi do tega,
da bi se spreminjala, ker tisto pol ne bom več jaz pa še zlo težk se je
pretvarjat, usaj men :/
meandhe • Od: 5.2.2012 • Prispevkov: 110
Re: Lubezn, plizz help :( 11.4.2012 16:19
OMG, itak, da si mu všeč, če se ti smeška to je eden največjih znakov, mogoče si ga s tem, ko si tako hladna že preplašila ampak mislim, da ni panike, pomoje imaš šanse, le izkoristiti jih moraš, jas bi se na tvojem mestu potrudila za njega ;**

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.