Flirt in bluzenje na partyju :D

Si že kdaj flirtal/a in se poljubljal/a na zabavi z neznancem ?
Ja, super je bilo
42%
 42%  [ 9 ]
Ja in mi je žal, ker se ni izteklo tako, kot bi želel/a
14%
 14%  [ 3 ]
Ne, sem preveč sramežljiv/a za kaj takega
9%
 9%  [ 2 ]
Ne, čeprav sem samski/a si punce/fanta ne iščem na tak način
19%
 19%  [ 4 ]
Ne, bi pa poskusil/a
9%
 9%  [ 2 ]
Ne, ker se mi zdi, da to počnejo samo taki, ki so preveč vase zagledani
4%
 4%  [ 1 ]
Skupaj glasov : 21

Tiashy2 • Od: 6.3.2012 • Prispevkov: 50
Flirt in bluzenje na partyju :D 4.4.2012 6:33
A se vam zdi da je poljubljanje z neznano osebo na nekem partyju 'primerno' ? Kakšne so vaše izkušnje s tem ? V mislih imam srečanje z neznano osebo, s katerim 'bluziš' na zabavi, potem pa je ne vidiš več. A vam je tisti fant/punca kaj pomenu al je bilo to sam tak malo za foro, ker pač ste meli priložnost ? Very Happy
Mandex • Od: 19.2.2012 • Prispevkov: 275 • Kraj: Ljubljana
Re: Flirt in bluzenje na partyju :D 4.4.2012 12:20
Pa seveda zakaj pa ne.. Pač popestritev zabave.. Very Happy
Neimenovano • Od: 12.3.2012 • Prispevkov: 229
Re: Flirt in bluzenje na partyju :D 4.4.2012 14:56
Men se to ne zdi nč tazga, razn če si s 4-5 na noč to mi je pa že mal mem. Vse ma neko mejo. Smile
Drgač pa mi to ni nč pomenil, tud nikol nism potem mela kej več s tipom k ga nism poznala pa sm bla z njem, ker že sprva to ni biu moj namen. In tud v tistm času, k sm to delala nism hotla met spoh zveze, tko da.. Smile
Tko da za popestritev ni to nč hudga. Very Happy
Rocafella • Od: 24.1.2010 • Prispevkov: 340
Re: Flirt in bluzenje na partyju :D 4.4.2012 16:46
Tiashy2 pravi:
A se vam zdi da je poljubljanje z neznano osebo na nekem partyju 'primerno' ? Kakšne so vaše izkušnje s tem ? V mislih imam srečanje z neznano osebo, s katerim 'bluziš' na zabavi, potem pa je ne vidiš več. A vam je tisti fant/punca kaj pomenu al je bilo to sam tak malo za foro, ker pač ste meli priložnost ? Very Happy

pomenil mi ni nič, od nekaterih nisem vedla niti imena niti NIČ. tak da je res blo kr tak za foro, na večer/noč do največ 4 fantje, ponavadi samo 1 ali 2
tak da ja, je kr zanimivo, pazit je samo treba da ne želi kaj več, ker eni začnejo gnajvit za telefonsko pa da bi se dobla še kdaj pa take
Mandex • Od: 19.2.2012 • Prispevkov: 275 • Kraj: Ljubljana
Re: Flirt in bluzenje na partyju :D 5.4.2012 8:44
Kar teh telefonskih tiče pač je treba vedeti da kar se zgodi na zabavi ostane tam.. Vsaj jaz na žurkah nisem nikoli iskal resnih zvez zgolj pač popestritev zabave.. Very Happy
Eay • Od: 25.4.2010 • Prispevkov: 420
Re: Flirt in bluzenje na partyju :D 5.4.2012 15:24
alkohol pa še kj nardita svoje..ponavad je tko da vedno srečam kakega kjut fanta, res je sam poljubljanje sam k vse mine mi je pa mal na bed. že to da si na vsakem partyu z drugim..
enkrat se mi je zgodil da sm z enim obdržala stike, tud dobila sva se večkrat in po pravici povedano sm postala obsedena z njim, in sanjarla kok bi lohk mela resno zvezo..no ampak zdj je vsega konc. sm se spravla k pameti in prekinla stike pa mislm da je bolš tko.
tko da res nikol ne smeš upat na kaj več, bi blopa fajn spoznat nove prjatle:)

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.