naslov filma ???? :))• pikimoj
• Od: 9.3.2012
naslov filma ???? :))
20.3.2012 18:52
hei mene pa zanima ce ve kdo naslov filma.v katerem je ena zenska.tik pred poroko ampak se mora še ločit od svojga prejšnega on pa noce podpisat ločitve zato gre ona nazaj u svoj rodni kraj se mi zdi .k njemu....pa.nekej u tem smislu je da se on ni hotel ločit zatad tega ker je hoteu jo s tem.zadrzat zase oz. jo obdržat dokler on ne bi nekej dosegu u življenju da bi bil dost dober zanjo ...se mi zdi da se ona nekj ukvarja z eno modo oz. kreira obleke...pol zanjo u tist kraj pride se njen zaročenc pa njeni starsi pomoje ...pa če se prou spomnem je bla.ona že noseča z unim bivšem k sta bla celo mladost skupaj pa ga je pol zapustila...nekej v tem smislu je ta zgodba.vem.da.sm zelo pomankljivo napisala ampak sm film pomoje že ene dve let nazaj gledala in se zlo slabo spomnem ....upam. da usen kdo ve naslov ??? • Tiashy2
• Od: 6.3.2012
Re: naslov filma ???? :))
20.3.2012 19:26
A je biu morda film Melanie se poroči ?
• pikimoj
• Od: 9.3.2012
20.3.2012 19:58
Tiashy2 pravi:A je biu morda film Melanie se poroči ?
jaaaaaaaa to je to • Bobblehead
• Od: 7.2.2012
20.3.2012 21:39
ja Sweet Home Alabama ali Melanie se poroči ful dobr film
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.