pomagitee...• katty00
• Od: 1.3.2012
pomagitee...
2.4.2012 19:00
lejtee... jst hodm z enim.. paa se mi zdi da on sploh ni vame.. u šol se men z mojo sošolko. in z mano čist nč.. menma se sam prek gmajla pa fb-ja... pa u šol mi govori budala.. pa taku.. na gmajli pa čisst ok..
res ne veem... • MarushaXm
• Od: 9.11.2011
Re: pomagitee...
2.4.2012 19:14
Pr men je blo isto. Tak prek skaypa, fb-a pa to je biu najbolši pa use. pol u šoli se je delu da me ne pozna, govoru mi je da sm koza pa npr. da sm grdo oblečena. pol se je u sql spogledovau z menoj pa se mi smeju, ampak to tak da ni nuben vidu. čprov so me njegovi frendi skoz **** k so vedl da sma skp. ampak mojo sošolko je pa vedn pohvalu, ko je meu težave je njo klicu, use ji je pomagu. in pol sm jzt sevedea hotla da mi pojasn to ka se dogaja. pa je reku da nič pa da sta sam prjatla ( ker ona ima fanta ). sm bla neki cajta mirna. pol pa jo je začeu ošlatavat pa use ker jaz nisem hotla mu dat pa nič, k sm bla komi 8.r. in pol sma šla "narazn".
in zdej sm zvedla, da je vedn meu njo rajš, še u faco mi je povedu pa reku da ka sm si misla, da bi lohk mene on meu najraj, kr sm sam ena grda pr*****-.- pomoje se sam **** iz tebe al pa ga je tak sram, da ga ne bi zafrkaval. najbolš da ga uprašaš zka je tak. pol bomo pa vidl • katty00
2.4.2012 19:17
sm ga uprašaalaa in mi je reeku: ne ka si zmešana taku da zdeej res ne veem... • lana28
• Od: 1.4.2012
2.4.2012 19:32
Če mene uprašaš, js nebi bla z njim. kr če bi on tebe meu res rad, bi to pred drugimi tut pokazu, in nebi kej ''grdga'' o teb govoru pred usemi. vrjtn bi blo najboljš de poveš kaj si ti misliš, pa da se pogovorita o tem.
sam moje mnenje • katty00
2.4.2012 19:37
ook.. sej čisst proou govoriš... see boma pogovorilaa...
• Neimenovano
• Od: 12.3.2012
2.4.2012 20:24
Ma pa kdo bi sploh želeu bit s takim tipom? ..na fejsu pa to si že lohka pogumn pa rečš stvari k jih niti mislš ne, sam to pokazat, sploh pred drugimi je pa druga.
Tko da mej mal samospoštovanja do sebe in ga lepo ****, ker to ni noben način kako ravt s punco! • slovenc79
• Od: 19.8.2011
3.4.2012 14:10
ma spet punce zgubljate čas s takimi kreteni, jaz ki bi pa vse naredil za punco jih pa vsaka malenkost na meni odbije • katty00
3.4.2012 14:28
oooukeej.. zmejeenu.. šla naraazn.. ...
• lana28
• Od: 1.4.2012
4.4.2012 16:19
slovenc79 pravi:ma spet punce zgubljate čas s takimi kreteni, jaz ki bi pa vse naredil za punco jih pa vsaka malenkost na meni odbije
sej boš najdu tapravo • HoneyBunny
• Od: 30.4.2011
4.4.2012 17:56
okj tole je pa otročje, da ste sploh tako mladi v razmerju in da se pustite temu kar ti on govori mislm dost neodraslo, najprej odrasti potem se spusti v zvezo ki bo vsaj malo resna, samo moje mnenje
• Mandex
• Od: 19.2.2012
• Kraj: Ljubljana
5.4.2012 8:50
Tole je še vse preotročje za moje pojme.. Takim je pač zveza popestritev življenje.. Pač otroci.. Žalostno pa je da taki dobri fantje kot je tale Slovenec 79 (vsaj kakor opažam iz postov) nimajo sreče s puncami pa so boljši kot vsi te froci o katerih tukaj berem na forumu in nimajo sreče z ženskami..
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.