kako bit u družbi bl ''glasen''• Rexona
• Od: 18.4.2010
kako bit u družbi bl ''glasen''
8.7.2010 9:36
mne pa zanima kko si lahk bl samozavesten pa 'glasen' v družbi.. ker jst sm pred enimi frendi ful tko a ne glasna ful govorim pred drugimi pa ne morm tko in sm večinoma časa tiho in še takrat kaj bednega zineem. pač ful rada bi bl tko postala samozavestna bl pa če mate kak nasvet? :/
• slinafka
• Od: 16.1.2010
Re: kako bit u družbi bl ''glasen''
8.7.2010 11:02
The same problem. • ursiii95
• Od: 15.5.2010
8.7.2010 11:37
jzt mam čizt isti problem... oz. pč tko u osnovki zdj sm pred usemi fredi pač (ceu class) bla ono "glasna".. ampk če koga nanov spoznam al p kej sn bol zadržana p skor ceu čas tih.. in me zdj mau skrbi k gre u srednjo d kaj če bom skos tih in tko se pč naum mogla uklopt u družbo. >.<' rabm nasvet tko kt vi2. • ImmortalLea
• Od: 19.3.2010
8.7.2010 11:58
hhaha.
pomoj mamo usi tt problem. jz sm namreč na sploh glasna.xD ko pa koga na nou...ja se pač spoznaš.:"hej jz sm ... " "hej jz sm pa. ....." in pol morš vedet,da ti ni treba bit tiha...pa delej kar češ. Deli..pač...jezus no,vem,da je tole že star.: BOD TO,KAR SI... jz si takoj naredim frende...nwm,če ote zadržane bojo mel ful občutek,ko da nočete bit frendi al neki?...pa pogovarji se.ni se treba dret...saaaam pač pogovarji se.lahka pokaš vice...sj mnde premoreš tuk pameti,da rečeš kj posrečenga... drgač ja.jz grem tudd sredna.ja me je tud strah pa to.sam vem,da bomo nakonc usi skup frendi.*-* • Pačupa
• Od: 7.5.2010
9.7.2010 11:13
Skoraj isti problem tukaj no jaz sem v družbi prijatlov še kar glasen samo pri tistik manj poznanih pa sem že tisto ful tih, skoraj nič ne govorim pa to zato pa me tud dostikrat kaj fejst ne sprejmejo v družbo (vem da mam pomankanje samozavesti) ampak niti nevem o čem bi se meno (živim v ful čudni familiji in se komi zdaj osvobajam xD -.-, s tem da mi je vedno familija dajala občutek da sem čuden in zdaj mam tako rečeno frenda za psihiatra in sma zgruntala da sem čisto vredi samo se zaradi familije tak obnašam...) Pa tudi v družbi deklet (saj me ful sprejmejo) samo postanem nezanimiv ker skoraj nič ne govorim pa tudi če kaj povem še to neki čudnega. nah fuck it i need to talk xD toto leto pa v gimno me ful zanima kak bo pa to... Pa tudi če se menim z bolj nepoznanimi frendi kak bi reko - nisem siguren v sebe... I only need to talk and then I'm almost perfect xD_________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • Rexona
• Od: 18.4.2010
9.7.2010 11:20
ne pr men je pa finta taka. u familiji sm jst res tko da ful glasna use rečem pa to • Pačupa
9.7.2010 11:26
Rexona pravi:sam mislim pa en drug folk k se že od nekdaj nism tok pogovarjala z njimi pa smo skup pa tko sam jst sm kr tiho in sploh nvm kaj rečt :S
Same here (s tam da ta folk pri meni sploh niso nekaj fejst oddaljeni prijatli, ampak mogoče celo sošolci pa to ker nene glih z njimi ven hodim pa to (familija -.-) in zato nevem kaj naj rečem) hmm... • slinafka
• Od: 16.1.2010
9.7.2010 11:38
Pri meni je tut tko, da sm mela zaj pač ene sošolce v osnovni , k se nismo glih kaj družil pa pogovarjal zaj pa grejo v isto šolo kot jas in upam da nebom z njimi v razredu :S kr se res v njihovi družbi ˝nevem˝ pogovarjat in sem ceu čas tiho .. • ImmortalLea
• Od: 19.3.2010
9.7.2010 11:44
[/quote]Same here (s tam da ta folk pri meni sploh niso nekaj fejst oddaljeni prijatli, ampak mogoče celo sošolci pa to ker nene glih z njimi ven hodim pa to (familija -.-) in zato nevem kaj naj rečem) hmm...[/quote]
o.m.g. ka se zezas? mislim a se resno zezas? :O pr men je čist isto. jz tud ne hodim vn z nimi zarad določenga člana naše familije,ki je sicer car.:O haha.ni mi nikol pusto it drgam,ko na kak rd.pa kak izhod na usake pou leta.za dve ure...-.- haha...srečna,da nism edina. • Pačupa
9.7.2010 12:53
saj v srednji šoli se to vse spremeni (tak vsaj pravijo) v smislu da dobiš več svobode. Bomo vidli xD_________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • Lalala3
• Od: 21.7.2010
3.8.2010 20:48
No moj nasvet: najprej se probite čimbol prbližat članom družine pa bodte glasni (do neke mere) pa naj vaše mnenje nekej velja, pol pa boste vidli da vam bo boljš šlo tud s frendi in tko...več iskušn ko maš bolše je.
No tko če pa neveste kai rečt...rečte npr.: •ei učjrei sm js kuhala kosilo doma pa sm use zažgala...omg mama je čist znorela ko je vidla uničen lonc...a se ti je gdai to zgodilo? Mislm čist je noroo O.o (pol bo pa že steku pogovor:)) •Heii. A znaš novo snov od matematike? Dei a mi lahk mau razložiš kr sm vidla da ful poslušaš prfoksa in use zastopš. •Oiila. A ti si pa frend od ...? Kolk caita se že poznata? On je tak car ej. xD Pa take* No upam da sm vam kei pomagala. HF ♥ • sarkizeME
• Od: 22.10.2010
21.8.2011 13:58
no glasn bit ni glih fajn vedno.. js sm doma skos ful glasna in se skos usi režimo kr vedno se neki norce delam in vsi pokamo od smeha isto je pr frendih. če pa enga čist na nov spoznam je pa tko prve pet minut čist tih pol em pa skor vtišat nemorš no... sam je fajn k se pol vsi kapiramo pa smejimo pa tko mal no.. uglaunm kr korajžn pa prvo besedo ko rečeš mau razmisl ka boš rekla d bo primern pa fajn izpadl za vse nasledne pa ko te ****... pomembna je prva beseda
• littlepig
• Od: 4.7.2011
21.8.2011 15:15
Pačupa pravi:Skoraj isti problem tukaj no jaz sem v družbi prijatlov še kar glasen samo pri tistik manj poznanih pa sem že tisto ful tih, skoraj nič ne govorim pa to zato pa me tud dostikrat kaj fejst ne sprejmejo v družbo (vem da mam pomankanje samozavesti) ampak niti nevem o čem bi se meno (živim v ful čudni familiji in se komi zdaj osvobajam xD -.-, s tem da mi je vedno familija dajala občutek da sem čuden in zdaj mam tako rečeno frenda za psihiatra in sma zgruntala da sem čisto vredi samo se zaradi familije tak obnašam...) Pa tudi v družbi deklet (saj me ful sprejmejo) samo postanem nezanimiv ker skoraj nič ne govorim pa tudi če kaj povem še to neki čudnega. nah fuck it i need to talk xD toto leto pa v gimno me ful zanima kak bo pa to... Pa tudi če se menim z bolj nepoznanimi frendi kak bi reko - nisem siguren v sebe... I only need to talk and then I'm almost perfect xD
ej? s kje si ti ? vsaj približno .. ali pa vsaj na kero gimnazijo hodišš ? • littlepig
• Od: 4.7.2011
21.8.2011 15:20
hah drugač pri meni pa je ravno obratno .. v družbi "znancev" in sošolcev s katerimi se ne štekamo lih sem ful tiha .. ker sem bla taka še nekaj časa nazaj zdaj sem se pa kr precej "razživela" in mi ni fajn če bi govorili: lej kak se je spremenila ... čeprav sem se na boljše . v družbi frendov pa sem normalna, glasna, ... ko pa spoznam koga novega mi pa sploh ni problem. samo menim se in mi sploh ni problem govorit .. nwm če je to samo plus ampak res rada spoznavam nove ljudi , ker se komaj takrat pokažem kaka sem v resnici . (: mogoče malo zapleteno .. mja • Ursxx
• Od: 6.12.2009
21.8.2011 22:39
mah ja, u osnouki smo tko, učas mal tih mal glasn neki umes in ja večkrat sm se počutila izpostauleno itd. ane. in zdej me ful skrbi kako bo zdej u sredni k jst tko k navezujem stike sm glasna sam takrat ko je še nekdo znan zdraven pa se pol smejemo pa menmo p tko... drgač pa zj mel čudno: med počitncam sm se res FUL spremenila, počutm in obnašam se ful samozavestnejšo, sm velik nasmejana in velik govorim itd. sam nevem od kje taka sprememba, ful sm bol sproščene glede vsega, tut pr tipih - ne obrnem se stran k me en pogovarja kr bi se počutila grdo ampak se mal spogledujem če pa je šansa se pa še pogovarjam pa tko... drgač pa zdej sm dobila neke nove ''frende'' prek skajpa - sami tipi so ampak ok, ful se je fajn ment z njimi (čeprou se menmo šele kkšn tedn) in tut oni so mi rekl da se je fino z mano ment sam blem pa je da jst po računalniku pa po mikrofonu že nekak zgopcam pa to... sam u živo pa čist zaštekam :/ upam da se bom zdej na novi družbi in v novi šoli bol znajdla in ne bo moja samozavest in nasmejanost padla ;P
• Unkn0vvn
• Od: 20.7.2011
21.8.2011 22:50
Js sm pa skos glasna :'D
U šol tut se skos uglašam med poukom pa kej nabijam da se usi smejijo. Še nekatere učitlce :'D Pa nimam nubenih problemov s samozavestjo. Nism samoušečna alpa sama seb popolna. Sam pač se kul počutm v svoji koži. In sm ful zgovorna kar mi ful prou pride, če grem na morje pa to usako leto spoznam fuuul folka. Pa na žurkah in to. Že sam da veseu tja pridš folk kr pride do tebe pa te ogovori in je kul. Am. Ja moja bf je bla tut neki časa ful sramežljiva pa tih pa pol sm jo več v družbo pelala pa to in je zdej dost zgovorna pa to. Probi it bl z zgovornimi frendicami vn alpakej. Pa se boš sčasoma navadla in boš tut sama bolj samozavestna pa zgovorna. Have fun & be confident! • annalove
• Od: 26.9.2011
28.9.2011 20:51
ja u mojmu klasu sm jst najbolj glasna • channel1
• Od: 9.3.2011
10.12.2011 1:28
Jaz mam čist isti problem, v družbi prijateljic sem samozavestna, glasna, zabavna, ko pa spoznam nekoga novega al pa sem v novi družbi, pa sem ponavadi skoraj celi cajt tiho.
• Tiashy2
• Od: 6.3.2012
1.4.2012 13:00
Jst mam isti problem. Spoznala sem fanta, ki je zlo glasen, vedno se imava kaj za pogovarjati, problem pa je, ko jst še vedno ne zaupam vase. Vem da lahko z njim govorim o vsem, nisem živčna pred njim, niti treme nimam, na trenutke rečem kaj novega, drugače pa bolj kot ne, on govori. Še sama ne vem kaj bi lahko blo pri meni narobe, ko pa sem že tisočkrat ugotovila, da mi je vse kar reče zanimivo, tudi njemu je zanimivo, vse kar rečem in komaj čaka da kaj povem sama od sebe, ampak jst še vedno nisem tolk zgovorna kot on. upam da nekega dne bom, ker me tole že pošteno živcira. Zlo velik mi je že povedal o sebi, tudi take stvari, za katere misliš, ne bom mu tega povedala, ker ga sigurno ne zanima, pol pa ko on kaj takega pove, ugotoviš da je pa le lepo vedet kaj takega in pol začneš kar drugače razmišljati. Ne vem kaj bom naredla, ampak morem se spremeniti in potrudit, če ne bo odšel k drugi, ki bo bolj glasna kot jst...
• Mandex
• Od: 19.2.2012
• Kraj: Ljubljana
3.4.2012 11:56
Tukaj ni problem, da nebi bili samozavestni ampak z nekaterimi se pač ne počutiš prijetno in potem pade tudi blokada v glavi.. Drugače pa ključ do tega je da se počutiš sproščeno in da ti je prijetno.. Potem tudi pogovor lažje steče.. Malo je vmes tudi trema sploh če je zraven folk, ki ga ne poznaš..
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.