Pomagaj, prosim pomagaj - res bi ti bila hvaležna.• meandhe
• Od: 5.2.2012
Pomagaj, prosim pomagaj - res bi ti bila hvaležna.
28.3.2012 20:41
Hujšanje.
Hujšam že od ponedeljka, danes sem si rekla: ''nikoli ne bom shujašala'' , potem pa me je v glavi prešinilo in glasek mi je rekel: ''draga, saj hujšaš komaj 3 dni, kaj pa pričakuješ? Telo se mora prvo navaditi na tvoj novi način prehranjevanja, vse bo šlo'' in po tem, sem sama sebi lahko rekla, hujšam od ponedeljka, logično, da še nebo vidnih rezultatov & v enem mesecu želim shujšati 8,5 kg kako se prehranjevati, da mi uspe? Uspelo mi bo v to sem prepričana in to vem, a rabim še kaki trik, še kako izkušnjo s katero bo se moja glava in samozavest do hujšanja dvignila še višje. Res bi vam bila hvaležna in verjamem in vem, da mi bo uspelo, z mojo trdno voljo že. Torej kako se prehranjevati? Vaša uspešna izkušnja iz hujšanja , koliko kg ste izgubile, kako ste se prehranjevale itd vse me zanima! • Neimenovano
• Od: 12.3.2012
Re: Pomagaj, prosim pomagaj - res bi ti bila hvaležna.
28.3.2012 22:26
Men dost pomaga zeleni čaj, ker ko ga pijem ponavadi potem nism več lačna, ker ima ta čaj za moje pojme res gadn okus. Zaenkrat sm zgubila okoli 4 kile v treh tednih mogoče malo manj. Vendar se jst prehranjujem dokaj normalno, samo probam jesti manj kruha in sladkarij ter mastne hrane (odpovedala sem se majonezi itd..) • oblaceek
• Od: 27.3.2012
29.3.2012 15:14
pr men je pa tko. jas sploh ne bi rada shujšala ampak bi useeno rada začela živeti bolj zdravo.
1.korak: nehala sm jest sladkarije 2.več sadja in zelenjave 3.več vode 4.več športa! in lahko povem da sm u 4 dneh ko nism jedla NIČ sladkarij in se NISEM ukvarjala s športom, jedla sm pa normalno shujšala prb. 1,5kg. ampak ko se mi pa zlooo lušta neki sladkega pa pojem en bombon al pa dve kocki čokolade (kar je čist ok). tko da tut tep priporočam NIČ SLADKARIJ pa ŠPORT! • Urska9
• Od: 12.3.2012
29.3.2012 17:33
Jaz sem v dveh mesecih šla dol za 8 kil |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.