Mal pomoči? prosim

BookPrincess • Od: 9.8.2011 • Prispevkov: 61
Mal pomoči? prosim 29.8.2012 21:26
Živjo!
Zdej grem v 2.letnik. Zelo mi je všeč tip k hod na isto šolo kot jst.
Gre v 4. letnik. Nima ravno veliko oboževalk (jih ima ampak ne veliko)
Nima punce. Nikoli še nisva spregovorila.

V šoli sem ga večkrat opazila da gleda vame oz. v mojo smer.
Skoraj vsak dan je bil očesni stik daljši do 4-5 sekund.
Zelo velikorat se srečava na hodniku. Čeprav sem nekajkrat naredila nekaj
awkward situacijv njegovi bližini se je vedno le nasmehnil.

Zdej me zanima če je mogoče kakšna šansa al ne?
Pa kaj bi vi nardil na mojem mestu.
Wink
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: Mal pomoči? prosim 30.8.2012 13:50
vedno imaš nekaj šans Wink
očitno je tip že vrgel oči nate, če se ti nasmiha...še bolj zbudi njegovo pozornost. ko greš mimo njega, se nasmehni, flirtaj med odmori....saj to sigurno ne boš počela prvič Smile
prej, ko slej, bo prišel do tebe Wink
čim bolj mu pokaži, da se zanimaš zanj Cool
disketa • Od: 26.7.2009 • Prispevkov: 310
Re: Mal pomoči? prosim 30.8.2012 14:15
Kaj če probaš prit do njega in ga vprašat če ve kaj o kakem profesorju ki ga dobiš na novo?
Če te gleda in se nasmiha si pomoje ne misli glih 'u p**** je grda!'. Laughing
BookPrincess • Od: 9.8.2011 • Prispevkov: 61
Re: Mal pomoči? prosim 30.8.2012 15:22
hvala, ampak problem je da nimava skupne družbe.
Če pa bi ga uprašala o profesorjih pa bi blo nekak zelo očitno da mi je všeč, kr bi lahko vprašala kogarkoli. Mislm da se bojim da me bo zavrnu, al pa ignoriru,.
Re: Mal pomoči? prosim 30.8.2012 15:51
Jah, svet ni ves rožnat. v življeju se par moraš spopati tudi s takimi čustvi. Ampak, če se ne boš premaknila se on ne bo kar naenkrat kot princ na konju pojavil pred tabo in te zalizal...tudi ti boš mogla nekaj prispevati k vajini skrivni ljubezni Wink
torej, opogumi se in naredi nekaj Very Happy
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: Mal pomoči? prosim 31.8.2012 0:46
dodaj ga na fb, pa ti bo ziher neko sliko lajkal, pol mu pa ti nazaj lajkaj pa boš vidla, mogoče te bo klikno.. al pa pri malci se začnite nekaj menit, na malci vse spoznaš Razz
Re: Mal pomoči? prosim 31.8.2012 11:19
Po fb-ju se nemaram pogovarjat, pri pogovoru rada gledam obrazno mimiko.
Pr malci pa.. vedno so njegovi nabildani frendi zravn in si itak ne upam.
Kaj pa naj mu sploh rečm?
(mogoče bi blo bolš da prej spijem kkšna dva kozarčka vodke za pogum) Smile
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: Mal pomoči? prosim 31.8.2012 13:27
glede na to da neupaš pristopit k njemu nevem kak bi se drugač začela menit kot pa najprej nekaj po fb, pa pol pozdravljanje v živo pol pa že kolega oz. nekaj več. ja nevem s kolegicami se neki blizu vsedite pa se smejte al nekaj pa bojo tak nekaj rekli al pa se polek vsedli Very Happy pri nas je vedno tak
Re: Mal pomoči? prosim 3.9.2012 21:44
resnično probej na fb ji pa ga dodej pa če ti lajka fotko ga pol klikn al mu pa na zs napiš da hvala za lajk al pa tko js sm tipa spoznala tko da mi je lajku uno veš da ga nej ocenem in pol sva se kr začela ment najprej bolj uno o šol pa kak si pa to pol pa tut bolj prjatlsku..in še zdej sva skup Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.