Pomooč glede telefona - nujno.!

Ninna16 • Od: 10.5.2011 • Prispevkov: 13
Pomooč glede telefona - nujno.! 5.4.2012 11:37
Heeej.! Jst bi si ubaula nou telefon, HTC ChaCha. In me zanima zdej če ga kdo ma, kakšn telefon je, če se dobr odziva, če kej crkuje..najbl me pa zanima kok močne,dobre zvočnike ma za muzko poslušat.
Č kdo ve nej napiše, prosim Smile
Byy;*
theoneblondie • Od: 8.2.2012 • Prispevkov: 197
Re: Pomooč glede telefona - nujno.! 5.4.2012 14:11
to maš unga z celo tiškovnco, k je tko mal.. hecn?

men je ful fajni, po obliki je poseben. Ga ma pa ena sošolka in ji use dela. telefon kot telefon.
Pupika • Od: 6.7.2009 • Prispevkov: 138
Re: Pomooč glede telefona - nujno.! 5.4.2012 21:23
Jas sem si ga glih kupla v pondelk. Zdaj vse dela res super, edino zvočniki mogoče niso tok dobri kot pri nokijah, drgač pa mi je res ful dobr. Pomojem se splača kupit Smile
Ninna16 • Od: 10.5.2011 • Prispevkov: 13
Re: Pomooč glede telefona - nujno.! 8.4.2012 11:01
Ahha. Very Happy
Hvala Smile
Anjica • Od: 16.2.2012 • Prispevkov: 29
Re: Pomooč glede telefona - nujno.! 8.4.2012 13:36
Poznam dve prjatlji k ga mata.
In ja kokr vem jima skos nagaja pač crkuje , skos mata prazno baterijo..
[/quote]

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.