Gardaland, Aqualand ali Disneyland?
• manncalove
• Od: 7.5.2012
Gardaland, Aqualand ali Disneyland?
8.5.2012 18:20
mi bomo mogoče z družino nekam šli. Na morje in še nekam. Izbiro mam pri Gardalendu in Aqalendu ali pa Paris in Disnyland. Pomagejte mi izbrati.
• johnalin
• Od: 5.5.2012
Re: Gardaland, Aqualand ali Disneyland?
8.5.2012 19:47
sem italjen zato povem gardaland. sem bil tam pred enim letom in je zelo lepo! Ampak Mislim da disneyland paris je malo boljši
• Neimenovano
• Od: 12.3.2012
8.5.2012 21:14
Mislm da boš mela večkrat šanso it v Gardaland, kot v Paris in Disneyland, tko da ti priporočam, da zberš Paris. • disketa
• Od: 26.7.2009
9.5.2012 13:06
Odvisno kaj hočeš- dosti toboganov in ostaih vodnih zadev, druženje z junaki iz risank in rahlo kičasto okolico ali vsega po malem? (čeprav Gardaland ne ponuja bazenov)
Obstaja pa še Mirabilandia, ki ima raznorazne vlakce in tudi bazen z gusarskim otokom in tobogani (odprt od 16. junija dalje) Jaz osebno bi šla v Mirabilandio. Je pa Gardaland najbližje, sem bla tudi že tam in je fajn. • najcica
• Od: 8.1.2012
...
11.5.2012 14:54
Meni je 100% boljši gardaland. Nwm... Sem že bla v Parizu v Deasneylandu pa mi ni blo neke ful fajn. Je res, enih par takih bolj adrenalinskih stvari, samo ne pa tak ko v Gardalandu. Tak da ti ga bolj priporočam • frizzy
• Od: 13.4.2012
Aqualend
13.5.2012 11:47
Heej, jaz ti lah povem da smo blo u aqualendu.. Mel smo se res noro dobr!! • onedirectionlover
• Od: 13.5.2012
14.5.2012 8:38
js sm bla v gardalandu in disneylandu, pa mi je bil gardaland velikooo boljši, ker ko smo mi bili v disneylandu smo bili tam cel dan in smo se lahko peljali samo s štirimi vlakci zaradi prevelike gneče. jaz ti veliko bolj priporočam gardaland ker je tam tudi več zanimivejših adrenalinskih atrakcij...
|
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.