Samski?1 | 2 | 3 | 4 | >>• XcrazyyX
• Od: 4.10.2008
Samski?
5.10.2008 13:45
tisti k nimate punce/tipa.. ste žalostni, osamljeni? al vm je čis ušeč d trenutno nimate tipa?
js sm ful cajta misnla d če nimaš tipa je žiuljenje brez pomena, sm bla zrd tega prow doown.. zdj nimam tipa..in zadne cajte pa mi je zmiri bolj ušeč d ga nimam x) nvem zkei mogoče je use bl na izi, ni tiste žiučnosti in usega... • LooLly
• Od: 1.10.2008
Re: Samski?
5.10.2008 13:51
ej jst sm isto tk misla...neki cajta pa sm bla tko full u depresiji pa take....
sej sm mela lan enga tipa sam mi ni blo nč tist tko kej waw al pa kej...sam tko n vem:D zdel se mi je prehmau drgač pa zdele trenutno ne bi mela tipa k mi je čist fajn d nism na nubenga ''vezana'' al pa kej;) mi pa mau zabedera č gledam kkšn romantičn film al pa kej...sam tko za ene pou ure pol pa itq pozabm • XcrazyyX
5.10.2008 13:55
LooLly pravi:ej jst sm isto tk misla...neki cajta pa sm bla tko full u depresiji pa take....
sej sm mela lan enga tipa sam mi ni blo nč tist tko kej waw al pa kej...sam tko n vem:D zdel se mi je prehmau drgač pa zdele trenutno ne bi mela tipa k mi je čist fajn d nism na nubenga ''vezana'' al pa kej;) mi pa mau zabedera č gledam kkšn romantičn film al pa kej...sam tko za ene pou ure pol pa itq pozabm evo pol si prow na istem ku js x) mene pa kšnkrat malo stisne.. k sm npr na msnju.. pa majo usi srčke ma ku so zalubleni in nvem kei... alpa k sm u kšni družbi k so usi vezani in to... x) sam pač hitro pozabim.. k učasih čis fajn če nimaš tipa... maybe sm pa premlada za "resno zvezo"... x) nvem. _________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • jokerboy
• Od: 29.9.2008
5.10.2008 14:02
hja,...js osebno punce trenutno nimam • XcrazyyX
5.10.2008 14:04
ja evo... js tui nism tip človeka d bi zdj iskala tipa če ga spoznam, ga spoznam če pridemo skup, pridemo skup in drgač lih tko fajn. x) _________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • jokerboy
5.10.2008 14:15
ja evo in tko je najbol fajn • XcrazyyX
5.10.2008 14:24
ja sj.. x)
pa se kdaj zaljubte u tipa/punco tko na daleč? mislim samo zrad videza in to? al vam je samo ušeč, pol k jo pa boljš spoznaš, pol se pa zapecaš? _________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • jokerboy
5.10.2008 14:30
hmm ne zastopm lih najbol ampk ok.men osebno se mi punca prvo samo dopade ful in bi jo začeu rd spoznavat in če se ujameva se pol pa zapecam : pol pa žou pozabt nanjo • XcrazyyX
5.10.2008 14:35
aha no sj to sm misnla uprašat ja... x)
čehinjo? xD lol cool hm... k sm bla mlajša sm se non stop zaljubljala... xD samo zarad videza... in ušeč so mi bli starejši tipi tko d nikol ni blo nč s tega in še sramežljiva sm bla full.. in pol ni pač šlo nikol naprej od "gledanja".. zdj pa mi videz ni zdost... tip mi je pač samo ušeč... če pa sm kei več u stiku z njim.. da kdaj kei govorimo.. pa da ga res dostkrat vidim.. in to.. pol se zapecam... lahko je to razlog d se tko redko zapecam js... xD _________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • jokerboy
5.10.2008 14:49
ma ja u čehinjo • LooLly
5.10.2008 17:36
XcrazyyX pravi:aha no sj to sm misnla uprašat ja... x)
čehinjo? xD lol cool hm... k sm bla mlajša sm se non stop zaljubljala... xD samo zarad videza... in ušeč so mi bli starejši tipi tko d nikol ni blo nč s tega in še sramežljiva sm bla full.. in pol ni pač šlo nikol naprej od "gledanja".. zdj pa mi videz ni zdost... tip mi je pač samo ušeč... če pa sm kei več u stiku z njim.. da kdaj kei govorimo.. pa da ga res dostkrat vidim.. in to.. pol se zapecam... lahko je to razlog d se tko redko zapecam js... xD heh sej to k smo bli mlajši smo se pomoje usi skos zaljubljal pa to jst isto k tko razmiišlam men ni viidz dost pomembn...men je fajn d je ql po značaju pa to...pol k ga pa mau večkrat vidm pa to pol akcija tko d...zanimiv ann:P • LooLly
5.10.2008 17:37
XcrazyyX pravi:
LooLly pravi:
ej jst sm isto tk misla...neki cajta pa sm bla tko full u depresiji pa take....
sej sm mela lan enga tipa sam mi ni blo nč tist tko kej waw al pa kej...sam tko n vem:D zdel se mi je prehmau drgač pa zdele trenutno ne bi mela tipa k mi je čist fajn d nism na nubenga ''vezana'' al pa kej;) mi pa mau zabedera č gledam kkšn romantičn film al pa kej...sam tko za ene pou ure pol pa itq pozabm evo pol si prow na istem ku js x) mene pa kšnkrat malo stisne.. k sm npr na msnju.. pa majo usi srčke ma ku so zalubleni in nvem kei... alpa k sm u kšni družbi k so usi vezani in to... x) sam pač hitro pozabim.. k učasih čis fajn če nimaš tipa... maybe sm pa premlada za "resno zvezo"... x) nvem. kok si pa stara?? jst sm 17 hah • Nameless
• Od: 5.10.2008
5.10.2008 17:39
sm mew eno, ampak sva se razšla ker se nismo velik vidla.
nasplošno mi ni nevem kaj hudo, sam dostkrat me prime d bi se s ktero stiskov pa se nimam s kero pa je mau bed :/ • XcrazyyX
5.10.2008 18:59
hm ja js sm pa 14 _________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • LooLly
5.10.2008 19:02
XcrazyyX pravi:hm ja js sm pa 14
uf si pa res mlada ja • XcrazyyX
5.10.2008 19:10
kolk ste tle kei stari?? x)_________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • Nameless
5.10.2008 19:11
sedemnajst pomladi in poletij • LooLly
5.10.2008 19:18
Outsider pravi:sedemnajst pomladi in poletij
welcome in the club • XcrazyyX
5.10.2008 19:20
počutm se zelo majhno... xDD_________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • LooLly
5.10.2008 19:55
mejhno al mlado • XcrazyyX
5.10.2008 19:56
pa drugi kolk ste stari? x)_________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • Nameless
5.10.2008 19:57
hehe ja...če mene kdo vpraša bi včasih res najraje še enkrat šel nazaj ko sem bil star 14/15 let, saj šele zdaj vidim kaj vse sem včasih zamujal. če pa pomislim po drugi strani, pa sem vesel da sem 17, saj imam kar nekaj zelo zelo dobrih prijateljev ki jih prej nisem imel.
• XcrazyyX
5.10.2008 20:03
aha pol pa povj kaj bi nredu drgač če bi biu še enkrt star 14 x)
sam tko d bom vedla _________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • Nameless
5.10.2008 20:04
ahh dobri cajti....love, u lajfu sm mel veliko manj drugih skrbi kot naprimer zdej....in tako dalje
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.