morje• čokoladaaa
• Od: 22.3.2012
morje
22.3.2012 0:10
hello No stvar je takšna. Jst pa še 5mojih frendou hočmo v začetku julija it na morje. Gremo na slovensko obalo, in nas zanima če je biu kdo u Luciji? Kokr smo slišal je to še najbolši kamp za mlade, sam je baje voda zlo umazana, pa vlik je problemou z varnostniki? No tko da če ma kdo izkušnje s tem nej prosm pove, pa če Lucija je čist zravn Portoroža ane? (bl slabo se spoznamo na slovensko obalo, ker ponavad vedno drugam hodimo) >.< tnx • D3NiiS
• Od: 30.9.2010
• Kraj: Koper
Re: morje
22.3.2012 7:51
Morje na slovenski obali ne boš nikjer dobila čisto in lepo..
Na nekaterih plažah se trudijo da bi bila čim lepša, ampak je kar je.. Recimo v portorožu in piranu. Poceni kamp imaš tudi v ankaranu, turistov je neki, morje pa spet ni nevem kaj, je pa res da si mal izven vsega dogajanja. Lucija je res blizu portoroža, tako da če se vam bo dalo mal sprehajat, le pejte v lucijo, in potem hodite na plažo in žurat v portorož. • čokoladaaa
• Od: 22.3.2012
22.3.2012 17:45
a je drugače kakšen uredu kamp u portorožu? drugač pa hvala • D3NiiS
• Od: 30.9.2010
• Kraj: Koper
22.3.2012 18:00
U portorožu prau za kamp nebi vedel, poglej malo po netu če je kaj.
Ker porotorož je res poun samih hotelou,kazinojeu in kam bi še kamp spravli, si nebi znau predstavjat • LuckyGuy
• Od: 7.3.2012
22.3.2012 19:48
sm že biu tam z dvemi frendi u šotori.. mislm sej je blo kr lepo pa to sam problem je biu da mi smo ponoč itak okol hodl pa to an.. in mi pridemo zgodi zju3 u šotor, mrzl k prasica k se shladi ful tak do 4h zju3 in mi smo čis zadekani šli spat.. ampak če greš takrat spat itak d boš spau do 12h 1h ponavad.. ****. ob 8h 9h zju3 se je tak faking zagreu šotor da smo šli usi trije vn spat raj. sej drgač ej blo ful zakon pa to sam za spat pa ni blo prjetn.. tak d za več k 3-4 dni ne priporočam preveč. no pol drug let smo šli pa u apartma. 4je smo bli apartma za 5 oseb u izoli pršl 80? na noč. to je blo 20? na enga x5 nočiteu je blo 100? če greš gledat cene ni glih kej zlo vlke razlike s tem da če maš apartma ti je velik bolš. odločte se pa sami..
• Neimenovano
• Od: 12.3.2012
22.3.2012 21:42
Jst sm bla tud lani s svojim fantom in kolegi v Luciji. Res je, če mislte bit v šotoru si vzem neki za pokrit sabo, ker ponoč se res shladi in je ful mrzlo. Drgač varnostniki ne težijo spet neki ful. K nm so pršl parkrat ja, ker smo bli preglasni in se potem kkšne družine z otroki prtužujejo nad tem, drgač pa ni problema. Drgač smo se mi kopal na plaži v campu, pa je voda bl slaba - plava trava. Ampak to skor povsod, drgač maš pa do portoroža kkšne 15min, sam nm se tok ni dal po tisti vročini hodt, tko da nismo nikol šli. Če mate pa avto se pa rajs zaplete do portoroža. Men je blo drgac fajn. Dobr je če si še kkšne zvočnike prnesete, da vm ne bo tok dolgčas, pa ne pozabt na stole,mize pa kkšno pečko za pečt. Je kr lustn no, sam plaze so bl slabe. • bebika92
• Od: 21.3.2012
22.3.2012 21:55
Izola _________________ lep pozdrav |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.