Ko postaneš odveč...• Coreliee
• Od: 24.10.2009
Ko postaneš odveč...
2.5.2010 19:28
To je tko... čudn use.
No, moj problem je ubistvu moja best frendica. Oziroma njeno obnašanje. Ponavad se res ful dobr razumeva, vse si poveva, velik se družva itd. in pač ona men res velik pomen. Zdej pa ona ma enga tipa, k jo je sicer že 5x pustu, kr tko "nemaram te več, adijo" ampak ona še kr vstraja pr njem, on pa pol po 3h dneh, ko mu rata doukčas jo hoče nazaj. In ona itak takoj prleti k njemu. No odkar ma tega tipa, se je pa njen odnos nekak ful spremeniu. Tko, nč več me ne pokliče. tut če jo jst pokličm me ne pokliče nazaj, ko ji rečm če bi se kej dobile nikol nima cajta al je pa pr tipu (pa še kdr se dobiva, skos z njim govori po telefonu), pa nepove mi več vsega, pa z mano se ful brezveze pogovarja... Pa obnaša se kukr, da sploh ne bi ble več prjatlce. Zdej pa nevem... men ona res tko full pomen in je nočm zgubit. Ampak nimam pojma kaj nej nardim, ker to zdej je enostavno krneki Pa kdr tega tipa ni, al pa jo lihk pusti takrt se pa spet čist normalno obnaša. Sej štekam, da ji nism več na prvm mestu, ampak ona kr nekak pozablja, da obstajam • Eay
• Od: 25.4.2010
Re: Ko postaneš odveč...
2.5.2010 19:46
Tud js sm pred kratkim zgubla svojo najboljšo prjatlco zato kr je z enim fantom začela..
kadarkol sm jo poklicala ni mela časa več...prej sva bli pa skoz skup res skoz...no ko pa fant ni meu časa je pa mene klicala npr pa sva se dobli tk za kako uro in pol ko jo je on poklico čeprav je bla z mano je takoj letela... xD in pol sm jo nehala klicat pa ona mene tut...pa mi je blo tko bedno.. včasih jo ful pogrešam kr sm ji res vse zaupala pa ona men bli sva kot sestri pa lahk bi ostali prjatlci kljub temu da ma fanta.. sam ne vem zaka si ni hotla tut časa za mene vzet.. • LZyMN
• Od: 29.11.2009
2.5.2010 19:53
Ah. ne skrbte pa kot sem omenil. nima vas kaj skrbeti upam da sem kaj pomagal • ...<3
• Od: 4.1.2010
2.5.2010 19:55
ka si se že pogovorila z njo? kr če se še nisi, bi blo fajn, da ji poveš kar si napisala tule =)
če te ma res rada in ji velik pomeniš bo pomojem spremenila svoje obnašanje. upam, da se bota zmenle ;D • slinafka
• Od: 16.1.2010
2.5.2010 19:55
Sad story Priporočam ti da jo poskusiš pozabit, saj ni vredna tvojega prijateljstva • Eay
2.5.2010 20:00
LZyMN pravi:Ah. ne skrbte
pa kot sem omenil. nima vas kaj skrbeti upam da sem kaj pomagal tud js sm mela fanta ko sva se družli pa sm si tud lahko vzela kdaj čas zanjo pa čeprav sm dala prednost fantu..sploh pa se mi neumno zdi da pol ko bi nehala s tistim fantom bi jo js npr vsa vesela pričakala kr zdej se bo pa družla z mano...ni prjatlca pol • Eay
2.5.2010 20:02
slinafka pravi:Sad story
Priporočam ti da jo poskusiš pozabit, saj ni vredna tvojega prijateljstva Se strinjam s tabo . Js sm nardila to:)...čeprav je težko še težje pa dobit novo prjatlco ki bo res tvoja najboljša • Coreliee
2.5.2010 20:08
Hvala vsm . Pozabla je definitivno ne bom. Rajš čakam 10 let, da neha s tem fantom.
Enostavno jo mam preveč rada da bi jo lahko kr pozabla. In vsekakor se morm z njo pogovort. Ko bo mela kkšno minutko časa zame... Sicer pa sm zlo... hm ... nekontaktna oseba al kako bi rekla. Zlo težko si dobim nove frende, ker sm zlo zadržana do ljudi, k jih ne poznam. Tkoda ubistvu mam neki drugih prjatlov, ampak nekak ... jim ne zaupam čist.Misl nevem kako bi povedala... Ona je edina, ki me res nekak razume (oziroma me je) in s kjero sm se lohka u izi sproščeno pogovarjala pa to... Zato mi še tok več pomen in mi je še tok teži zdej. Hja, zgleda se ni dobr preveč navezat na nekoga • Eay
2.5.2010 20:24
Coreliee a si ti že tut mela fanta medtem ko sta bli prjatlci? no oz.sta še
• Coreliee
2.5.2010 20:35
Ja... ampak ne dolgo. Pa se nisem z njo takrat družila čisto nič manj.
• Eay
2.5.2010 21:44
Coreliee pravi:Ja... ampak ne dolgo. Pa se nisem z njo takrat družila čisto nič manj.
Tud js nism delala razlik..:/ • Coreliee
2.5.2010 22:01
Njej so fanti (kdr jih ma) vedno na 1. mest in to sprejemam. Sprejemam jo tako kot je. Nesprejamam, pa teh razlik, da včasih sm samo jz, včasih me pa sploh ni in ne obstajam. Mogoče je najbolš da jo neki časa pustim pri miru, mogoče bo pa mal sama s sabo razčistla in pomislna, da to ni lihk ok, kar dela. Če pa ne bo, ji pa žal nemorm pomagat • Eay
2.5.2010 22:21
Js sm pa tko naredla da je pol sploh nism klicala ona mene ne..in zdej je prav smešno če se vidima se pozdravima ...pol pa včasih študiram a bi jo pa mogoč le mogla js poklicat da bi se pogovorle...tut js ne vem ka nej nardim
• Coreliee
2.5.2010 22:30
Mogoče se res pogovor z njo... Najbolš da se nek na samem dobiš z njo, pa se pomenta. Če ti je žou in jo pogrešaš...
Mislm da nebom zmogla, prekint kontakta z njo, če mi ne bo ona izrecno rekla, da me noče. Kar pa vem da ne bo, ker še vedno ji neki pomenm. Verjetno samo neve kako nej se obnaša. Po eni strani jo razumm. Tega tipa ma res ful rada. Skor odvisna je od njega. In noče ga spet zgubit. Ne vid, pa da ni ona kriva za to, da jo pusti. Ker on jo pusti zarad lastnih frustracij. Kr neki se spomne. No, jst zase vem da jo mam preveč rada, da bi prenesla, da bi se kr naenkrat tok odaljile, da se niti pozdravle nebi. Konc koncev jo poznam že 9 let, kar ni mal in bi blo škoda, da zarad enga tipa se vse to podre. Pravjo, da tipi pridejo pa grejo, prjatli pa ostanejo. Upam da bo tut tokrat tko. • Rat
• Od: 16.2.2010
3.5.2010 9:11
Kle sploh ni taka komplikacija... če je si je frendica postavla druge prioritete je to njen problem. Bit zmeri drugo kolo je pa ponižujoče in očitno frendica ni sposobna furat tako tipa kot prjatlco.
Se obrnš in greš naprej, u lajfu boš spoznou še tok folka in zih bo nekdo k te ne bo zapostavlju zarad enga s tičem. • igralka
• Od: 3.5.2010
3.5.2010 13:14
mni se tud ful podobno dogaja,sam da ona nema fanta.sam se preprosto nesmo razumele več,pa sm jo js neki časa pustila na miru in sva se pol čez neki časa spet razumeli,sam pol pa spet ne in se zdej nit ne pozdravljava več.sam prej sva pa bli najboljši prjatelci in sva si povedali use, stalno bli skp in tko...,sploh nevem kaj se je zgodilo.... • Coreliee
12.5.2010 19:28
Zdej vmes sva se pogovorile in ona je use tko rekla da ji je žou in to. In pač sva se čist pobotale in je blo en tedn vse kot je blo pred njenim fantom. Zdej sm pa jst pač zbolela in me že 1 tedn ni u šolo pa me tut poklicala ni. Jst sm njo na začetku tedna, pol sm si pa rekla pa ZAKAJ bi mogla jz vedno njo klicat. In je nism klicala. Ona pa mene tut ne, ker ji očitno spet dol visi zame. Ja, prov a ne, če se je tko odločla. Na živce mi gre to.
• ninaa93
• Od: 28.6.2009
13.5.2010 12:51
Coreliee pravi:Zdej vmes sva se pogovorile in ona je use tko rekla da ji je žou in to. In pač sva se čist pobotale in je blo en tedn vse kot je blo pred njenim fantom. Zdej sm pa jst pač zbolela in me že 1 tedn ni u šolo pa me tut poklicala ni. Jst sm njo na začetku tedna, pol sm si pa rekla pa ZAKAJ bi mogla jz vedno njo klicat. In je nism klicala. Ona pa mene tut ne, ker ji očitno spet dol visi zame. Ja, prov a ne, če se je tko odločla. Na živce mi gre to.
če bi ti bla prava kolegica bi te saj poklicala.. tut če ni časa da se dubita al pa da si use povesta bi si loh uzela 5 min za en sms al pa klic.. nesikiri se punco pač pust pr mer.. najd si nove frende pa čeprou nebojo tok dobri frendi kokr je bla ona.. no če ji sploh lahko rečš dobra kolegica .. ah ja.. folk je iz dneva u dan bol čudn :/ • NothingYours
• Od: 19.3.2010
13.5.2010 12:55
ninaa93 pravi:
Coreliee pravi:
Zdej vmes sva se pogovorile in ona je use tko rekla da ji je žou in to. In pač sva se čist pobotale in je blo en tedn vse kot je blo pred njenim fantom. Zdej sm pa jst pač zbolela in me že 1 tedn ni u šolo pa me tut poklicala ni. Jst sm njo na začetku tedna, pol sm si pa rekla pa ZAKAJ bi mogla jz vedno njo klicat. In je nism klicala. Ona pa mene tut ne, ker ji očitno spet dol visi zame. Ja, prov a ne, če se je tko odločla. Na živce mi gre to.
če bi ti bla prava kolegica bi te saj poklicala.. tut če ni časa da se dubita al pa da si use povesta bi si loh uzela 5 min za en sms al pa klic.. nesikiri se punco pač pust pr mer.. najd si nove frende pa čeprou nebojo tok dobri frendi kokr je bla ona.. no če ji sploh lahko rečš dobra kolegica .. ah ja.. folk je iz dneva u dan bol čudn :/ se strinjam z vsem.. najbolj pa z zadnjim stavkom.. eh..dan danes skoraj več ne moreš zaupati drugemu, kot samemu sebi.. :/ • Coreliee
13.5.2010 13:24
Se čist strinjam z napisanim. Pomoje jst ne morm tuki več nč narest. Neumn se mi zdi, da jo jst usak dan kličm pa ji pišm sms-e, pa jo sprašujm če bi se kej dobile, ona pa nikol nima časa niti da me pokliče nazaj.Tkoda je ne bom več.
Zgleda da ji tip pač tok pomen, da zame ni placa več... Uredu. Sam nej mi pol ne laže kok sva prjatlci, ker prjatlce se mal drgač obnašajo kot ona. Sicer pa itak vs čs prežvi pr tipu. Ona njega nima rada, ona je obsedena z njim in odvisna od njega. On ji pošle sms in ona kr gre od pouka k njemu. On jo pokliče in ona kjerkoli že je takoj leti k njemu. Pride od njega dam in napiše na fb kok ga pogreša (itak se usi njeni statusi na fbju vrtijo okrog njega in use drugo se vrti okol njega). Če ga ne vid en dan je čist zamorjena. Kjerokoli punco on pogleda, bi jo ona že ubila. O čemerkoli se pogovarjamo, ji vedno uspe temo speljat na njega. Rahlo pretirano a ne Sploh glede na to da jo je že petkrat al pa več pustu |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.