PAAAAAJKI -.-

pikapoka1997 • Od: 22.2.2012 • Prispevkov: 53
PAAAAAJKI -.- 26.8.2012 22:11
a ste mel že kdej pajke u sob al pa kje ? jst imam nekakšno fobijo pred njimi tko nagraužn zgeldajo pa scary -.- waa k sm gledala film pa sm vidla pajka na stropu sm misla da me bo kap ejj ,,,,,.... no pol pa si je začeu mrežo plest pa se je tko spušču waa ,d sm tko kričala Sad sm misla da se bo na mene spoustiu:( kaj lahk nardim d pajkou ne bom mela ,,,,kr smo namreč u stanovanju čist u prtličju pa še mamo nek trave noo...torej kok se loh pajkov znebim ?
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: PAAAAAJKI -.- 27.8.2012 0:43
preden greš spat poglej če je kje kkšn pa ga zbrski na časopis pa vrži ven Smile

drugač pa nč se jih bat sej nč ne nardijo Very Happy tud po tebi ne bojo lezli se bojijo. js jih tud ne maram, tko da jih tud vržem ven če je kkšen. ampak ubijat jih pa ne!
Timo3113 • Od: 22.2.2011 • Prispevkov: 269
Re: PAAAAAJKI -.- 27.8.2012 1:35
js tut nisem ljubitelj pajkov,ampak odkar je biu komar (če česa ne prenesem so to komarji,bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Mad ) ujel u mrežo od pajka v moji sobi,dovolim enmu pajku da je tam u kotu,zihr je zihr Laughing drugače pa,ven jih daj,ne pa jih zastrupljat ali kaj!
Candycane • Od: 20.8.2012 • Prispevkov: 247
Re: PAAAAAJKI -.- 27.8.2012 9:46
joj kako se lohk teh luštkanih živalc bojite? Shocked
strah lohka premagaš tko da si pajka daš na roko pa pustiš da ti gor leze.enkrat sem tut odajo eno gledala ko se je fant bal škorpijonov in so ga zvezal pa dal v stekleno krsto. potem pa so ga s škorpijoni zasul.ko je vidu da mu nč ne nardijo če on nič njim ne nardi se jih ni več bal.
Timo3113 • Od: 22.2.2011 • Prispevkov: 269
Re: PAAAAAJKI -.- 27.8.2012 12:09
meni niso prav nič "luškani" teli pajki...Saj ne kričim ko ga vidim,ampak v njhovi bližini mi pa ni prijetno...
okej,bomo tebe zvezal in te dal v stekleno krsto skupi s škorpijoni,pa se grem stavit da ti ne bo všeč Laughing
Candycane • Od: 20.8.2012 • Prispevkov: 247
Re: PAAAAAJKI -.- 27.8.2012 14:34
sej nisem rekla de se morte zvezat pa pajke nase dat Very Happy pač tko je blo v eni odaj
MitziMo • Od: 3.9.2011 • Prispevkov: 27
Re: PAAAAAJKI -.- 27.8.2012 15:46
lol, tut če veš, da ti pajek nič ne anredi, pa tut če si ga daš na roko, verjem, še vedno te bo strah! vsaj mene je... jzt se dobesedno derem če vidim pajka v hiši in se derem mamici naj ga nese ven, ker jzt se jim niti približat ne upam, kaj šele, da bi jih devala na papir in ven dala.. mene je strah in jih pač ne prenesem. sm že mela onga big kosmatega pajka na roki in sm zdržala, ni blo tko hudo.. ampak mene je strah in pač se derem ko jih vidim kjerkoli v hiši al pa celo zuni kje Smile bogi vsi okol mene k me morjo poslušat Wink
s pajki je isto kot s kterokol živaljo če te je strah.. kače, miši, karkol, to ne gre kr tak stran in jzt se jih bom verjetno celo življnje bala + vseh žuželk in letečih živalc, pa vse kar se plazi po tleh in je majhno... kak je smešno to, da se človek boji miniaturne živalce Very Happy
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: PAAAAAJKI -.- 27.8.2012 16:31
uf jaz si ne bi upal držat kake tarantele v roki. pa tud če mi ne bi nč naredila.

jaz tud ne maram pajkov. sam pač če jih nočem pri seb ga dam lepo ven. sej mi ni všeč kot to delam, sam pol je mir ane Smile ven dajem samo kakšne večje pajke, une suhe južine pustim naj bojo tam..

mal premagaj strah vsaj tok da ga daš ven. sej ti ga nikol ne bo treba na roki met niti v kad s pajki te ne bojo nikol dal Razz
CocoChipmunk • Od: 2.2.2012 • Prispevkov: 39
Re: PAAAAAJKI -.- 27.8.2012 19:49
uff js tut učasih nism bla lih ljubiteljica..sam zdej mam pa enga u sobi (no ubistvu ne vem, če je samo eden, mogoče jih je več, pa usak dan druzga vidm haha) in sm mu dala ime---> Janez Very Happy pač vem, da je čudn, sam men je zabaun, pa še mami se jezi xD
whoknows • Od: 3.5.2011 • Prispevkov: 72
Re: PAAAAAJKI -.- 27.8.2012 22:24
Am, jst mam tut enga u kotu sobe, pa se ga ne bojim k sm mu dala ime tko da je kt moja domača živau Razz
drgač ma pa moj brat u terariju ptičjega pajka Very Happy in je full luštn Wink
Rebekky • Od: 1.7.2012 • Prispevkov: 33
Re: PAAAAAJKI -.- 5.9.2012 12:03
Pajki so luštni samo za šipo!
Sterimar • Od: 7.9.2012 • Prispevkov: 14
Re: PAAAAAJKI -.- 7.9.2012 9:15
ma če vidiš pajka sm fentti jz usazga ka jih neprenesem

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.