Frendica in njeni komentarji glede Njega

Tiashy2 • Od: 6.3.2012 • Prispevkov: 50
Frendica in njeni komentarji glede Njega 5.4.2012 15:49
Trenutno se dobivam z nekim fantom in frendica mi je zadnjič rekla na začetku je vredu, potem pa bo tak kot moj bivši (nikoli ni imel časa za njo, norčeval se je iz nje), po tem ko sem ji povedala da je ta fant izredno prijazen, vedno se spomne name, vsakič mi pokaže koliko mu pomenim. Potem pa je zadnjič enkrat neko sošolko držal objeto okoli vratu, ko je šel v razred, in ona je začela, da se ji to ne zdi prav, da morda pa le ni tak kot se zdi. Zanima me kaj mislite vi o tem njegovem objemu, ker meni se zdi, da je bilo to čisto prijateljsko in da ne bi imel druge, ker je že meni zvest. Very Happy
TeenGirl • Od: 23.3.2012 • Prispevkov: 28
Re: Frendica in njeni komentarji glede Njega 5.4.2012 17:35
Tiashy2 pravi:
Trenutno se dobivam z nekim fantom in frendica mi je zadnjič rekla na začetku je vredu, potem pa bo tak kot moj bivši (nikoli ni imel časa za njo, norčeval se je iz nje), po tem ko sem ji povedala da je ta fant izredno prijazen, vedno se spomne name, vsakič mi pokaže koliko mu pomenim. Potem pa je zadnjič enkrat neko sošolko držal objeto okoli vratu, ko je šel v razred, in ona je začela, da se ji to ne zdi prav, da morda pa le ni tak kot se zdi. Zanima me kaj mislite vi o tem njegovem objemu, ker meni se zdi, da je bilo to čisto prijateljsko in da ne bi imel druge, ker je že meni zvest. Very Happy

Samo ljubosumna je ker nikoli ni imela, kar imaš ti s tem fantom. Tisti objem ne pomeni nič več kot prijateljstvo. Sploh če ti ves čas daje občutek, da si mu edino ti pomembna.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.