get fit for bikini!1 | 2 | >>• ful
• Od: 23.8.2011
get fit for bikini!
14.3.2012 20:13
Živjo punce !
Mene zanima če se še katera od was bojuje z odvečnimi maščobnimi blazinicami , celulitom in podobno in bi rada da do poletja to nebi biw zarlog za zavijanje v brisačo. Zadnje čase se precej trudim na tem področju a preprosto nimam dovolj motivacije . in kmalu pristanem nazaj na čokoladi in piškotih. se sliši znano? In sm pršla na idejo da bi lahk spodbujal en druga vsak dan izmenjaval rezultate, izkušnje pomagal obdržat železno voljo . no če je kera (lahk tut fantje) za nej kr napiše ! • meandhe
• Od: 5.2.2012
Re: get fit for bikini!
14.3.2012 20:26
ful pravi:Živjo punce !
Mene zanima če se še katera od was bojuje z odvečnimi maščobnimi blazinicami , celulitom in podobno in bi rada da do poletja to nebi biw zarlog za zavijanje v brisačo. Zadnje čase se precej trudim na tem področju a preprosto nimam dovolj motivacije . in kmalu pristanem nazaj na čokoladi in piškotih. se sliši znano? In sm pršla na idejo da bi lahk spodbujal en druga vsak dan izmenjaval rezultate, izkušnje pomagal obdržat železno voljo . no če je kera (lahk tut fantje) za nej kr napiše ! Tudi jas imam tako željo in enaki problem. Ko vidim čokolado,piškote.. se jim preprosto ne morem upreti. Rabla bi motivacijo in mislim, da bi nam v skupini šlo boljše. • lara123
• Od: 15.12.2010
14.3.2012 20:42
hoilla ja od septembra sem se zrediila 7 kill nazačetk nism mela motivacije kr sm stradala apa telovadla tri dni al pa 4 pol pa nism več zdržala in sm se spet vrnala k čokoladi ki jo mam res fuuuul rada . ine pol sm večkrat rekla da bom spett na dieti ampak motivacije niism mela + tale šola ful stres povzroča in pol jemm aja vrjetno te še zanima kk huujšamaa: ne jema sladkarij jema 4-5 obrokov po malem kokr se da pa čim bol zdravo hrano pa telovadma to je to! upam da ti uspe • rose1
• Od: 27.2.2012
14.3.2012 21:15
Jz sm za Sicer zdejle že dobr tedn hujšam, sm na dieti kemičnega razkroja. Jst sm čist hepi Tak da ja, se bom kle oglašala, sploh pol k neham z dieto k bom spet u šol, zj sm na praksi in tm pol ne morm met te hrane an. Pa še mal teka pa je sm čist not padla hehe. Sam drgač res ful pumaga če si že u naprj duločš kaj boš jedu, da maš nekje zapisan, če ne vedno pol še kj dodajaš in je štala • ful
14.3.2012 21:23
Hej Lara hwala za napotke. Sej bi poskusla s kom ampak v mojem okolju kjer živim se wečina mojih prijateljevin ljudi ki jih poznam posmehuje zdravemu žiwljenju in športanju odkar hodim v sredno šolo. na osnovni pa je šlo ravno v drugo skrajnost zradi sošolk ki so bile preveč odsedene s težo in so se stalno primerjale medsabo sem postala skoraj anoreksična. Hwala za odziv tudi tebi ''justmexoxo''' . Povejta še drugim prijatelicam če jih poznata da se borijo z odvečno težo. da nas bo čim weč. drugač pa čim weč pozitivnih misli pa bo . Najbolš da začnemo čim prej !
• ful
14.3.2012 22:09
um rosi jest ti drugač nebi priporočaka da se spuščaš v takšne ekstremne diete ker se ponavad rezultati vrnejo dvojno. Ze samo dejstvo da 1kg maščobe vsebuje 7000 kilokalorij nam da vedt da je stem neki narobe da telo tako hitro izgublja maščobo ( 3kg= 21000 kalorij) (ljudje pojemo normalno 2000kilokalorij na dan) s tako dieto boš po moji oceni zgubila weč mišične mase kot maščob . Če ti pa res paše pa poizkusi pa nam potlej poročaj rezultate.
• meandhe
14.3.2012 22:20
ful pravi:Hej Lara hwala za napotke. Sej bi poskusla s kom ampak v mojem okolju kjer živim se wečina mojih prijateljevin ljudi ki jih poznam posmehuje zdravemu žiwljenju in športanju odkar hodim v sredno šolo. na osnovni pa je šlo ravno v drugo skrajnost zradi sošolk ki so bile preveč odsedene s težo in so se stalno primerjale medsabo sem postala skoraj anoreksična. Hwala za odziv tudi tebi ''justmexoxo''' . Povejta še drugim prijatelicam če jih poznata da se borijo z odvečno težo. da nas bo čim weč. drugač pa čim weč pozitivnih misli pa bo . Najbolš da začnemo čim prej !
Jas sem mislila, če bi začele že ju3 in potem vsaki dan na tem forumu poročale druga drugi kako nam je šlo? <3 • agirla
• Od: 11.6.2011
14.3.2012 22:21
js sem tudi za! od danes začenjam djeto! že kar nekaj časa pa delam trebušnjake... 140 na dan kolko pa ste težke in visoke? jas mam 55kg in sm visoka okoli 170cm • meandhe
14.3.2012 22:26
agirla pravi:js sem tudi za! od danes začenjam djeto! že kar nekaj časa pa delam trebušnjake... 140 na dan
kolko pa ste težke in visoke? jas mam 55kg in sm visoka okoli 170cm 59 kg, 156cm = vem, da je katastrofa, ja. ;/ !! • mussy
• Od: 3.9.2011
14.3.2012 22:35
no okej js sm pršla sm da bi odprla podobno temo in je že tuki tko da supr no js mam pa mal večji problem k sm 155cm in mam 67kg, kar je tko velik in ja pač sm debelejša od vs, ampak se zadne 4 mesce zlo trudm tko da sm pršla iz 75 na 67 js sm se odpovedala usmu, tko zlo mal jem, velik vode, velik sadja, zelenjave in še več športa... okej hrana uredu držim se tega da razlikujm kdaj mi je dougčas pa bi jedla, kdaj sm pa res lačna.. (sej veste Js bi ful rada šla vn tečt.. sam sama.. mi je mal bedno in dougčas pa še sram me je.. če sm z nekom mi je supr pač hitr use mine in je kul. Tko da ja to je moja izkušnja.. pač probala sm tud že z bruhanjem pa se mi je začel ful vrtet, potem z stradanjem nism dalč pršla .. tko da ja.. • meandhe
14.3.2012 22:44
mussy pravi:no okej js sm pršla sm da bi odprla podobno temo in je že tuki tko da supr
no js mam pa mal večji problem k sm 155cm in mam 67kg, kar je tko velik in ja pač sm debelejša od vs, ampak se zadne 4 mesce zlo trudm tko da sm pršla iz 75 na 67 js sm se odpovedala usmu, tko zlo mal jem, velik vode, velik sadja, zelenjave in še več športa... okej hrana uredu držim se tega da razlikujm kdaj mi je dougčas pa bi jedla, kdaj sm pa res lačna.. (sej veste Js bi ful rada šla vn tečt.. sam sama.. mi je mal bedno in dougčas pa še sram me je.. če sm z nekom mi je supr pač hitr use mine in je kul. Tko da ja to je moja izkušnja.. pač probala sm tud že z bruhanjem pa se mi je začel ful vrtet, potem z stradanjem nism dalč pršla .. tko da ja.. Jas pa nimam take težave, jas lahko v enem tednu izgubim 3,5 kg in to z gibanjem ter normalno hrano samo 'not moram padt' torej moram imeti motivacijo, če ne se mi ne, da truditi in vse splava po vodi. Sedaj pa glavni problem; MOTIVACIJA? • mussy
• Od: 3.9.2011
14.3.2012 22:48
napiši si dobre in slabe stvari.. čeprou ja vem kaj je to da nimaš motivacije..
nwm js sm si tko nardila: Zakaj je supr bit fit: - zdrav in srečen - bolš se počutš in to vsi vidjo - sexi si - use lahko oblečš - polet nauš ob vsakem naporu prešvican - partyy polet ti nau bed z špehom okol hodt - in na konc tipii slabe: - ne morš jest kar hočš - lenoba more stran • ful
14.3.2012 22:57
Super smo ! že sam to je en welk napredek da smo se klele zbral in bomo en drugmu pomagal in en druga spodbujal ! moja misu dneva za dones bo : The choises you made today decide who you are right now. Se slišmo ju3 zvečer punce keep on going ! <3
• meandhe
14.3.2012 22:59
mussy pravi:napiši si dobre in slabe stvari.. čeprou ja vem kaj je to da nimaš motivacije..
nwm js sm si tko nardila: Zakaj je supr bit fit: - zdrav in srečen - bolš se počutš in to vsi vidjo - sexi si - use lahko oblečš - polet nauš ob vsakem naporu prešvican - partyy polet ti nau bed z špehom okol hodt - in na konc tipii slabe: - ne morš jest kar hočš - lenoba more stran ow, bom poskusila, ju3 začnem, najlepša hvala, zlata si ;] <3 xoxo • meandhe
14.3.2012 23:00
ful pravi:Super smo ! že sam to je en welk napredek da smo se klele zbral in bomo en drugmu pomagal in en druga spodbujal ! moja misu dneva za dones bo : The choises you made today decide who you are right now. Se slišmo ju3 zvečer punce keep on going ! <3
Hvala tebi za misel in, da si odprla temo <3 • rose1
14.3.2012 23:05
ful, ja sj js sm bla na začetku tut kr skleptična glede te diete pa še hrana k nč skp ne paše, še sladoled haha.
vsak tretji dan maš lahko pavzo, sicr m jedla takt zmerne količine in nasledn dan je bla ista teža kokr sm že dala dol. če u google utipkaš to dieto in ti pol da vn te sms diete in je pol form, in ful zanimiu tko sj ta tedn bom še to mela, pol med šolo bom pa navadno, pač manjše količine pa bol zdrave. Sicr nism uno debela sam kašne 3 kilce bi blo še fletn dol butnt am ja, drgač se mi pa zj že puzna na trebuhu ful, še rit mam mau manšo hehe • pomarcka1
• Od: 21.1.2012
15.3.2012 18:20
hej hej punce:) dougo sm že čakala na kako tako temo in je res super da ste se tko zbrale in da se spodbujate.+ Dejmo si pisat usak dan kok smo telovadle , pa če smo se kej pregrešile. ( sladkarije itd.) Verjamem d bo pomagalo • meandhe
15.3.2012 21:21
Hooollla*
Jas sem tako vesela danes, Žiujo! Malica: Sendvič,čaj Potem sem prišla domov in pojedla 3 velika jabolka in o,5l energijskega napitka Zvečer sem telovadla: 44 krogov brez prestanka in 44 krat skakanja brez kolebnice ter parkarat z kolebnico ;D In velikooo vode PUNCE, USPELO VAM BO IN MENI TER VSEM NAM. Mogoče bi se morala odrečti energijskemu napitku ampak ga preprosto obožujem. Sedaj sem mislila pojesti jabolko ampak sem se pozanimala in ga pred spanjem ne smem. Sedaj pred spanjem sem tako polna energije itd. In polna motivacije. Razpišite se tukaj o svojem, verjemite POMAGA vam, ker ste potem polne energije,navdušenja za naprej kot sem sedaj jas. <3 Hvala, da smem to deliti z vami. In na koncu dneva? hja, 156cm in ena kila dol torej 58 kilogramov. Ampak srčno upam, da nebom imela te kile ju3 nazaj gor, ker nisem jedla kosila zaradi tega, sem pa zjutraj pojedla veliiiiki sendvič in čaj (Malica v šoli!!) Hja, res, da sem za svojih 12 let velika ampak predebela, kar se na meni mooočno pozna in zaradi tega hujšam! Motivacija? Ko laufate ali karkoli že izvajate morate razmišljati o kakem tipu, ki bi ga rade imele, kako boste dobro izgledale v kopalkah (NAJBOLJ POMAGA:$$) itd Glede sladkarij: Ko greš v trgovino jih niti ne gledaj, ne razmišljaj o tem, kupi si banane ali jabolka ampak, ko greš pojdi zelo hitro mimo sladkarij in kupi tisto, kar rabiš in moraš ali pa si napišeš na listek, sploh jih ne glej sladkarij, ker se ti bodo zaluštala!!: 3333** in hja, če pa si hočete kupiti sladkarije pa si predstavljaje svojo postavo.. ;33(/* in še enkrat: kosila nisem jedla, ker nisem bila lačna! in ne me sedaj obsojati zaradi tega.. prosim LEP TEDEN VSEM:** JUTRI SE SPET ZGLASIM:333**$.. $$?** Uživajte :** • mrsMurray
• Od: 21.1.2012
15.3.2012 21:46
jst sm tud z vami • Tiashy2
• Od: 6.3.2012
15.3.2012 23:25
Sprejmi se takšno, kakršna si. To je najboljše kar lahko narediš. Jej na vsake 3 ure, lahk delaš tudi kake vaje za mišice (mišice so le pod maščobo). Bo težko, ampak treba se bo držat stran od čokolade, ni pa treba da se ji povsem odpoveš (temna čokolada je zdrava, in ne bo ti škodilo če še naprej ješ čokolado, ampak 1 košček - če se je že tako težko odvadiš), treba bo telovadit za boljše rezultate,... • ful
15.3.2012 23:43
Fajn se ns je nabral donssm bla kr ''pridna'' nism se nč pregrešila pa tut na trening sm šla mam pa en uprašanje glede obrokov kolkrat na dan jeste , kaj? a se wam hitro pozna če se pregrešite? Men se zdi da jaz zelo veliko pojem pa me zanima waše mnenje ewo tole sm mela dons za jest : - pred šolo (6.30) - kosmiči = prb. 400 kalorij -malica (10.30) - bograč = 500 kalorij (sm bla pridna in nism pojedla čokoladnega rogljičk a ^^) -po šoli banana = 1oo kalorij -kosilo majhen skutin burek = 5oo kalorij -večerja solata in kos ovsenega kruha = 400 kalorij kko se wm to zdi ? • la-joie
• Od: 26.4.2009
16.3.2012 15:22
Punce, ne se tehtat vsak dan in obremenjevat s kilami. Dejanska teža je odvisna od količine hrane ki je še v prebavilih, hidriranosti telesa, torej vode itd. Enkrat na teden je že nekoliko bolj smiselno, sicer je pa veliko bolj od kil pomembno to kar vidiš v ogledalo in kako se ti prilegajo oblačila. Če se en mesec držiš diete in shujšaš, boš vse slej ko prej dobila nazaj - ko začneš spet jest kot prej. Zato je treba delat na mišični masi torej telovadit, preprosto za to ker mišice porabijo več energije, kot maščoba. Torej če nekaj časa bolj paziš na hrano in zraven še intenzivno telovadiš, se tudi ko nehaš pazit na hrano ne boš zredila, ker bojo mišice porabljale to kar bi se sicer nabiralo kot maščoba. Seveda je pa treba ostat zmerna, odpisat sladkarije in belo moko, kar itak ni zdravo za zdravje na sploh že če pozabimo kile.
• ful
17.3.2012 20:21
Oila
Ucerej nism nč pisala ker me ni blo nč doma . Sm bla pa usaj dones zato mal bl ''pridna'' sm telovadla in zdravoj jedla. :=) Mam pa tut en recept k sm ga najdla na netu pa kr deluje no če recimo si doma in je edina stvar pametna k bi jo delala da bi skočila do hladilnika dej čigumi v usta (če weš da nisi lačna seweda) npr. po kosilu men pomaga • rose1
17.3.2012 21:03
jst sm se učer tut pregrešla cel dan sm se držala, pol zvečer sm pa film gledala pa tm so bli slani krekrji pa une prestice sm se jih pa nažrla.. heh. ampak sm se pa dons diete čist držala hehe. Sicr sm zle že kr lačna, k sm na zad obrok jedla že ob štirih k se mi ni dal čakat haha. Pa kolesarla sm tut |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.