Kaj naj naredim???• Dejan
• Od: 18.3.2012
Kaj naj naredim???
19.3.2012 1:39
Zdravo. Imam probleme s punco. oz bivšo...Bom kr začeu od začetka.
Začela sva pred dobrim letom in pou. Use je blo ql in use. Tako jaz in ona se razumeva z najinim staršam in use. Jaz sem star 21 ona je 18. A pred dobrimi 4-5 dnevi mi je napisala da pač ne ve če je to to in da sem preresen pa da se je naveličala kr pač delava skos eno in isto. Ter da je še mlada in hoče žurirat in tako. Hodiva v kino s prijateljam,na pjačo, sladoled itd. Tudi na kako žurko. Je pa res da pač ne žurirava ne vem kaj. Jaz sem ji zmeram dovoliu iti z njenimi prijateljicam ven it žurirat brez mene. Pač meni ni ne vem kaj da se ga napijem itd. To sem dau čez. Ne rečem kdaj pa kdaj. Pa roj. dnevi pa to. Logično da se pije in use. Nato je predlaga kratko pavzo da ugotovi kaj se z njo dogaja. Pisala si nisva 5-6h nato je napisala da ne more več brez mene, da naj pridem tja, pa da si piševa in da hoče bit za vedno moja,da me ljubi. Še isti dan zvečer sem šeu do nje da sva se pomenla u tem vsem. Nato kar naenkrat nisem biu preresen da sploh ne ve zakaj je to predlagala pač de ne ve kaj jo je pičil in se je opravičvala. 2 dni kasneje je biu spet KAOS. Zjutri sem biu doma ona v šoli. Konec je imela 10:15. Pisau sem ji okrog pol 11h če je že zunaj iz šole, pač sem misliu iti na kufe z njo. Ker mi do okrog 1h ni odgovorila sem jo poklicu. Na hitro mi je povedala da čaka prijateljico z njenim tipam. Se mi zdi da je bla pri zdravniku. Nato sem ji mal kasneje napisu sms če bi šla ven oz. da jst pridem k njej da se vidiva. Napisala je kdaj bi mi najbolj odgovarjal. Povedu sm de sm pač na kavic in da lahko potem pridem in da imam čas do 5h nato morem it domou psa vn pelat. Odpisala mi je šele 15 čez 5: aja prou. jst sm pa zdele pri prijateljici. Med tem časom je pripravlala z njenim prijateljam plac za žurko. To sem zvedeu od drugih. Nato me njena sestra (od punce) kliče zakaj je ona uzuni z enem tipam de sta šla v trgovino. Pač jst sm vedu ker je in itaq nisem biu ljubosumen. Sam **** me je to da se nekaj meniva nato nič ne odpiše, jaz pa čakam pa čakam. Zvečer ob 10h sva se dobila ko je komaj domou šla. Povedu sem jizakaj ustvarja probleme če sva jih kumi rešla. Ona sam gleda in gleda in reče ne vem. Mislim halooo a je tok težko napisat ali poklicat da pač ni časa pa da pripravla plac za žurko in da se vidiva jutri. Logično da sem biu jezen. Ko sva se pač pogovorila oz. zmenla sva prišla nato da končava. Rekla je da hoče bit samska in brez kakršnih kol obveznosti. Ker ona pač ne ve kaj hoče in da potrebuje pavzo da premisli ali je to to in ali me sploh še ljubi. Zmenila sva se da ostaneva prijatelja saj se štekava in uživava v družbi skupaj. Imava tudi veliko skupnih prijateljev. Včeraj sva bila na pjači s prijateljam in je blo vse ql. 2 dni je bla skos uzuni po ceu dan ker ji je pač blo dougcajt in ni vedla kaj počet. Bila je vse povsod z enem v eni gostilni. z drugem v 2 gostilni . Uglavnem bila je z skor usem prijateljam v veliko gostiln hehe. Nato sem jo danes poklicu za kavo in sva šla. Nato sva šla 1 krog po parku in sem jo zagrabu k seb in jo kušnu po domač povedan. Uprašu sm jo če jo moti in je rekla da ne, ker me ma še kr rada. Nato sva malo sedela se pogovarjala, lupčkala. Nato sm reku de bi jo posexu. (res jo mam še kr rd. In ne ni mi samo do sexa ampak sem pač reku). Povedu sm če pač greva a ne pa bova tko rečen sexala. In reče danes ne se mi res neda en drug dan. Nato sva srečala prijatelje in smo šli še neki spit in nato sva šla domou. Še preden sem šou jst domou sem šeu k njej v hodnik in reku pač kaka je razlika bit samska in si še usejen lupča dava in tko, pa da bi sexala z mano, al pa če bi bla še kr skupi. Ona je odgovorila da pač ne ve da tko čut da bi bla enostavno rada samska pa de ji je žou za to in da me ma res ful ful rada . Povedu sm da bom začeu drugo punco tako rekoč "iskati". (pač ne takoj da bi z eno biu ampak da grem mal vn pa de se to počasi stopnjuje seveda). Ona reče a že? sm reku jah lej samski nebom biu. Počas bom pač že tko rečen preboleu in bo kera prišla a ne (upajmo). Nato je rekla da naj še 1 teden počaka da res vidi kaj hoče. Ne vem kaka je razlika če sva v zvezi ali samska če se tako odvija. Nato sva si zvečer malo pisala. Bilo je tako: -Ona:Si že v pojstli? -Jaz:Ja, dougcajt je. spet sam na tebe mislim, sm si sam lušte naredu. -Ona:Se opravičujem :/ Nisem hotla da bi blo tko :/ -Jaz:MIslem ne vem kua točen tuhtaš ampak dost u tem. Si že povedala svoje. Mislem lepo je stabo tud kušnt te je fajn pa sexu bi stabo in use. Sam to ni to a ne. (pa ne mislet de mi je zdej sam do tega) -Ona: aja vem ja. ni tko kukr je blo k sma bla skpi. sej lhka da se bo kej spremenil. -Jaz:ja lhka ja. sam to je uprašanje a ne. to se lhka vleče al pa ne. pa bo lhka enem žau in teb. pa lhka da mas ti al pa jst drugo/druzga. na konc nama bo pa spet žou. edin kar me moti je to da je po enem leti in pou do tega tkole pršlo. pa oblubem da sm dons tole nazadne umenu kr se mi zdi da te mot ko tko govorim oz. pišem. -Ona:lej čist prou da poveš kaj si misleš,pa čeprou to usak dan.me čist nč ne mot. res je ja,karkol se lhka naredi. -Jaz:No sej to mene matra. karkol se lhka nrdi. in pol sam tuhtam kva sm narobe delu a sm tuki tud jst zlo kriv al kaj. al me maš sploh še res rada al bi rada sam žurala pa mogoče kej z drugem mela. al nebi sploh resne zveze mela pa sam tko mal. A bi še sploh ustraju med nama. -Ona: Lej mogoče hočem bit sam mal sama da res ugotovim kuk mi je blo lušten s tabo in da bi blo res težko spet tazga fanta najdit,al kej druzga. še sama ne vem. -Jaz:Jah težko je in punco in fanta najdit. pa da tko rečen se razumeš s tarši,frendi,v zvezi in use. Me pa zanima kako bi blo če sploh nebi mela stiku. -Ona: Ufff na to sploh nočem niti pomislit. Jaz:Zanima me kok doug bi zdržala pa kok hudi bi blo. Pas tko. kr po eni strani bi res to naredu da vidm če bi me res tok pogrešala pa bi pol sama vidla. pol bi dejansk vedla kuk ti pomenem itd... -Ona: Ja lej nevem, če se boš tko odloču pove ne al kuga... -Jaz: Za mene vem da bi blo hudo. Sam občutk mam da ti je usejen če sva narazen. Da se sploh ne trudiš za naju. Ona: Lej ni mi usejen sam pač mislem da rabim mal cajta da sm sama. da pretuhtam use pa to... -Jaz: Ne vem kaj maš tok za tuhtat. Če sta 2 za skpi al ne takoj veš. Če maš 1ga rad al ne tud veš. Kok ti oseba pomen tud veš. Če maš človeka rad mu ne delaš takih stvari. če je lušten ko si z določeno osebo skupaj tud veš. A me razumeš kaj hočm povedat... -Ona:Razumem ja, ampak pr men je pač tko de rabm mal cajta la kua,usaj zgleda tko. Sam pol se odloč al se bova vidla a ne. No potem je blo konec z sms-am. Mislem si da je brez veze nadeljevat s to zvezo. Kr pač mislim da ne čutiva oba isto drug do drugega. Sploh ne vem kaj naj si mislim ne nič. Usi mi pravijo da naj se ne sekiram pa da naj naredim konec temu. Drugače se bo sam nadaljevalo. Vem da bi blo to po eni strani najboljše ampak je težko če maš to osebo rad in ti res zelo veliko pomen. Se sploh splača čakati in vztrajati ali naj naredim konec?? • nancy
• Od: 27.4.2010
Re: Kaj naj naredim???
19.3.2012 7:53
ne! mislm da je prou da temu nardiš konc.. še posebej če že leta okrog z drugimi.. mislm halo sory sam to ni use skp nč. če maš nekoga rd boš z njim ne glede na use mislm ja walda pauza sam ne taka da se okrog z drugimi gonš. js si ''cajt zase'' jemlm kot: bit doma se posvett sami seb se mau razvajat se prepustit občutkom uzet si pauzo od ush familije, frendou tipa žurk usega. toj res pauza k jo dva nardita da se skulirata in widta kaj naprej. po tem kar sm prebrala sodeč se to ne bo zgodil sory. očitno bi rada sam mutila z ostalimi če tko pogledaš.. če nisva weč skupej pa se usejn zalizuje s tabo (čeprou sta frenda) zkj se nebi še z ostalimi frendi. očitno ji gre dobr brez tebe. sam vrti te okroog prsta. ni prou da si u takih dvomih! tega si noben ne zasluž! če maš nekoga rd je prou da mu to dokažš na kakršnkol način. pa tud če ****š pa ti je žou pa ne weš kaj bi naredu pa tud če čloweku k ga ljubiš uničš žiwljenje s čem je prou da to probaš popraut pa temu čloweku dokazat da ni tko in da ga maš rd. ne pa delat še wečjih ****!! to sm se naučila iz lastnih izkušn in probam to popraut! nobenga ne smeš pustit u dvomih pa u žalosti.. če kej ****š to popraz pa dokaž! ne pa pustit nekoga da se matra in ti ne zaupa in nwm kaj use. toj najhujš kar si lahko člouk zamisl.. in resno.. maš pravico da si srečn in veseu! izkorist jo! ne pust se da te vrtijo okrog prsta! če ji bo iskreno žou pa če te bo iskreno ljubila bo to prpraulena dokazat.. takrt si usak člouk zasluž priložnost.. če pa tega ne bo.. pa absolutly CATCH SOME LIFE!
• Neimenovano
• Od: 12.3.2012
19.3.2012 11:21
Jst tud mislm, da bi mogu temu nardit konc. Že to, da si skos neki zmišljuje da rab čs zase, potem gre pa takoj ven z drugimi tipi itd.. ja očitno se hoče še mal znoret z drugimi, medtem nej bi jo pa ti čaku? ..mislm da ne ane? ..Pejt naprej, ker očitno ne cen tvoje ljubezni. + Glede na to, da si reku, da sta dostkrat zuni, pa tud na kkšno fešto gresta, pa dovoliš ji da gre sama vn nevem kaj potem ona tuki vid,da bi rada "žurala", ker vse to bi lahko delala tudi v zvezi s tabo, a očitno njej ni samo do žuranja, ampak mutenja z drugimi fanti. To njo mika. Tko da mislm, da bo najbolš če lepo zaključš z njo. Slej k prej bo vidla, da je zgubila dobrga fanta in takrt bo pršla nazaj, ampak če boš ti še hotu bit z njo, se bo mogla za to res potrudt. Mam kolegico, k je bla s tipom isto let pa pou, potem sta šla narazn in tip jo je hotu nazaj. Rabu je ENO LETO!, da mu je oprostila in da sta zdej spet skupi.
Tko da ja.. sporoči, kako si se odloču. • Dejan
19.3.2012 14:33
Glede tega da bi trenutno z drugim mutila sem 100% da nebi. Usaj kokr jo poznam no. Pač res da hodi zdej z usemi ven ker ji je dougcajt sam u to sem prepričan da nebi.
Da nebi z nobenem kej mela itd... Drugače pa mislim da je res najboljše tko kokr ste povedal. Da pustim use skupaj in tko povedan začnem misliti za vnaprej. Tko da sem se odloču ustat sam prjatu. Brez da bi mutiu ali kokrkol. Hvala za nasvete • Neimenovano
• Od: 12.3.2012
19.3.2012 20:13
No jst nebi bla tko prepričana v to, glede na to da deluje zmedena (po tem kar si napisu) .. pa to da si zeli zurat potem ni pravi razlog, ker bi to lahko delala tud če bi bla s tabo..
Noja kljub vseemu mislm, da si se pravilno odločil, s takšnim ali drugačnim razlogom. • slovenc79
• Od: 19.8.2011
19.3.2012 20:19
dejan vidim da si bolj resen tip, pač ni ti do "norenja", kar čist razumem, ker sem tudi sam tak. najbrž bi rad imel punco s katero se bosta rada imela, pa to je to.
jaz mislim da ona bolj kot na vajino vezo misli samo nase in na svoje užitke, kaj ona hoče. mislim da s tako ne moreš imet kaj resnega, rabiš najti kakšno resno punco, ki bo najbolj uživala prav v tem da ima enega fanta samo zase, kakor ti njo samo zase. tudi jaz bi rad našel tako punco. tako da, njo pusti, da se "znori" ali karkoli že hoče, ti pa si najdi resno, ki bo vedela da si želi bit s tabo. • Dejan
19.3.2012 21:23
Neimenovano: Imaš prav.
Slovenec: Ja sm kr dokaj resen. Ni mi problema iti na žurko in piti. Ampak da bi se veseliu uaaa gremo vn ga žret do tega mi pa ni ne...Je bilo 4 leta tega dovolj Drugače pa ja, najbolj da pustim. Težko je najdit pametno punco v teh cajtih. • rose1
• Od: 27.2.2012
20.3.2012 10:22
po opisu sodeč se mi zdiš supr tip in boš kmal dubu kšno punco k bo njo mogoče tut presegla. Lj punca more še mal preizkust življenje, še druge tipe, dolga doba jo še čaka k si bo ustvarla družino pa to. Zdj k ma pa še čas se more še mal razletat, občutt še enkrat kuko se spogleduje z nekom, it na prve zmenke, tut sex pa to. Ne morš prčakvat od sedamnajst letnce da bo zj do konc lajfa v eni zvezi, sj se človk naveliča- Pomojm bo tut zate dobr, da vidš še mau kuko je z drugim puncam pa to Pa lj ne sekiri se, sj vem da je na začetku hudo, ampak vse se preboli. Npr moja bf je ceu mesc jokala pa bla na tleh zj po parih mescih se že veselo podaja počas v eno drugo zvezo. good luck • irish
• Od: 12.2.2012
20.3.2012 12:07
Kokr sem razumela...
punca očitno ne ve kaj hoče. rada te ma... to je sigurno. ne še obupat nad njo. • NikaFlora
• Od: 28.12.2011
20.3.2012 15:27
Ko te bo zgubila se bo resnično zavedala kaj je imela! a nažalost je to ponavadi prepozno. • ognjenastrelka
• Od: 4.1.2011
Zresni se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
20.3.2012 17:19
Sorči ampak tale punca te zelo vodi za nos ti pa tega niti ne opaziš in kriviš sebe da delaš napake. Hallo???? Občutek imam da ji je dolgčas in te valda ne ljubi s tabo je sam zarad sexsa...Zresni se najdi si boljšo punco!!!!!!!!!!!!!!!! Ta punca nima pojma kaj bi rada v živlenju...raje ima partiye namesto tebe!!!!!!!!!!Grozaaa!Jaz bi takega fanta že zdavnaj odpisala!Si ful dobr fant zanesljiv in cool zaslužiš si boljšo punco!!!!!!!!!!!Odpiši jo! • LuckyGuy
• Od: 7.3.2012
20.3.2012 22:50
jup, reš se hudiča pa si najd eno tapravo.. do takrat ga pa sam mal žuriri • bebika92
• Od: 21.3.2012
21.3.2012 22:56
jz mam 19 let pa sm zaročena...no...Prstan mi je kupu...hehe za poroko je še cajt... _________________ lep pozdrav • Izgubljeni
• Od: 2.3.2012
21.3.2012 23:01
bebika92 ko bi bilo več takih kot si ti! maš kakšno zame • bebika92
21.3.2012 23:04
hehehehe ...na tvojo žalost in mojo srečo nemaram pretirano zenske druzbe...ni več kot je bilo _________________ lep pozdrav • Izgubljeni
21.3.2012 23:08
Jaz imam 19 let in če se primerjam z drugimi, tudi kakšno leto ali celo več starejšimi se počutim bolj "normalnega" ali če hočeš slišati "zrelega" .. po eni strani se sliši zelo samovšečno, vendar sploh ni tako.. samovšečnost je res stvar ki jo najbolj sovražim • bebika92
21.3.2012 23:12
Kaj pa se ti je dogajalo ? Današne punce usi vemo kašne so večina _________________ lep pozdrav • Izgubljeni
21.3.2012 23:27
poglej zs če nisi opazila • bebika92
21.3.2012 23:43
sm ..odpisala _________________ lep pozdrav • slovenc79
• Od: 19.8.2011
23.3.2012 16:38
bebika 92 ja, imaš kkšno koelgico tako? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.