Kako veš ;))*

genius94 • Od: 29.8.2011 • Prispevkov: 29
Kako veš ;))* 23.2.2012 19:00
Živjo vsem!

Js bi odprla temo o tem, kako veš kaj si fant/punca misli o tebi, glede na to kakšne znake ti pušča oz. ti jih ne, ali so namerna ali ne, kaj pomenijo? Smile)

torej, lahko predlagam dva primera:
1. s tipom se je dobila in sta se mela ful fajn, zabavno, zanimanje z obeh strani, uglavnem vse kar bi moglo bit. potem je en mesec ni kontakteral, dokler se ona ni mogla več vzdržati v nevednem in zmedenem stanju in ga vprašala kaj je zdaj to. Rekel je da je bil zelo zaposlen, in se ji zopet odprl in sta se pogovarjala. Naslednji dan ji ni napisal ničesar in spet utihnil do zdaj (en teden). Punca ne ve kaj naj si misli. Enkrat zgleda zelo zainteresiran, drugih pa popolnoma hladen. Poznata se že več kot eno leto in hard to get oz. playing cold on her je mal brezveze že. kaj mislte? Smile
2. zadeva je dost podobna ker se tip spet ne more odločt a bi bil zaintereseran ali ne. spoznala sta se za novo leto in se od takrat že trikrat ali štirikrat dobila na kavi. po kavi ji vedno on prvi napiše, "pozove" da bi se pogovarjala. s časoma jo spet povabi na kavo, ampak ko sta proti temu da bi se zmenila za uro in datum vedno reče da ta teden pa ne more ker ga ne bo v ljubljani (študent izven ljubljane Razz)..

toreeej, povejte svoje mnenje prosiim Very Happy hvala :*
Eay • Od: 25.4.2010 • Prispevkov: 420
Re: Kako veš ;))* 24.2.2012 20:45
jst bi ga igrala njegovo igro..če bi me poklical bi se normalno obnašala..če bi me povabil bi šla..sama pa ne bi letala za njim, ga klicala, karkoli, in bila potem deležna zavrnitve:)
Izgubljeni • Od: 2.3.2012 • Prispevkov: 17
Re: Kako veš ;))* 2.3.2012 22:48
Živjo sem nov na forumu in bi vam rad predstavil svojo situacijo. Z neko x osebo sem bil letos 5x na kavi, prvič je bilo zelo lepo in sva bila skupaj kakšnih pet ur, ker je bilo prvič je bilo par nerodnih trenutkov tišine vendar je bilo vse skupaj precej sproščeno in zabavno. Drugič je od mene dobila rožico ker je imela vmes rojstni dan, to sem ji dal na začetku in v zahvalo dobil objem, nato sva odšla na kavo, potem sva bila še na kavi ter na zadnje v kinu.. Imava veliko za predebatirati in tudi sam se čudim, da toliko govorim kajti drugače sem precej miren in tih, no v primerjavi z drugimi. Po kinu sem bil tudi pri njej vendar se ni nič zgodilo, ne me razumeti kot da bi šel s tem namenom k njej ampak povem Smile; bilo pa je par dotikov ko me je božala po roki in sva si zrla v oči... Že od prvega "zmenka" mi na kavi dviguje obrvi in se smehlja, na prijeten način me takrat spravi v obup in postanem sramežljiv Smile , Ko sva na kavi lahko govoriva cel dan, tudi smehljava se ves čas, meni je zelo všeč vendar ji nočem težiti z smsi in klicarjenjem skozi teden ker ne vem kaj si misli oz. ji nočem "težiti"... Kakšno je pa vaše mnenje o tem? Sam sem precej neizkušen na tem področju :/
rose1 • Od: 27.2.2012 • Prispevkov: 104
Re: Kako veš ;))* 2.3.2012 23:53
Igubljeni (pa res si zgublen ja haha), če si punci ušeč ( kar se razbere da si ji ušeč) ne bo glih dobr za njeno psiho, da ji nč nauš pisu. Boš vidu ene dvakrat ti začni pugovor, poi se bo pa še ono opogumla bo pa še ona prva. Zakva bi ji s tem težil? Učasih fantov res ne štekam Rolling Eyes
za genius49 pa...pumojm se je brez veze s takim tipom ukvarjat. Nj se pusveti drugim stvarem, da nekak puzab nanga pa se mjbi zagleda u koga druzga, bol zainteresiranga. Smile
Re: Kako veš ;))* 3.3.2012 0:24
Kaj pa vem Smile Včasih pišem kaj, potem pa pozabi odpisat, no ene dvakrat se je to zgodilo. Enkrat se je tudi opravičevala ker je odpisala po šestih urah Smile Jaz si to malo drugače predstavljam ko praviš, da ne štekaš fantov Smile Pač mogoče ne razberem da sem ji všeč ali pa ker si ne morem predstavljati, da sem ji ker punca je res super in nisem se še družil z boljšo. Nočem ji postati nadležen s tem ker ne vem kaj si misli, ali ji je kul če ji pišem smse ali pač ne Smile Kako bi se punca počutila če bi ji na kavi rekel, da sem jo pogrešal čez teden?
genius94 • Od: 29.8.2011 • Prispevkov: 29
Re: Kako veš ;))* 3.3.2012 0:39
hvala eay in rose1, se dokaj strinjam.
dragi izgubljeni, punci bo všeč če ji rečeš da si jo pogrešal, mogoče ji celo vrneš trenutek sramežljivosti, tako boš zagotovo vedel da si tudi ti njej (zelo) všeč. lahko jo ko se sprehajata spontano primeš za roko, pa bosta še bolj prebila ta fizičen zid. Smile
Re: Kako veš ;))* 3.3.2012 11:26
Aha seprav si ji že kdaj pisu. Jah lj men se tut kdaj zgudi, da ker ne prčakujm nubenga sms-a, pa sm dost zaposlena in šele po par urah dojamm da mam sms, pa se pač upravičš. Sam če pravš da se že kr dost štekata, ji s tem zih nč ne težiš, zih je še vesela, da si se nanjo spomnu, učasih se to loh še iz sms-a zih razbere. Ker ve, da nanjo kdaj tut pumislš ko nista skupi, ji bo to povečal samozavest in bo naslednič ko se dobita man sramežliva. Tak je blo pr men Very Happy eh se upravičujm za moje napadalno pisanje, nism vedla, da si ji že pisu Confused
Pa glej če pravš da se štekata pa use, ne bod tok nezaupljiv vase. Če ji neb blo do tebe, pol ona zih neb s tabo hudila konc tedna pa to an Smile
Re: Kako veš ;))* 16.3.2012 23:10
No pa sem tu.. Vse skupaj je prineslo več slabosti kot pozitivnosti.. ko nisem več zdržal sem jo poklical po telefonu in ji sramežljivo povedal da jo pogrešam... takrat je delovala normalno kot da je vse okej in sva se tudi pogovarjala nekaj časa.. sedaj pa noče več z menoj na kavo, ker je pač spoznala da mi je všeč... malo sem zmeden..?!
Re: Kako veš ;))* 24.3.2012 14:32
ker je spoznala da ti je ušeč? ehh... a to ti je prou rekla? Ja no, to pa stvar mal spremeni heh Sad Očitno pa punca pol hoče sam prjatelstvo. Mam tut frendico k se je z enim ful štekala, sam on je to narobe razumel in je mislu, da hoče tut ona neki več. In zj je njej ful neprijetno k je mislna da ma ful dobrga frenda on pa hoče neki več. Lj to nisi ti kriv, pr takih stvareh se človk velikrat zmot. Lahko sta pa pač še naprej frenda pa se še bol spoznata, pa ji s časom še ti ušeč rataš Wink
Re: Kako veš ;))* 24.3.2012 14:39
Z veseljem bi bil prijatelj z njo, vendar sedaj ji en teden nisem nič poslal, skratka nisva imela stika, malo bom še počakal če bo z njene strani kaj... nevem kako bi nadaljeval to, s kakšnimi besedami Very Happy mal je neprijetna situacija...
Re: Kako veš ;))* 24.3.2012 15:19
Eh ja, zih je tut nj neprijetn k si misl da pac ce ti ona kj posle da jo bos pa pol grdo gledu zaka ti vzbuja lazn upanje. Ti ji kak prjatlski SMS posl pac kuko si kj, kaj lj delas pa kakga smejkota, pol bos pa vidu kuko bo reagirala. Ce ti sploh nc nau odpuslala oz ce bo zadrzana put z svojim lajfom naprej, s ounce puvsod najds, ce pa ti bo njen sms tak pozitivn delv pa pac vids da vsaj prjatlstvo se ni zgublen. Pol se pa pac mavadn zfuvarjita pa bo ze naravno nanesl da se bota kj dubila Smile
Re: Kako veš ;))* 24.3.2012 15:24
Pa že, sam bo gotov spet takoj pomislila da hočem na pijačo Smile Mislim ker prej si tut pač nisva neki nonstop pisala, tu pa tam malo, pol pa povabilo na kavo pa sva bla zmenjena pa je to to, po lsva se pa že takrat pogovarjala Smile pa tut bolš mi je v živo se menit Smile .. ubistuv mi je zlo težko čakat, sam bi rad nekak še en teden počakal da vidim kako bo, pol pa bi jaz pristopil k stvari Smile če maš pa še kakšno idejo pa kar povej Smile recva da si ti ta punca, kaj bi se ti zdel najbolj kul Very Happy
Jok3r • Od: 22.7.2009 • Prispevkov: 606
Re: Kako veš ;))* 24.3.2012 16:32
ko vidim komentarje, celo nekaj upanja še zase dobim..
Re: Kako veš ;))* 24.3.2012 16:41
zdj sm šla še enkrat prebrat čist na začetku.. Mal čudn mi je, da je takrat dajala takšne znake, zj pa kao da noče vn s tabo k ti je ušeč. halo haha. Šla sta u kino, k njej dumov, e božala po roki in tko naprej, itak da si mislu da hoče tut ona kj več in nj ti ne meče kj preveč pred nos da si narobe razumel Rolling Eyes Mal se pozanimi če je še kakšnga tipa spoznala, če je zj kr naenkrat tak preobrat. Da ne boš na konc razočra heh.
Am aha, no sj če maš raj u živo pa to, pa probi enkrat kao v naključju pridt v njeno bližino, če je to možno. Če ne, pa dj pač po smsih. S tem ne morš zgrešt, se tut ona ne bo nč ogroženo počutla če ji ni do tebe an. Nikol ni prepozn se mau več po sms-ih se zguvarjat. Lj sj jo tko mau sprašuj kva se je kj dugajal od kar sta se nazadnje vidla, sj to nč ne bo nakazval na to, da hočš z njo vn, pa če bo prijetno vzdušje pa te mogoče še ona povabi Wink
Ja če češ počaki an, mogoče ti pa še ona prej kej napiše Smile
Heh jst zj nevem kaj ma ona v možganih, kaj res čut do tebe an. Če si ji ušeč, ji bo sigurno pasal, da kakšn sms pošleš, če pa ji ni do zveze s tabo ji pa najbrž tut nav problem odpisovat če boš deloval sam prijatelsko Smile
Re: Kako veš ;))* 24.3.2012 19:29
Pa saj tudi prej nisem tko neki resno namigoval, ubistvu a veš tist občutek ko se ti sploh nikamor ne mudi, da bi rekel v zvezi, lepo počasi... zelo sem užival ko sem bil z njo pa če samo na kavi, nevem pač ne znam ralzožit Very Happy
Re: Kako veš ;))* 24.3.2012 19:50
ja ja štekam kaj mislš ja Smile k preprost sam uživaš v njegovi družbi Embarassed in pozabš na prihodnost in vse to, pa da nisi srečn dokler nista ukp
No, upam da se ti bo lepo iztekl Smile Srečno
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Kako veš ;))* 24.3.2012 20:55
prav žalostno je kako se ene punce tako povežejo z enimi hladnimi tipi ki se igrajo z njimi.. tačas jih je pa polno tipov ki si tako želi da bi kaka punca pokazala zanimanje za njih..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.