skrita številka -.-"

barbi3131 • Od: 3.10.2011 • Prispevkov: 38
skrita številka -.-" 21.3.2012 14:57
mene pa zanima če loh na kakršnkol način SAMA odkrijm kdo me kliče iz skrite...mam prubleme iz tem tko da bi mi bla kakršna kol pomoč dobrodošla!! Smile
Dejan • Od: 18.3.2012 • Prispevkov: 8
Re: skrita številka -.-" 21.3.2012 15:31
Hmm sama ne moreš. Zapiši si kdaj te je klical (čas,datum). Men se zdi da moraš imeti vsaj 3x. Pokliči svojega operaterja in ti bojo povedali bol točno. Nato ga bojo opozorili, če se bo nadeljevalo dobi kazen =)
Sem imeu isti primer.
aelah • Od: 26.12.2010 • Prispevkov: 36
Re: skrita številka -.-" 21.3.2012 17:07
ja mensezdi d loka.. neki morš doplačat pa ti povejo
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: skrita številka -.-" 21.3.2012 21:07
operater ne sme dat cifre, lahk greš pa naprej pa pol nekod prek sodišča al neki takega... ko sm se js tut zanimu za neko cifro dobit...

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.