Imam poraščene noge, ampak se še nočem brit

Jzt • Od: 7.4.2009 • Prispevkov: 20
Imam poraščene noge, ampak se še nočem brit 11.4.2009 13:00
Živjo Crying or Very sad

ka naj nrdim??

jzt sm stara 12 ne.. in mam pač mal bolj kosmate noge.. Crying or Very sad in zdej, ku je poletje pa mam pač 3/4 hlače pa se noge vidjo ne... in pač en fant iz 9. ku mi je ušeč pa to, pa use, pa tut: jooo, ta ____ pa ma noge.. še bolj kosmate k jzt.... Crying or Very sad Embarassed

sam jzt se pa še nočem brit.. ka naj nrdim?? Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

sej, vem ne bi se kao smela sekirat.. sam jzt se pa useen Crying or Very sad Sad Evil or Very Mad

pa sej ne, ta fant ni mislu nč slabga s tem.. sam useen Crying or Very sad
nixx • Od: 16.3.2009 • Prispevkov: 58
Re: Imam poraščene noge, ampak se še nočem brit 11.4.2009 13:57
hjaah. to je pa problem -.-
ja nimaš kej velik izbire.. lahko nosiš dolge hlače..dokler nebo tok vroče ..
lahko pa povedano se pobriješ.. čeprav si rekla,da se nebi.. probi enkrat.. zarad enkrat ni mela še nbena neki full trših kocin (; ..pa tud na bazenu ti bo prav pršl.. ker tam se pa zelo opazi..
do zdej dokler pa navmo kratkih hlač nosl ..mej pa dolge hlače (:
XcrazyyX • Od: 4.10.2008 • Prispevkov: 274
Re: Imam poraščene noge, ampak se še nočem brit 11.4.2009 14:03
dej se depilirat.. kr tud pol ti ne bojo trde zrasle nazaj...
usaj probi Wink js vem da brila se ne bi nikol k pol maš tiste kocine...
tko pa tud če se 2 tedna ne nč depiliram pol
sploh ni nč opazit k so tko nežne dlačice.
Re: Imam poraščene noge, ampak se še nočem brit 11.4.2009 14:05
sam kko je to z depilacijo.. se morš navadet ane ?..na začetku sigurn kej boli.. po se pa navadš al kko..(:
Re: Imam poraščene noge, ampak se še nočem brit 11.4.2009 14:26
Heh XD hvala :/

a mogoče katera ve, če lahko si tko, naravno, brez kakšne kemije posvetlim dlake, tko, da se jih skor ne opazi al pa kej tacga?? Very Happy Embarassed

kr brila si jih res še ne bi.. :/
Re: Imam poraščene noge, ampak se še nočem brit 11.4.2009 14:36
posvetliš lahko dlake na soncu... sej podobn je tud z lasmi..na soncu ti ratajo bol sveti...
sam pol je pa blem tle.. da ti pa nebi kazala nog ..an.. pa na nogah..to jst sklepam, nevem če se res posvetljijo sam če na lase deluje bi loh tud na nog, sama to niam stestiran k se brijem ..mam pa na rokah resnično velik več dlak kot pa kter tip ..VELIK ..brez pretiravanja.. sam nasrečo nimam neki temnih..
..razmišlala sem pa tud da bi si dala za vedno lasarko odstrant dlake..
to pa mau draži stane..
pa ti to praviš nebi kemijsko p to.. to da mnde tud to odpade.. an ? xD
Re: Imam poraščene noge, ampak se še nočem brit 11.4.2009 14:48
Ma ja.. ne bi glih neko kemijo na sebe dala Confused

sam jzt bi nosla 3/4 hlače, kiklce pa kratke hlače pa to.. sam :/

te fantje ne.. iz 9. pa to.. to je use še nezrelo pa to... Confused

a je možno, da si z limono posvetliš? sm brala, da si lahko tak lase, pa na nogah tui deluje? Very Happy

lepe praznke XD
Re: Imam poraščene noge, ampak se še nočem brit 11.4.2009 15:01
hm ja no blem potem takem ...
aam to z limono pa prvič slišm.. kak pa gre to pr lasih ? Surprised ..xDD
bi jst to vedla.. loh mi daš link al pa poveš prosm (:
ja nwem ..probi.. naredt se ti nič nemore.. razn da si pol noge namaž s kako vlažilno kremo.(;
pa uelik sreče
Re: Imam poraščene noge, ampak se še nočem brit 11.4.2009 15:14
Nixx Very Happy evo: [link]

to sm najdla tuki.. na tej strani Very Happy pa kr je glih sonce, bom probala pa sporočim če deluje...

fajn jejte Very Happy
Re: Imam poraščene noge, ampak se še nočem brit 11.4.2009 15:16
Jzt pravi:
Nixx Very Happy evo: [link]

to sm najdla tuki.. na tej strani Very Happy pa kr je glih sonce, bom probala pa sporočim če deluje...

fajn jejte Very Happy

hvał ti =DD.. ti pa ueelik sreče pr tem.. k vem da je bedaa ..=/ Very Happy
vanillagirl • Od: 16.3.2009 • Prispevkov: 139 • Kraj: Obala
Re: Imam poraščene noge, ampak se še nočem brit 11.4.2009 18:06
heh..ja, na soncu se dlake res posvetlijo, ampak problem nastane ker potem koža porjavi in so dlake spet dobro vidne Razz

Jaz si dlake na nogah depiliram enkrat na teden in pou/dva tedna.Dlačice ki zrastejo so mehke in ne pikajo.
Če se boš brila ti bodo dlake rasle vsakič bolj trde in vsak dan jih boš mogla odstranjevat.
Priporočam torej depilacijo, in to že prvič ko se boš odločila za odstranitev dlačic, saj če bi se najprej nekaj časa brila bi bile dlake bolj trde in če bi kasneje prešaltala na depilacijo bi bilo dosti bolj boleče kot pa če bi se zanjo odločila že za prvič.
Pri depilaciji na začetku še kar boli, ampak vsakič naslednjič je bolečina manjša. Wink
XcrazyyX • Od: 4.10.2008 • Prispevkov: 274
Re: Imam poraščene noge, ampak se še nočem brit 12.4.2009 22:33
vanillagirl pravi:
heh..ja, na soncu se dlake res posvetlijo, ampak problem nastane ker potem koža porjavi in so dlake spet dobro vidne Razz

Jaz si dlake na nogah depiliram enkrat na teden in pou/dva tedna.Dlačice ki zrastejo so mehke in ne pikajo.
Če se boš brila ti bodo dlake rasle vsakič bolj trde in vsak dan jih boš mogla odstranjevat.
Priporočam torej depilacijo, in to že prvič ko se boš odločila za odstranitev dlačic, saj če bi se najprej nekaj časa brila bi bile dlake bolj trde in če bi kasneje prešaltala na depilacijo bi bilo dosti bolj boleče kot pa če bi se zanjo odločila že za prvič.
Pri depilaciji na začetku še kar boli, ampak vsakič naslednjič je bolečina manjša. Wink

se kr podpišem tlele Wink
Re: Imam poraščene noge, ampak se še nočem brit 13.4.2009 13:20
Ja to tudi mene zanima...
Ma ta depilacija ne...s čim si to???
To je vosek pa tisti traki ne??
Kje to kupite pa katere znamke????
Opišite bolečino pa jo označte od 1-10 k jst se bolečine najbol bojim Wink
vanillagirl • Od: 16.3.2009 • Prispevkov: 139 • Kraj: Obala
Re: Imam poraščene noge, ampak se še nočem brit 13.4.2009 14:12
jaz se depiliram s strojčkom (populi dlake). Tu je slika: [link]
Kupila sem ga v merkatorju če se prau spomnem..pred tremi leti.znamka Braun.

Imaš pa več možnosti depilacije:
-strojček
-trakovi
-vosek
-(še kaj?)

jaz sem sprobala samo strojček in trakove, ampak ko sem si s trakovi mi ni pobralo vseh dlak, nevem, mogoče sem vzela kake falš Laughing

bolečina?
prvič: 9 Razz
čez nekaj mesecev pa ne čutiš več skor nič, je pa res da si moreš redno depilirat in ne čakat da ti zrastejo dolge 1cm Twisted Evil
xdiamondx • Od: 20.2.2009 • Prispevkov: 20
Re: Imam poraščene noge, ampak se še nočem brit 13.4.2009 15:26
pa depilacijska krema je kul, ane. :3
sam namažeš pa gre dol^__^ čeprav je pa to velik kemije. xD
sam useen no.. sej to ni nč tazga. usi to počnejoo.
js to tud počnem že odkar sm stara 11... tkoda... ^3^
SaBiii • Od: 10.10.2008 • Prispevkov: 59
Re: Imam poraščene noge, ampak se še nočem brit 13.4.2009 16:29
Jaa js se tut brijem že doug..:DPač kukr kdaj, al se z britvico al se pa z depilatorjem podepiliram-priznam mal boli ampak se hmal navadš.. Confused
Lahk bi pa probala tut s trakovi.sam to tut boli Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.