Al vm to kei pomen?

Elena • Od: 11.9.2010 • Prispevkov: 40
Al vm to kei pomen? 22.3.2012 21:26
Mene je frendica vprašala č fantom kei pomen če je punca devica, ker je mela že okol 15 fantom pa se z nobenm ni dala dol sam zat kr je rekla d če naredt prvmu s kerim se bo dala dol kao neko čast.
KAJ FANTOM TO SPLOH KAI POMEN? al mislte d so device še neizkušene pa te fore...
Question
bebika92 • Od: 21.3.2012 • Prispevkov: 48
Re: Al vm to kei pomen? 22.3.2012 21:42
Nekaterim fantom veliko pomeni že to da je imela punca veliko fantov Wink in to v slabem smislu , samo ...najstniki seveda ponavadi veliko menjavajo fante/punce... usak jih je...i guess Wink ....Glede device pa .. Enim isto velik pomen da je punca devica, sploh če je tudi sam še devičnik Smile Very Happy
Re: Al vm to kei pomen? 23.3.2012 14:03
Čist je odvisno kako razmišljanje majo, usak posameznik drugačno. Js mam tipa k mi je povedu neki časa po tem, ko sm ga uprašala če mu je blo kej neprijetno ko sm mu povedla da sm devica pa je reko da ja in da ni bla lih lahka naloga da more bit on prvi čeprav mu ni žal ampak ga je skrbel da nebi šlo kej narobe. Nekateri tipi hočejo dobit devico samo zato da bi se hvall pred kolegi, nekateri ker jim je pač to fajn al pa pač ker tud še sami niso.
Sej mogoče je fajn ampak pol ko gre pa kej narobe pa ni lih najlepše več, zato pa po pameti Wink
Neimenovano • Od: 12.3.2012 • Prispevkov: 229
Re: Al vm to kei pomen? 23.3.2012 14:27
Jst tud mislm, da je odvisno kako tip razmišlja. Veliko fantov se potem samo hvali, da ti je zbil junf, nekaterim to veliko pomeni (da je bil tvoj prvi) ..nekateri pa tega ne marajo, itd..

Sama sm pred časom (ko sm bla se junfr) mutila z enim tipom, nič tko čustvenega, samo iz užitka in je tip reku, da si lih ne želi bit moj prvi, ker noče da bi šlo karkol narobe.
Zdej k mam pa resnga tipa, je pa ful srečn, ker je biu moj prvi.
Tko da ja, kokr kdo uzame to.
Mandex • Od: 19.2.2012 • Prispevkov: 275 • Kraj: Ljubljana
Re: Al vm to kei pomen? 3.4.2012 11:26
Jaz bom tako rekel.. Častno je biti prvi, ker se te bo vedno spominjala, da si bil njen prvi in da ji popeljal v svet seksa.. Je pa seveda nerodno to, ker moraš zelo paziti da je ne bo bolelo.. Sam imam raje izkušene ženske, ki vedo kaj početi s korenjakom.. Sem imel nekaj devic in nekaj izkušenih pa so izkušene neprimerno boljše saj po mojem okusu.. Mi je pa načeloma vseeno ali je devica ali izkušene imam pa raje izkušene..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.