trebuh, boki = maščoba• buba6
• Od: 4.3.2011
trebuh, boki = maščoba
2.5.2012 13:47
Živijoo, kot večina punc me že skrbi letošnje poletje zarad moje postave! In sicer najprej o indeksu: visoka sm 166cm težka pa 71kg.Do nekje julija pa bi rada shujšala kakih 6-10kg.Noge mam suhe, vse maščobe pa so bol ko ne u bokih, riti in trebuhu!Pa me zanima a gdo pozna kako dobro dieto ki ni prestroga in je za zdravo hujšanje? in pa ktere so najbolše vaje za zgubit maščobe na trebuhu? hvala že unaprej, čauuuu • saraDD
• Od: 13.12.2011
Re: trebuh, boki = maščoba
2.5.2012 14:08
trebuh: trebušnaki, tek, ...
boki: stranski trebušnaki, tek, pregibi... rit: tek, rolanje (najbolj), dviganje nog k ležiš na trebuhu.... mal po netu poglej...pa na bokih najteži zgubiš maščobo. • slovenc79
• Od: 19.8.2011
2.5.2012 20:53
maščobe na enem mestu NE MOREŠ izgubit. razširite to sporočilo, ker to je največja zmota kar se tiče hujšanja, in tudi trg to izkorišča s prodajanjem raznih kremic, tablet itd..
maščobe se pokurijo SAMO s telovadbo. priporočam ti kardio telovadbo (tek, kolo, plavanje) pač aktivnost kjer dela celotno telo. (trebušnjaki so za krepitev mišic) poskusi vsak dan, najbolj efektivno je 20 - 40 minut. ob telovadbi se telo samo prilagaja popolni postavi, ki si jo želiš. prehrana pa, jej beljakovinsko hrano, več manjših obrokov na dan. NE STRADAJ! ob stradanju boš izgubljala mišično maso in ne maščobe. kar je ZELO škodljivo za telo kljub temu da bo manj kilogramov. pij tudi veliko vode, da je presnova hitrejša (počasneje se rediš) proces zdravega hujšanja je počasen, tako da si vzemi čas. ne tehtaj se vsake 3 dni, ker rezultatov ne bo. samo vztrajaj če bi rada izvedela še kaj več, ti ali pa kdorkoli drug, kontaktiraj me in z veseljem pomagam lp • irish
• Od: 12.2.2012
3.5.2012 18:42
Punca. Iste probleme sm mela.
Najučinkovitejša stvar je tek. Tek! Js sm (z redno vadbo) zgubla 10 kg. • Mias
• Od: 18.3.2012
4.5.2012 18:37
irish pravi:Punca. Iste probleme sm mela.
Najučinkovitejša stvar je tek. Tek! Js sm (z redno vadbo) zgubla 10 kg. Točn tko. Jst sploh nism hotla shujšat ampk sm hotla sam prdobit na kondiciji in sm začela tečt.. in rezultati so bli u pol leta al pa enmu letu..in to uff rezultati. seprau; TEK. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.