first date ;)) HELP!• punckalove
• Od: 24.9.2010
first date ;)) HELP!
6.4.2012 15:01
hej*
jest, moja BF in en tip k mi je ful ušeč, in je tut od moje BF prjatu, smo se zmenil da gremo nasledn vikend skupj vn. tko cez dan, mau s kolesm naukol, pa na pico. in ja to sta se ubistvu onedva zmenila, ker se midva sploh ne zgovarjava pa tko pač - ne poznava se še neki na ful, pa se jest sm bl sramežliva :s no in js ful nevem o čem nej se zguvarjam z nemu, kva nj kj govorim, da nam skos tih, ko nej se obnašam, ja res nc nevem. pa k je on zravn res kr zmrznem, če me kj prasa mu sam nahitrco nekj rečm, ful tko res čudn zgleda.. ja pa še on je tko bl car, jes pa niti ne,sam ful sm sramežljiva (to sm že omenila).. drgač pa stari smo 15 let, nism še mela tipa. in ja tkoda bi res rabla pomoč, če mi kdo loh kj svetuje. ja pa vem tist BODI TO KAR SI, in se tega tut držim, tkoda tega mi ne pisat..sam če je pa on tok leeep, da sploh nemorm govort k je zravn..:s tkoda res help plzz!! • Neimenovano
• Od: 12.3.2012
Re: first date ;)) HELP!
6.4.2012 15:07
Ja to boš mogla pr seb neki spremenit. V mislih mej, da boš bolj čudno izpadla če boš tih, kokr pa če boš govorila. Sicr bo pa itak še tvoja kloegica zravn, tko da boste sigurno najdl kkšno temo. Drgač ga pa lahko vprašaš karkol, glede na to da ga ne poznaš sploh. • TeenGirl
• Od: 23.3.2012
6.4.2012 16:11
Nazadnje urejal/a TeenGirl 7.4.2012 0:08; skupaj popravljeno 2 krat • punckalove
6.4.2012 16:36
ja sam vidva sta tko že skor skupi an, če si rekla da te bo dons mejbi prašou.. no men se pa zdi ko da mu js sploh nism ušeč, pa neki so pravl nekj časa nazaj da mu je ena druga ušeč. pa nevem no, res mam občutk ko da mu nism ušeč, k on je res fuul fletn, js pa niti ne..
zj sm s e pa odločila da ga kliknem na fju (ja niti tam se še nisva zgovarjala , ja :/ )..sam enako nevem kva nej napišem? res nevem, da nebo tko čudn izpadl..a nej ga vprašam neki u zvezi s kolegico? alpa kej tako da se bo poj pogovor razvil naprej .. predlagejte kej prosim. • punckalove
6.4.2012 21:52
kaj pravte no?
loh pa tut opišete svoj čiist zares prvi zmenek? • whoknows
• Od: 3.5.2011
7.4.2012 23:49
klikn ga ane sej zgubit nimaš kei uso srečo |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.