Pomoč, glede hujšanja

mussy • Od: 3.9.2011 • Prispevkov: 123
Pomoč, glede hujšanja 22.3.2012 22:26
Okej ja ta beseda je tko neprijetna ... pa velik tem je že.. sam kaj k noben starih pol več ne bere..
no uglavnm js mam en dost velk dogodk čez 4 mesece .. ali je možno in s kakšno dieto shujšati za okol 15kg??
Trudm se res že pol leta, šlo je dol 5kg, ampak to je premau, nwm kaj delam narobe..
okej no vem.. pregrešim se in potem se kaznujm s tem da ne jem..
ampak uglavnm js bi res rabla kkšn pamtn nasvet Very Happy
Hvala
angela123 • Od: 7.1.2012 • Prispevkov: 58
Re: Pomoč, glede hujšanja 22.3.2012 23:24
svetujem da nehaš jest vse razen zelenjave in mlečnih izdelkov. zraven pa še elovadi vsaj 1-2 uri na dan. za zajtrk spij največ 2dl mleka, kosilo pojej noralno, za večerjo pa skoraj nič. moralo bi uspet Wink
rose1 • Od: 27.2.2012 • Prispevkov: 104
Re: Pomoč, glede hujšanja 23.3.2012 9:22
preber si mau za dieto kemičneg razvoja. Prve tri dni so mi šle dol 3 kile pol se mi je za kak tedn ustavl pol pa spet hit dol. Sam zj k sm u šol nemorm več tko jest (prei sm bla na praks) pa še priznam da se mau nažiram pa sm spet dubila dve kilce gor Mad Res k nehaš z dieto se ne smeš nazaj nažret. Dons spet začnem s prvim dnevom. Dj pogugli to dieto pa boš vidla če ti je ušeč. Drgač pa pij sam vodo, pač če ne boš s to dieto (k je mau težka) jej pet mjhnih obrokov na dan, po šesti ur ne jest. Pa ne jest kruha! Moj fotr je šest kil (poleg šprtanja) s tem shujšal Smile
srečno!
bebika92 • Od: 21.3.2012 • Prispevkov: 48
Re: Pomoč, glede hujšanja 23.3.2012 11:10
Kok mate probleme ene s hujšanjem. Rolling Eyes ......si kakršn si jbg Wink ...Drgač pa ni use u hujšanju ...moja sestra ne poje NČ pa je zlo debela pa mjhna, jst pa druga sestra pa mjhne pa suhe mislm jst sm ...tadruga je velka pa suha. Mau je tud u genih no nwm .Slej k prej se zrediš nazaj če ne pazš to 100% tko,da ..nwm če se sploh splača hujšat keri.
Re: Pomoč, glede hujšanja 23.3.2012 14:15
sam ne hujšat s hrano! to je najhujše!
raje jej večkrat pa po malo pa velik zelenjave in sadja Very Happy
am pa ful pomaga če laufaš(tekaš) pa rolaš pa tko no uzuni na svežem zraku pomaga bolj kot pa u kakšnih fitnesiih aja pa kakšna masaža tudi Very Happy nwm probi to SAM PROSIM NE HUJŠEJ NITI SLUČAJNO S HRANO
fsm Razz
Elena • Od: 11.9.2010 • Prispevkov: 40
Re: Pomoč, glede hujšanja 23.3.2012 15:00
po 18.00 uri nič več ne jej, porbaj tebletke be-light kr full pomagajo
onlygirl • Od: 9.3.2011 • Prispevkov: 65
Re: Pomoč, glede hujšanja 23.3.2012 15:01
če boš na kakšni dieti, bo vse šlo pol zad... najboljš da si narediš nek 'načrt' pa si vsak teden zapisuješ svojo težo. jz sm recimo tko delala, + tega jem vse normalno, sladko si mogoče privoščim 1x na teden, veliko vode, trebušnjaki, počepi...recimo prvi teden sm naredila 50 trebušnjakov in 50 počepov in sm vsak teden to sam povečala... zj delam že po 125 počepov pa 125 trebušnjakov na dan + tekam, kokr mi znese s časom... + tega če misliš že na zdrav način hujšat... v enem tednu se ti še nč ne bo poznalo na tehnici, v dveh tednih mogoče kak kg če boš pridna in se ne boš pregrešila;) jz nimam dobene diete, sam že od začetka februarja jem zdravo, malo sladkarij, telovadim pa ti povem da sm do sedaj samo 4 kg zgubla... glede na to da bo počasi že kakšna dva mesca naokol;) ampak sem zadovolna, ker že po prejšnjih izkušnjah vem (mela sem namreč prekomerno telesno težo) da sprva ni rezultat,pol pa kilogrami kr začnejo izginjat:) in sm iz 80 shujšala na 60 kg...ampak to je blo dve leti nazaj...zdej sem se čez zimo iz 63 zredila na 70...in zdej se lepo spet zdravega načina držim ter pa telovadim:) + potrebuješ veliko motivacije, priporočam ti, da razmišljaš o tistem dogodku, kakršnkol že je, kako boš lepo postavna tam, oblekla boš lahko vse, počutla se boš fit, poleti ti ne bo problem v kopalkah in podobno.samo na takšne stvari študiraj pa ti bo uspelo:) seveda pa je edina slaba stran vsega ker ne morš jest vse kar si želiš, predvsem sladkarije,fast food, ter pa da ne smeš bit najbolj len:)
če te še kaj zanima povej, mam dost izkušenj;) pa tut z dieto, zate ti pa povem da ne it nikol na kakršno kol dieto, predvsem tisto ko ne uživaš ogljikovih hidratov,
na koncu je samo sra*je verjemi:)
lp
lhribljan • Od: 20.10.2010 • Prispevkov: 13
Re: Pomoč, glede hujšanja 23.3.2012 17:11
Hej hej!... svetujem ti da samo prenehaš jesti po 18.00 uri zvečer.. moei izksune v 5ih mescih 22kg Wink hf Razz
nina4 • Od: 28.1.2012 • Prispevkov: 28
Re: Pomoč, glede hujšanja 24.3.2012 6:16
koliko si pa stara?
drugače pa ja: mcdonalds odpade, veeeeliko sprehodov,teka...trebušnjaki in sklece so sicer bolj za tiste ki se želijo zrediti semizdi :O
+ na hladilnik si nalimaj slike na katerih si debela da boš imela neko motivacijo Smile
srečno! Smile
wawmei • Od: 31.8.2011 • Prispevkov: 39
Re: Pomoč, glede hujšanja 25.3.2012 18:48
rose1 pravi:
preber si mau za dieto kemičneg razvoja. Prve tri dni so mi šle dol 3 kile pol se mi je za kak tedn ustavl pol pa spet hit dol. Sam zj k sm u šol nemorm več tko jest (prei sm bla na praks) pa še priznam da se mau nažiram pa sm spet dubila dve kilce gor Mad Res k nehaš z dieto se ne smeš nazaj nažret. Dons spet začnem s prvim dnevom. Dj pogugli to dieto pa boš vidla če ti je ušeč. Drgač pa pij sam vodo, pač če ne boš s to dieto (k je mau težka) jej pet mjhnih obrokov na dan, po šesti ur ne jest. Pa ne jest kruha! Moj fotr je šest kil (poleg šprtanja) s tem shujšal Smile
srečno!

ej jas sm si to mal prebrala...
ti si probala to.?
zanimam me če gre lahk ka narobe pa to..
pa za koliko dni si izbrala dieto ?
la-joie • Od: 26.4.2009 • Prispevkov: 119
Re: Pomoč, glede hujšanja 25.3.2012 18:56
nina4 pravi:
koliko si pa stara?
drugače pa ja: mcdonalds odpade, veeeeliko sprehodov,teka...trebušnjaki in sklece so sicer bolj za tiste ki se želijo zrediti semizdi :O
+ na hladilnik si nalimaj slike na katerih si debela da boš imela neko motivacijo Smile
srečno! Smile

za zredit? ravno od tega shujšaš, ker dobiš več mišične mase ki rabi več energije kot maščoba Smile je pa res da se samo mišice brez pravilne prehrane in kardio vadbe ne bodo poznale, na težki pa itak ne.
rose1 • Od: 27.2.2012 • Prispevkov: 104
Re: Pomoč, glede hujšanja 25.3.2012 19:28
Wawmei, jst sm mela to 2 tedna, ce stejes se vsak cetrti dan ki je prost. Nevem kaj ti gre lahko narobe heh. Mogoce je res mal, da se pocuts mal utrujenga ker uneses precej manj kalorij, pa pac si mjckan lacn zvecer ze. Jst sm shujsala slabih 5 kil, sam sm se pol 2 kile nazaj zredila pa to k smo mel ful enih zabav za telo pa pac ni dobr da ga tok iz ene ekstremne stvari das v drugo. Ta vikend sm jo spet mela in po prvem dnevu mi je sla spet kila dol. Tm se preber na forumu k ful pise Smile
angela123 • Od: 7.1.2012 • Prispevkov: 58
Re: Pomoč, glede hujšanja 25.3.2012 20:04
Elena pravi:
po 18.00 uri nič več ne jej, porbaj tebletke be-light kr full pomagajo

te tablete čisto nič ne pomagajo, ki sem jih provala Rolling Eyes Samo dnar mi je šeu u nič in drugače kao učinkujejo samo če ful gibaš in bolj zdravo ješ, z njimi pa izgubiš isto kot brz njih
Re: Pomoč, glede hujšanja 26.3.2012 16:03
Daan Very Happy
Js sm tut že ogromnokrat skušala shujšat, ampak ponavadi mi vedno zmanjka motivacije in se nažrem, pa je groza. Tista dieta, ko ne ješ ogljikovih hidratov je grozna! V enem tednu sem sicer izgubila 3 kg, ampak sem se potem tako groznoo počutila, da se te diete prav izogibam. Ja, kot ste že ostale ful napisale, je najbolš ogromn gibanja, pa to.. ampak js sm tok prekleto lena... -.-
Mi je pa ratal iz 68 kg spravt na 64 s tem, da preprosto ne jem več sladkarij. Kruhu se sicer nee morem upret, ampak je čist kul brez sladkarij. Pa še manj mozoljev mam Smile Kaj js vemm..Fajn jee tut da prbližn veš, kok kalorij si pojedla, da si pol skombineraš športe med sabo, npr. pri eni uri zmernega teka porabiš 500 kalorij, seprav za dve milka čokoladi Smile)
Re: Pomoč, glede hujšanja 27.3.2012 17:49
full hvala usm za odgovore Smile ubistvu morm spremenit način samga življenja ane ..
ei drgač pa me zanima kako se spraute vn laufat, men je enostauno nerodn it vn in začet laufat, ker
1. usi te gledajo in potem mi je tko ful bed in padm ponavad po tleh xD
2. okej če suhice laufajo zgleda sexi, sam če js pa niti ne glih ane...
nwm kko se vi prpraute da greste sploh laufat?
theoneblondie • Od: 8.2.2012 • Prispevkov: 197
Re: Pomoč, glede hujšanja 27.3.2012 18:06
mussy pravi:
full hvala usm za odgovore Smile ubistvu morm spremenit način samga življenja ane ..
ei drgač pa me zanima kako se spraute vn laufat, men je enostauno nerodn it vn in začet laufat, ker

lej pejt laufat, ko boš shujšala, boš tud ti suhica in bo vidt sexy! arrr
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Pomoč, glede hujšanja 28.3.2012 16:09
če hočeš shujšat:

maščobo se izgubi s samo s telovadbo, druge ni (diete, tabletke in obliži za hujšanje, savne - larifari) telovadi pol ure - 1 ure na dan, vsak dan. lahko tudi več, ampak v 1 uri je telovadba najbolj efektivna.

prehrana pa: jej nizkokalorično in manj mastno hrano, bogato z beljakovinami. jej kosmiče, melko, oreške, jajca, itd. jej tudi sadje in zelenjavo.

pij vodo (ali razredčen sok), vsaj 2 litra na dan.

in ne glej se v ogledalo in ne tehtaj se že po 1 tednu hujšanja! zdrav proces hujšanja je počasen in se ne vidi v 1 tednu, tako da MORAŠ vztrajat, naj ti ta proces preide v navado, po ene 3h mesecih boš zelo zadovoljna Smile
Urska9 • Od: 12.3.2012 • Prispevkov: 11
Re: Pomoč, glede hujšanja 28.3.2012 19:30
Jaz hujšam približno 4 mesece. Vem, da nezdravo, ampak 8 kg pa sem šla vseeno dol. Zjutraj pojem kak rogljiček, kosmiče, sadje, kruh z medom ali marmelado, lahki jogurt, frutabelo, ipd. Potem pa samo kakšno jabolko in kosilo Smile kasneje nič več.
Neimenovano • Od: 12.3.2012 • Prispevkov: 229
Re: Pomoč, glede hujšanja 28.3.2012 23:44
mussy pravi:

Jst tud nimam prfekt postave pa se vseeno spravim laufat. Če te moti, da te drugi gledajo pejt tečt zvečer, pa mogoče ti bo laži če še s kkšno frendico, lahko maš tudi glasbo, da te zamoti..
Sam ne obremenjuj se zrd drugih, to delaš zase in ne za druge. Meni osebno se nebi zdelo čist nč grozno vidit nekoga, ki teče.*
Urska9 • Od: 12.3.2012 • Prispevkov: 11
Re: Pomoč, glede hujšanja 29.3.2012 17:39
Če ti bo kaj pomagalo Smile

V dveh mesecih sem prišla iz 51 kil na 43 Smile Zjutraj pojem zajtrk . - kosmiče z mlekom, polnozrnat kruh z domačo marmelado ali medom, frutabelo, jogurt, sadje, jajce - odvisno kaj si zaželim. Vsak dan pojem za malico eno jabolko, potem pa normalno kosilo. Popoldan pojem še kaj malega, npr. malo solate. Če hočem kaj sladkega si privoščim košček čokolade, capuccino, suho sadje. Po peti uri ne jem nič več ! Odpovedala sem se sokovom, pijem samo vodo. Nikoli si nisem mislila, da se je bom tako navadila. Čez vikend se ponavadi malo pregrešim, kar pomeni, da pojem več kot čez teden, sploh , ker se doma vedno nekaj peče. Mislim, da bi nekaj takega moralo delovat Smile)
Just Mee • Od: 5.10.2009 • Prispevkov: 60
Re: Pomoč, glede hujšanja 15.4.2012 23:25
zelo zanimivi odgovori, gotovoo bom kaj uporabila Smile)
ampak, pri meni niso težave kilogrami ampak centrimetri..tehtam 49 kg in moj trebuh zgleda tako [link] boke imam prevelike in me to full moti, npr, ko si oblečem kakšne hlače in si zdraven nemorem oblečt oprijete majččke ker mi pač grozno zgleda da mi tak tak boki ven gledajo...torej, kako bi v 5 tednih lahko dosegla da bi ta maščoba okrog bokov in trebuha izginila..zdaj imam čas in voljo, da lahko telovadim..odpovedala sem se kruhu, sladkarije pa me še vedno pritegnejo, ampak jih zaužijem veliko manj kot ponavadi.glede kosmičev, tukaj ne pridejo v poštev čokoladne kroglice ane?

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.