jumpstayle al jumpstyle? :D• muri
• Od: 9.10.2008
jumpstayle al jumpstyle? :D
21.10.2008 19:55
hay!
a pozna kdo ta način presanja? (jumping) zelo relo rad bi se ga naučil... sedaj že malo treniram s pomogčjo youtube ampak ni to to če kir to pleše al pa ve za kak klub naj javi my best komad za plesat je scooter-jumpin all over the world pa tvoj? lp ales • Moica
• Od: 17.10.2008
• Kraj: Kran
Re: jumpstayle al jumpstyle? :D
24.10.2008 15:11
amm jst znam jumpstyle plesat naučiš se ga loh v plesni šoli urška, čeprov jst sm se ga tud prek youtube naučila moja najljubša kumada za jumpstyle sta pa Dj Twisty - Jumpstyle pa Dj Charp - Jump on the floor (: • Bexxie
• Od: 2.11.2008
14.12.2008 14:07
jz ga tut znam mal.. sm se prek YouTube nawadla.
pa sj ni težko. am drgač pa za klub newem noben.. u Postojni ni nič -.-'' • euch
• Od: 24.2.2009
24.2.2009 20:07
jaa jzz ga znam plesat drgač ga
maš pa tut na youtube v počasnem posnetku!!! • LoQiiita
• Od: 7.1.2009
24.2.2009 21:58
Nai komadi za jumpstyle plest so od patrica jumpena(holiday,the secret)..am..
pozanimi se u plesni šoli urška. • zeeberdee
• Od: 25.2.2009
jumpstyle
25.2.2009 15:56
hey jst sm se pa tud prek youtuba nauču ...pa tud dost hitr,mogoč je problem v prostoru [rabš relativno velko sobo zravn pa računalnik ] tko d bi ti jst priporoču d se še kr prek youtuba zaston pa hitr lahk napreduješ sam morš pa redno vad jst bi reku ene 4 krat na tedn hitrej napreduješ kot v plesni šoli ker lahko vidš različne trike še v drugih videih drgač sta pa tud zabavna shuffle pa c walk če koga zanima to je pač moje mnenje lp • love9bitch
• Od: 28.3.2009
1.4.2009 22:58
ioojst sms zadne caijte tut u tu vrgu, c prou sm panks drugac mi je pa c bul shuffle, pa tut zceu sm znim. lahko pa povem, da sem se vedno zacetnik.:S najboljse je pa kombinacija obeh tu pa rula • Juliet013
• Od: 3.2.2009
2.4.2009 13:28
To je ful zakon. To so ns Nizozemci učil k smo bli na izmenjavi. Pa tut drgač mislm da je use skp z nizozemske. drgač pa itak č napišš Jumpstyle ti na youtubu ful vn vrže. Patrik je itak najbolši drgač mi je pa tut un komad dobr Davide Sonar - YMRL (mislm da je tko • barby999
• Od: 28.9.2008
• Kraj: Novo mesto
2.4.2009 19:49
ja js sm se tut na youtube-u naučila..sj je ful lahko. en dan paf, pa znaš osnove sam pol moraš pa izpilt svoj stil pa ujet ritem, izpopolnit korake, sj boš vidu drugač pa tko na začetku ko še ne znaš je dobra od basshunter - now you're gone. je dost počasna pa tut ni tko jumpstyle tko da se privadš na korake pa na ritm • Nikacat
• Od: 31.3.2009
4.4.2009 14:16
heei
jaz sem se naučila jumpati na youtube... preko tutorial enega najbljših jumperjev.... poglej: [povezava] • pupaa94
• Od: 15.3.2009
4.4.2009 15:15
oo jumpstyle:D• love9bitch
• Od: 28.3.2009
12.4.2009 10:50
Nikacat pravi:heei
jaz sem se naučila jumpati na youtube... preko tutorial enega najbljših jumperjev.... poglej: [povezava] ahha sm mau gledu |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.