Trening

DarkerThanBlack • Od: 19.12.2010 • Prispevkov: 133
Trening 6.4.2012 15:38
Zanima me kaj trenirate in kko ste provzaprov začel s tem? A lahko začneš s treningom kadar želiš? (v smislu da se neki treningi začnejo septembra ti pa se za to odločiš šele oktobra, a to kej vpliva al ne? )
Pupika • Od: 6.7.2009 • Prispevkov: 138
Re: Trening 6.4.2012 17:33
Kick-box treniram, niti nevem kak sem na to prišla ker sem prej trenirala odbojko pred tem ap balet al okej. Res mi je ful super, ful se sprostiš. Pri nas glih ne vpliva kdaj se vpišeš, prvo delaš vaje pač da se naučiš udarce, pol pa po nekje 5 treningih z trenerjem, zatem pa že z vsemi skup Razz
whoknows • Od: 3.5.2011 • Prispevkov: 72
Re: Trening 7.4.2012 17:54
jst treniram ples (modern, horton) Very Happy res je full super, je pa težje če se upišeš kasneje, ker imamo koreografije že sestavljene in ti povem da če nisi nevem kako nadarjena se boš res res zelo težko naučila 4-5 koreografij, ki jih že imajo Smile

čene pa ti res priporočam treniranje plesa (kateregakoli) Smile se zelo sprostiš, dobiš občutek za ritem...
nelci • Od: 5.2.2012 • Prispevkov: 112
Re: Trening 8.4.2012 12:59
ola Very Happy

js treniram hip hop..začela sm ga trenirat oktobra pač takrat še ni blo ful koreografije in sm se zraven dodatno naučila. Very Happy Very Happy
drgač je pomoje useen kdaj začneš ampak če začneš ful pozno se morš za nazaj naučit..
če imaš res voljo lahko začneš kadar koli Very Happy Very Happy
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: Trening 8.4.2012 20:31
uredu je.. pr ns so kr sred leta uletaval.. res je da si pol z znanjem športa pol mal zadi ampk ok ne.. boš mogla mal bl delat pol..
Re: Trening 8.4.2012 21:51
Jz treniram Show Dance že 5 let. En september sma se z prjatlco odločle, da grema mal probat, prjatlca se je izpisala po 2 letih, jz še pa zdej hodim. ja pr nas ni glih najbolš če prideš sred leta, ker so kr zahtevne koreografije, pa še priprave na tekmovanja so in pol n morš naprej.
Mandex • Od: 19.2.2012 • Prispevkov: 275 • Kraj: Ljubljana
Re: Trening 9.4.2012 11:59
Trenutno ne treniram ničesar, ker ni cajta zarad šole.. Drugače pa sem treniral kickbox,MMA,Muay Thai ampak mi časovno nebi zneslo.. Kar se borilnih veščin tiče imajo že skoraj povsod tako, da se lahko vpišeš sredi leta samo delaš kar oni delajo se pravi greš takoj sparirat.. Pri Kickboxu sem že drugi trening spariral..Ampak saj če so v klubu normalni ljudje se vse da.. če imaš pa debile, ki mislijo, da so Bruce Lee po 2 mescih potem pa je to malce težje,.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.