Pižama party (sleepover) ;P

Rainboow • Od: 19.5.2010 • Prispevkov: 20
Pižama party (sleepover) ;P 29.12.2010 23:09
Hej.
hmal bom mela brzdej & pižama party.. & je blem da niti nevem ka naj delamo.. :S
če ste že meli sleepover.. a lahk povete ka ste delali? Very Happy pa kolk vas je blo? Razz
CrazyGirl • Od: 23.8.2009 • Prispevkov: 26
Re: Pižama party (sleepover) ;P 30.12.2010 0:09
heei.
jz sm mela b.d. & sta dve moji bf prespali pr meni & smo prvo malo opravlale Embarassed Wink & pol smo se namazale z vsemi kremicami kar smo jih našle Smile pol smo šle kaj pojest pa tko... pa smo šle mal na rac. pa tk... pa smo poj mal muziko poslušale pa dencale XD pa nevem kaaj še fse.. saam buo je pa fuul fajn Cool Very Happy
scar tissue • Od: 9.10.2008 • Prispevkov: 184
Re: Pižama party (sleepover) ;P 30.12.2010 23:34
mi igramo učasih wii, pogledamo kkšn film, manikura Very Happy pa nevem mamo fotošuting al pa se neki **** al pa delamo videe haha . neki pač tko Very Happy učasih tut kličemo neke x številke Razz pouno je tega Very Happy
Rainboow • Od: 19.5.2010 • Prispevkov: 20
Re: Pižama party (sleepover) ;P 31.12.2010 12:06
in kje so tastari tt cajt ??? a so doma? :S
scar tissue • Od: 9.10.2008 • Prispevkov: 184
Re: Pižama party (sleepover) ;P 31.12.2010 17:15
enkrat ns je blo pač več tko za bday od najbolše prjatlce drgač smo pa jst njena sestra pa ona . in so u hiši pa smo mi zgori v njeni sobi al pa tko pač tm Very Happy če smo pa pr men smo pa u moji sobi Smile
BlueEyeGirl • Od: 30.3.2010 • Prispevkov: 87
Re: Pižama party (sleepover) ;P 2.1.2011 19:30
...

Nazadnje urejal/a BlueEyeGirl 1.2.2012 18:19; skupaj popravljeno 1 krat
vevi • Od: 10.8.2010 • Prispevkov: 4
Re: Pižama party (sleepover) ;P 3.1.2011 15:49
mi smo že večkrat prespale pri kaki frendici in zmeri je blo noooro! seveda še bol dogaja če greste krasti po omarah kakšno pijačo (alko) pa vas potm še toliko bolj rije pa se smejete čisto usem nepomembnim izjavam Smile čene pa spominjajte se različnih dogodivščin, kličite folke ( najbolš okol 3-4 ponoč da jih zbudiš Razz), opravljajte... Very Happy
mojcka • Od: 27.4.2009 • Prispevkov: 129
Re: Pižama party (sleepover) ;P 3.1.2011 19:52
js mam izto zdej namen nekej tazga nrdit Smile
gubelin • Od: 27.1.2012 • Prispevkov: 25
Re: Pižama party (sleepover) ;P 31.1.2012 16:32
pa kva sploh prirejaš sleepover če ne veš kaj počet o bedddd!!!!
Tiashy2 • Od: 6.3.2012 • Prispevkov: 50
Re: Pižama party (sleepover) ;P 20.3.2012 6:22
Poglej si film sleepover pa boš približno vidla kak bi naj bil sleepover.
TelefonMladiMladim • Od: 24.10.2011 • Prispevkov: 52 • Kraj: Ljubljana
Re: Pižama party (sleepover) ;P 20.3.2012 16:32
Pozdravljena Rainboow Smile
Kakor je bilo omenjeno že v prejšnjem komentarju si lahko pogledaš najstniški film in vidiš kaj se prav zaprav dogaja, ni veliko drugače. Naš nasvet je, če ste se s prijateljicami oddaljile se pejte igrt igro spoznavanja. Povejte si skrivnosti, svoje ljubezni, simpatije...
Drugače je pa tudi dobra rešitev, da kaj dobrega in zdravega spečete. Ponavadi so najbolše zato palačinke z sadjem. Lahko se tudi zabavate z izdelavo scrapbookov, ali pa se naličite, prinesete obleke in si jih izmenjate..
Veliko je idej in če se na koncu za nič ne odločiš, še vedno je najbolši sleep over spontan, vendar ti v poznih urah odsvetujemo, kakšen zamorjen ali temačen film, saj je velika možnost da boste zaspale.
Drugače pa upamo, da se boste imele fajn.
Lep pozdrav
Ekipa TMM

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.