Samo bluzenje ali mogoče kaj več ?• buhica
• Od: 8.11.2011
Samo bluzenje ali mogoče kaj več ?
25.3.2012 14:27
Okej, jst tud rabim nasvet, ker sem v dilemi.
Torej, decembra sem na eni fešti spoznala tipa s katerim sva od takrat parkrat bluzila, ko smo šli kam skup ven. V glavnem, problem je pa v tem, da je meni postal všeč, pred parimi dnevi pa je tema naletela na neko zvezo in mi je rekel, da on ni za neko resno zvezo in da se ne vidi v tem ter, da mu je čist v redu kar je zdej med nama. Moti me predvsem to, ker ne vem, če naj vztrajam pri njemu in upam, da se bo pri njemu karkol spremenilo ali naj ga enostavno ''****''? Fora je, ker se v bistvu cel čas pogovarjava po netu in me skrbi, da se bom vanga do konca 'zatrapala', pol pa nebo nič iz tega. Za sex pa tudi dvomim, da me ma, ker ne sexava. Res rabim nasvete, ker me zadnje dni ful žre to in ne vem kaj naj. • rose1
• Od: 27.2.2012
Re: Samo bluzenje ali mogoče kaj več ?
25.3.2012 14:35
ehh tipi si stokrat premisljo, vem iz izkušenj haha
Pa lj, kdaj ga povab kam, pa se spoznata pa use, in na konc, k bosta spet mutila pa to, pa se bosta dost vidla, pa se zguvarjala in bosta na konc ožigosana, da sta par Vsaj tko je blo pr dveh mojih frendicah • Linn
• Od: 23.3.2012
25.3.2012 15:12
Ja če bluzi on sam s tabo pol že more bit nek razlog da si je lih tebe zbral izmed tolk punc, mogoč se sam boji it v zvezo ker je bil kdaj razočaran al pa kej.. sam ko ne vem kulk sta stara, je pa ena možnost. Lahk je pa tud to, da še pač ni prpravlen za resno in ker te nima namena prizadet je pol sam bluzenje sam k tipi ponavad pozabjo da se nekatere punce kr hitr navežejo:) nevem, probi se pogovorit z njim o tem, najbolš je itak da njega uprašaš ker edino on ve kaj čuti, al pa da enostavno čakaš ka se bo zgodil.. odločitev je čist tvoja • buhica
• Od: 8.11.2011
25.3.2012 15:20
Linn pravi:Ja če bluzi on sam s tabo pol že more bit nek razlog da si je lih tebe zbral izmed tolk punc, mogoč se sam boji it v zvezo ker je bil kdaj razočaran al pa kej.. sam ko ne vem kulk sta stara, je pa ena možnost. Lahk je pa tud to, da še pač ni prpravlen za resno in ker te nima namena prizadet je pol sam bluzenje sam k tipi ponavad pozabjo da se nekatere punce kr hitr navežejo:) nevem, probi se pogovorit z njim o tem, najbolš je itak da njega uprašaš ker edino on ve kaj čuti, al pa da enostavno čakaš ka se bo zgodil.. odločitev je čist tvoja
Če bluzi samo z mano, nevem. Glede na to, da sva se spoznala na fešti, bo verjetno razlog kaka pijača. >.< je reku da je bil pred leti v eni dolgi resni zvezi. Zdej, ali je bil razočaran ali mu pa enostavno bolj leži skakanje okol in svoboda ? in to me bega. Jst sem stara 19, on pa 22. In jst sem ena izmed punc, ki se hitro navežejo ja. Verjetno bom še mal počakala, ker nočem da dobi občutek, da sem res ful vanga sploh par dni po tem ko mi je to povedu in se bo ustrašu al pa kej. • Linn
• Od: 23.3.2012
25.3.2012 15:51
buhica pravi:
Linn pravi:
Ja če bluzi on sam s tabo pol že more bit nek razlog da si je lih tebe zbral izmed tolk punc, mogoč se sam boji it v zvezo ker je bil kdaj razočaran al pa kej.. sam ko ne vem kulk sta stara, je pa ena možnost. Lahk je pa tud to, da še pač ni prpravlen za resno in ker te nima namena prizadet je pol sam bluzenje sam k tipi ponavad pozabjo da se nekatere punce kr hitr navežejo:) nevem, probi se pogovorit z njim o tem, najbolš je itak da njega uprašaš ker edino on ve kaj čuti, al pa da enostavno čakaš ka se bo zgodil.. odločitev je čist tvoja
Če bluzi samo z mano, nevem. Glede na to, da sva se spoznala na fešti, bo verjetno razlog kaka pijača. >.< je reku da je bil pred leti v eni dolgi resni zvezi. Zdej, ali je bil razočaran ali mu pa enostavno bolj leži skakanje okol in svoboda ? in to me bega. Jst sem stara 19, on pa 22. In jst sem ena izmed punc, ki se hitro navežejo ja. Verjetno bom še mal počakala, ker nočem da dobi občutek, da sem res ful vanga sploh par dni po tem ko mi je to povedu in se bo ustrašu al pa kej. Pol je res boljše da še mal počakaš ja. Mogoče je to eno obdobje ko bi rad bil ''svobodn''. Počaki pa boš vidla čez neki časa kak se bojo stvari odvijale:) |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.