POMAGAJTE PROSIM!• Katia99
• Od: 19.4.2012
POMAGAJTE PROSIM!
26.7.2012 16:05
hej.
pač jst mam eno prjatlco k je pred dvemi tedni nehala jest... pač sploh noče nč dat u usta če pa kaj je je to pol sam zjutraj in pol še mooogoče čiist neki poje sam tuk ko ji drugi težijo.. :/ in sm se pogovarjala zno in noče povedat kaj ji je v resnici! govori sam da ji je slabo pa da jo trebuh boli če je... -.- in nič drugega! je pa res da je bl močne postave sam včas je blaa fuul bolj debela zdej pa sploh ni... in newem kako jo naj prepričam da bi spet začela jes normalno tko ko se za človeka spodob :/ PROOSIM ZA NASVET kako jo naj prepričam! hvala za vse odgovore • Pačupa
• Od: 7.5.2010
Re: POMAGAJTE PROSIM!
26.7.2012 16:29
Če zdaj skoraj nič ne je in če jo pol prepričate, da spet začne, ji prosim svetujte, da naj začne z lahko hrano (jogorti, juhe) ker če v res prazen trebuh začneš metat meso in bolj težko hrano te ji lahko trebuh poči in podobne hujše zadeve... Kak pomagat pa ne vem. Si bote že nekaj zmislili =)_________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • Katia99
• Od: 19.4.2012
26.7.2012 16:40
pačupa, hvala za nasvet • irish
• Od: 12.2.2012
26.7.2012 17:48
mogoč pa govori resnico.
js sm se učas mela za ful debelo. in se mi je hrana nekak zagabla. in karkol sm pojedla sm hotla zbruhat. trebuh me je bolu pa slabo mi je blo. in nisem mogla pojest kakih večjih obrokou. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.