idealna punca!

lana28 • Od: 1.4.2012 • Prispevkov: 88
idealna punca! 4.4.2012 16:52
Heeej!

Fantje, kakšna se vam zdi idealna punca?

Smile
Tiashy2 • Od: 6.3.2012 • Prispevkov: 50
Re: idealna punca! 4.4.2012 18:34
Idealna punca je tista, ki se zna pogovarjati s fantom, se ne smehlja kot otrok ko gre mimo kakšen fant, so ji prijateljice pomembne, a ne tako, da fanta zaradi tega zanemarja, taka punca ki je iskrena, fantu zaupa (težave, želje, cilje,...ITD), in tako naprej. Če si z idealom mislila manekensko postavo in lep izgled dekleta kot da je missica, si se zmotila. Vsako dekle je lepo, idealno, če zna biti olikana, ima dober karakter (prijazna, poštena, sočutna, ITD...), ni toliko važno kakšna je po videzu, čeprav mora biti urejena (v današnjem času je to predpogoj za vse ostalo), pomembna je kemija ko si z nekim fantom, in vsakemu fantu je všeč drugačno dekle, nekateri bolj padajo na videz, drugi bolj na karakter... Very Happy
lana28 • Od: 1.4.2012 • Prispevkov: 88
Re: idealna punca! 4.4.2012 19:02
Tiashy2 pravi:
Idealna punca je tista, ki se zna pogovarjati s fantom, se ne smehlja kot otrok ko gre mimo kakšen fant, so ji prijateljice pomembne, a ne tako, da fanta zaradi tega zanemarja, taka punca ki je iskrena, fantu zaupa (težave, želje, cilje,...ITD), in tako naprej. Če si z idealom mislila manekensko postavo in lep izgled dekleta kot da je missica, si se zmotila. Vsako dekle je lepo, idealno, če zna biti olikana, ima dober karakter (prijazna, poštena, sočutna, ITD...), ni toliko važno kakšna je po videzu, čeprav mora biti urejena (v današnjem času je to predpogoj za vse ostalo), pomembna je kemija ko si z nekim fantom, in vsakemu fantu je všeč drugačno dekle, nekateri bolj padajo na videz, drugi bolj na karakter... Very Happy

to je že res, ampak ponavadi fantje najprej pogledajo eno lepo punco, ko pa eno ko je povprečna, pa tut ponavad fantje prej hočejo spoznat eno punco ko lepš zgleda. čeprav včasih pol, ko jo fant spozna pa vid de je vredu, spregleda tko kak zgleda Smile
Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: idealna punca! 4.4.2012 19:34
Najlepša punca je taka punca, ki je to kar je in se ne pretvarja, da je nekaj drugega.
Re: idealna punca! 4.4.2012 19:34
Taki fantje, ki gledajo samo na zunanjost hočjo sam sex, če mene vprašaš. Ker shajat s punco/fantom k nima osebnosti je nemogoče, saj zame. Ne more bit prave ljubezni, če se partnerja ne morta niti pogovarjat.
Idealna punca pa je za vsazga fanta posebi. Sigurno pa je idealna punca tista, ki je za fanta osebno lepa in ima lepo osebnost. Smile potem je pa čist odvisno od posameznika kaj je njemu lepo in kaj išče pr punci.
Mandex • Od: 19.2.2012 • Prispevkov: 275 • Kraj: Ljubljana
Re: idealna punca! 5.4.2012 8:47
Idealna punca?? No ja zunanjost je pač važna ravno toliko, da te oseba pritegne saj po mojem mnenju.. Drugače pač jaz veliko bolj na druge stvari gledam pri puncah.. Prva stvar je da ve kar hoče, druga stvar je ta da se zna pohecat, da je sposobna tudi kakih globjih pogovorov in da pozna pomen zveze.. Zunanjost pa pač samo toliko da me pritegne, ni zdaj nujno pri meni da mora imeti perfect postavo, hudo rit, velike joške.. Včasih sem dosti gledal na to in dobival same čudne ženske.. Ko sem pa mal obrnil ploščo in začel gledat še kaj drugega se je pa stvar obrnila na bolje.. Very Happy Zdaj pa imam zaenkrat kar srečo s puncami..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.